פששששש......איזו קבלת פנים נתת לי.... כמה שזה ישמע לך מוזר...הבגדים של פרדי האמתי באמת מעניינים...הבנאדם עיצב אותם לבד! ואני דיי מתעניינת באופנה. אבל האמתי לא רציתי לדבר על זה..למרות שבגדים שהם לבשו במהלך ההופעות שלהם צריך להיתייחס...אז לא לזלזל..זה היה חלק מהופעה שלהם! אני ייתן לך את הכבוד לפתוח נושא........יקירי!
מה שקיר ניסה להגיד הוא שיש כאן מידיי פעם שיחות על קווין, אפילו די הרבה, אם תדפדפי אחורה תמצאי אותם בקלות, אם יש לך נושא חדש, או זווית חדשה למשהו שכבר דיברנו עליו נשמח לשמוע, הודעתך המקורית לא הייתה הזמנה לדיון אלה זריקת שם לחלל הפורום, נשמח אם תוכלי להרחיב בכל נושא הקשור ללהקה או בכלל. יש בין דפי הקהילה של הפורום גם מדור קישורים מיוחד ללהקה, מספר מאמרים ואפילו דלריית תמונות די מכובדת. בכל מקרה שוב ברוכה הבאה
אני רואה שכולם מחפשים זוית חדשה לשיחות על queen המנוחה, אז אני מוכן לתרום זווית (מה יש לי לעשות עם זוית מיותרת בבית? - לא סבלתי - לא סובל - לא אסבול - תמציאו עוד כמה הטיות או זמנים שתרצו לשורש ס.ב.ל. בכל מקרה זה לא ישנה את העובדה, שקווין היא להקה מלוקקת, שייצרה בעיקר פופ מלוקק וסכריני, מלודרמטי שלא לצורך - שרבים אימצו בדיעבד כהמנונים (בשל נסיבות הגורל ולא איכות המוזיקה....) הלהקה היא דוגמה לטעם רע, ניפוח עצמי מיותר, פומפוזיות מגוחכת ויצירות נלעגות, המתהדרות בנוצות לא להן ("בוהמיין רפסודי" היא פאר הרוק המתקדם, כמו שסדאם חוסיין היה סמל הדמוקרטיה). הלהקה היא אחת משתי דוגמאות לטעם רע (שאני לא מוצא לו הסבר...) של חלק ניכר מחברי הפורום. נו , טוב, אז אמרתי את זה ושום דבר לא קרה... (ואולי הייתי צריך לספור עד עשר ולשתוק?)
טוב אין מה לעשות החופש הגדול מביא לכאן הרבה אנשים שזה דבר טוב, הוא גם מביא כנראה הרבה אנשים שאינם מסוגלים לשלוח יותר משתי מבלי להגרר לריבים אישיים. אני חוזר ומבהיר למי שלא הבין או מעניין אותו לקרוא, שלא אאפשר מתקפות אישיות או קללות. ועוד משהו, אפשר לא לאהוב את קווין בלי להיות הומופוב או שובינסט, ממש כמו שלא כל מי שלא אוהב את שרית חדד הוא אנטישמי או מיזוגן.
קווין היא ממש לא כוס התה שלי והעובדה שכמעט נסקלתי באבנים על זה בעבר רק מדגישה עד כמה אני לא אוהבת את הקיטש(כן, בעיני הם קיטשיים) ואת כל ההוד והפאר שסביב פרדי מרקיורי(שדווקא על איכויותיו כזמר קשה לי לערער רק חבל שמה לעשות, זה לא תמיד מספיק...).
קיטש - סלין דיון, אירוסמית', קיס, דיפ פרפל (עם ריצ'י בלקמור) ויש עוד הרבה... פארודיה על קיטש, קלילות, אי רצינות, הומוריסטיות - קווין, קווין ועוד פעם קווין. מי שקורה לקווין קיטש - לא מבין את רעיון הלהקה.