האם יש טעם לתבוע...

E l i Y a H o O

New member
האם יש טעם לתבוע...

סיפור שקרה לי... בחודש שביעי טסתי לחול ל14 יום ובכדי לחסוך בשיחות לארץ התקשרתי לחברת סלולרי מסוימת ובררתי תעריפים ונאמר לי שSMS יעלה לי שקל אחד ודקת שיחה תעלה לי 12 שקלים...ולפני כל שיחה לארץ אני צריך להקיש 3 ספרות שאותה נציגה נתנה לי... בחול לא הצלחתי לחייג אם אותן ה3 ספרות שהנציגה נתנה לי...וחייגתי רגיל... כשחזרתי לארץ קבלתי חשבון טלפון שבו חוייבת על השיחות לחול בסך 90 שקל נראה סביר... היום כמעט חודש אחרי הטיול בחול מגיע חשבון טלפון בו חיוב של 840 שקל של שיחות לחול... אחרי בירורים נאמר לי חודש אחרי שבגלל שלא הצלחתי להקיש את ה3 ספרות שהנציגה נתנה החיוב עלה ב-30 שקל לדקה... עכשיו זה דבר שלא נאמר לי בשיחה אם אותה הנציגה לפני הטיול... האם אני יכול לעשות משהו..יש בכלל טעם לעשות משהו... דברתי אם נציג של החברה והוא טעון כמובן שאותה נציגה כן נתנה לי וזה מילה שלי מול מילה של החברה....כן נאמר לא נאמר... אני מרגיש שהם הצליחו לדפוק אותי בגלל שהם לא מסרו לי את כל הפרטים הללו... למה לא נאמר לי בשיחה ההיא שיחה מחול לארץ עולה 30 שקלים אבל אם אני מקיש 3 ספרות אז החיוב יורד ל12 שקלים או שאם אני לא מצליח לחייג אם אותן הספרות שקבלתי אז חיוב שיחה הוא 30 שקלים.... איפה ההגיון בלשלם 840 שקלים בחשבנית הזאת ועוד 90 שקלים בחשבונית הקודם על סך הכל 23 דקות שבהם דברתי אם הילדים שלי... חברות הסללות גוזרות קופונים בכך שהם לא מספקות את האמת כולה ללקוח.... אם הייתי יודע שדקת שיחה עולה 30 שקלים לא היתי מחייג מהפלאפון וקונה טלכארט כמו בשנים עברו....

למעלה