אבל לא יודעת איך להסביר.. זתומרת עם למשל חבר שלך הכיר אחת ואתה הכרת אחת.. אז אתה לא יוצא מהתמונה אלא היא תחליט עם מי היא רוצה קשר או לא. עם הבנתי נכון את השאלה. טוב אני הייתי עושה כך בכל מקרה...
הדיבור היה שעם יש לך חבר ...וגם ידיד טוב...אז העם את פתעום תרצי את הידיד ולא את החבר ותעזבי אותו בישביל הידיד..שתהיו ביחד.. אז אני אמרתי כזה דבר...את הידיד את מכירה לפני החבר ואת לא רוצה אותו..כי עם הייתי רוצה אותו לא הייתי נמצאת עם החבר שלך... מה את חושבת?...
אם עוזבים מישהו לטובת מישהו אחר, כנראה שבמישהו האחר יש משהו שמאוד חסר לנו בחבר שאנו עוזבים לטובת המישהו האחר. לכל אחד יש יתרונות וחסרונות ואם היתרונות יותר מהחסרונות, אז לא נעזוב אותו גם אם נכיר מישהו אחר שאין לו את החסרונות שיש בראשון, כי לו יש כבר חסרונות אחרים שאולי מאוד יפריעו לנו.
מערכת יחסים לא תליו בלהכיר אנשים היא תליוה ברגש...רגש אהבה...ובשלב מסוים בחיים אולי גם בכסף..אבל תליו באנשים ואיך שהם רואים את הערך של הכסף...אבל לא על זה מדברים... ואני חושב שזה לא נכון לראות בבן הזוג חסרונות ויתרונות...כי יש הרבה מעבר...יש אהבה יש משיכה,ויש עוד המון דברים...אבל לדעתי זה הכי חשוב.. ולא משנה מה יקרה שאני עם מישהי ואני אוהב אותה אני לא רואה מישהי אחרת....לא משנה באיזה נסיבות ולא משנה מה יקרה באותו רגע...אבל ככה אני...יש אנשים ולכולם חשיבה שונה ( אולי..) אבל זה לא נימדד בכמה חסרונות ויתרונות יש לבן אדם... ואני מצאתי את האחת שלי!...ולא משנה מה יקרה אני יאהב אותה תמיד וירצה אותה תמיד. והמסר שלי כאן הוא!!!!...... עשו אהבה לא מלחמה!........לעזאזל!!! תעשו את שניהם!.... תתחתנו!...
והיא באה מתי שאנו לא מצפים לה תמיד. אולי בזמן שהיא היתה פנויה כדי להכיר אותה, הוא דווקא לא היה מעוניין בקשר (אולי אחרי משבר)? אולי בהתחלה הם לא ממש הכירו אחד את השני טוב, אבל לאט לאט עם הזמן, הם התחילו להעריך אחד את השני בתור ידידים. אולי זו היתה "נפילה" חד פעמית בין בני הזוג (רבו), אחד מהם הלך להתייעץ עם אחר/ת והם הגיעו לאן שהגיעו רק כדי להתפרק (כך אולי חשבו בהתחלה, אך אולי לא ידעו שהצד השני ייפגע מזה?). בקיצור יאיר - אהבה מסובכת ואתה עשית לנו "מתכון" לפיו אהבה זה הדבר הכי פשוט שיש בעולם
ידידים שנה..חצי שנה... ואז היא הכירה אותי ( אני מדבר בכללי כן כי ככה יותר קל להבין בלי ההוא והיא..) כי עם אני מסתבך עם זה..
טוב נחזור...הם ידידים שנה חצי שנה...ואז היא הכירה אותי ...עם היא היתה נימשכת\אוהבת את ידיד שלה אז היא הייתי איתו לא איתי זה לא ממש יכול להשתנות...זה לא שאני יתאהב בידידה שלי...זה לא יכול לקרות זה יכול אבל ממש סבירות נמוכה...
אז ככה.. זה תלוי אך ורק בבנאדם ועד כמה הוא רציני ומסור לבן הזוג שלו.. זה גם תלוי...איך בני הזוג מסתדרים ואיך הכל משפיע וזה. במצב שרוצים מישהו/מישהי ויש לו/לה חבר/ה אז מעדיפים להאמין שחבר/ה זה לא קיר..[כמו במצב שלי
] אבל אם אני נגיד..אהיה בקשר עם מישהו ואני באמת אוהב אותו אז בטח שאני אאמין שחבר/ה זה קיר. הכל תלוי בבנאדם...או במצבו של הבנאדם.
קיר לא יגיד לך מה הוא חושב עליך..קיר לא יגיד לך שהוא אוהב אותך ורובנו או לפחות הנורמלים בנינו(כל הפורום בקיצור)לא יכולים לחבק ולנשק קיר... חברה זה יותר מקיר...אבל יש כאלה שמתייחסים ומתנהגים אל חברה כמו אל קיר..מתעלמים ולא מתייחסים..זה לא טוב לדעתי..ומי שיש לה חבר כזה צריכה לזרוק אותו.. -חברה היא כמו פרח . . . לא תשקה אותה היא תנבול-