האם יש למישהו מידע על..

limor98

New member
האם יש למישהו מידע על..

העבודה כעורך דין בתחום הרשלנות הרפואית או בתחום הקניין הרוחני והפטנטים?

אשמח לדעת כל מידע בנושא- הקורסים הרלוונטים, ההשתלבות בהמשך בשוק- בהתמחות ובעבודה לאחר מכן, שגרת העבודה, תנאים, מידת אתגר וגיוון, וכל מה ששמעתם או אתם מכירים מניסיון על שני התחומים האלה.

אני יודעת שכבר שאלתי, אך לא נעניתי כלל לצערי וייתכן שהשאלה התפספסה :)

אשמח לכל עזרה בנושא!

sacrament

New member
השאלה מאוד כללית

ולכן קשה עד בלתי אפשרי לענות לך. בכל מוסד יש קורסים אחרים שמשיקים או לא לתחומים האלה - והתשובה היא שצריך לבדוק איפה שאת לומדת אם יש כאלה קורסים ואם מסתדר לך אז לבחור אותם. רוב הקורסים האלה נמצאים בחלק מהמוסדות רק בתואר שני.

לגבי השתלבות ותנאים אין לי מושג.

limor98

New member
אז אני אחדד ..

אני מדברת על שני תחומים מאוד ספציפיים - ורוצה להבין כיצד משתלבים בהם (אם מישהו כן יודע מניסיון שלו או של מכריו ) - שגרת יום , המצב בשוק (כמובן בחתך כללי ), תנאי העסקה (בעיקר שעות עבודה ועומס ), ואיך באמת הדברים נראים מבפנים, מעבר לטייטל שאותי מאוד מושך במקרה הזה.

פשוט רוב הפוסטים בפורום (כמובן שעוד לא הגעתי לכולם ) נוגעים בתשובות מאוד כלליות לגבי סדר יומו והשתלבותו של עורך דין בשוק או על עורכי דין במגזר הפרטי- מסחרי , ורציתי לברר לגבי נישות יותר ספציפיות- איך הדברים עובדים שם בעולם האמיתי.
אין לי הכוונה יותר ספציפית מזה- מהסיבה הפשוטה שאני לא מבינה דבר וחצי דבר בעולם הזה, ולכן אני אשמח לכל שביב מידע שיכול להרחיב ידיעותיי :)

C l u e

New member
אין הרבה הבדל.

בכל נישה עובדים שעות ארוכות תמורת שכר רעב והמצב בשוק חרא.

מגהזורד

New member
קניין רוחני, רשלנות רפואית ומשפט ההייטק

הם שלושת התחומים שנחשבים היום הכי רווחיים, אם לשם השאלה שלך חותרת.

וגם, זה נכון שבכל הנישות יש את מי שעובד שעות ארוכות תמורת שכר רעב, אך יש גם את מי שמקבל שכר הולם בעבור השעות שלו. תלוי מאוד באיזה משרד מועסקים. ב17-18 משרדים הגדולים בת"א משתכרים יפה מאוד.

למעלה