האם חבר/ה זה לא קיר?

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
האם חבר/ה זה לא קיר?

מה דעתכם על המשפט הזה? נושא לדיון מעניין... מסקרן אותי מה תחשבו בענין הזה.

enjoi butterfly

New member
את התחלת ואני יסגור..

זה טליו בבני הזוג ועד כמה הקשר שלהם טוב ועד כמה יש בניהם אהבה.. וזהו..פשוט עם אני אוהב את חברה שלי ואני אוהב!.. לא משנה מה יהיה אני ישאר איתה.. אבל עם אני לא יאהב אותה וזה לא יקרה..
אז היה יכול להיות מצב שכן...

חח.. תלוי באיזה צד אתה נמצא...

אם אתה רוצה מישהי/ו ויש לו או לה חברה אז ברור שחברה זה לא קיר... אבל א מישהו ירצה את החבר שלי... אז חברה זה כן קיר... וגם קיר בטון... ולא גבס שאפשר לשבור בקלות....

As היחידה

New member
אנשים תסבירו לי בבקשה

לא הבנתי כלום. מה קיר? מה חברה? איך זה מתקשר?

enjoi butterfly

New member
אני אסביר לך...

יש פיתגם שאומר חברה או חבר זה לא קיר... זאת אומרת שקיר איי אפשר להפיל או לעבור...לשבור... וחבר או חבררה של מישהו מישהי אפשר...שזה אומר שהיא או הוא לא קיר.. קפיש ?...

תות15

New member
../images/Emo12.gif

מהההה? ממתי חברה זה קיר? חברה זה הבנאדם הכי חשוב שיש בעולם..

ת מ ו ז

New member
השאלה שלך לא ברורה לי

(כן כן אני דיסלקטית
) אם התכוונת למה שאני חושבת שהתכוונת, אז השאלה שלך היא בעצם" האם מותר לבגוד בבני זוג דן או לא" דעתי בעניין ברורה וחד משמעית, פשוט לא. אפילו אם אומרים שהקשר פתוח וכל זה, לדעתי אם הקשר מספיק טוב בן הזוג האחר פשוט לא צריך מישהו נוסף. כי האחד מספיק לו! בגדו בי כבר פעם, ואני יודעת כמה זה כואב, בגלל זה כלל רישיון שלי הוא לא לבגוד. אין לי בעיה שיהיו לו ידידות וכל זה.

נינושש

New member
חבר זה קיר...!

כל עוד הקשר הוא קשר שבנוי על אהבה והמון אז החבר/ה הוא קיר.. ולא בוגדים... זהו..!

תות15

New member
נראה לי שהתבלבלת קצת..

זה הפוך.. אם חבר זה קיר אפשר לבגוד בו.. בקיר את יכולה לבגוד נכון? ושלא תחשבי שאני חושב שחברה זה קיר, החברה שלי זה הבנאדם הכי חשוב לי בעולם..

נינושש

New member
אמממ

בדרך כלל שאומרים את המשפט זה דיי ברור.. אבל שזה בא בתור שאלה אני רק הולכת ומסתבכת עם זה.. והתשובה תלויה באיזה צד אתה נמצא.. ניסיון נוסף לתשובה חבר/ה חברה זה כן קיר... כי אם יש חבר (קיר) אז לא בוגדים.. אוף אני מסתבכת עם עצמי.. תבינו לבד.. קיצור לא בוגדעם וזהו.. גרררררררררר

נינושש

New member
ועכשיו

שאני חושבת שוב.. ומסתבכת שוב.. לא, לא התבלבתלי.. חבר זה קיר.. כאילו מחסום מהבגידה...

Aussie Girl

New member
נראה שכל אחד הבין את זה אחרת...

אני הבנתי את זה כאם למשל אני רוצה בחור ויש לו חברה אז יענו, אם חברה שלו זה "קיר" או לא. אז בשבילי זה כן. לדעתי לקחת למשהי את החבר זה לא אוקיי.

והפרוש שלי

כמו שאני הבנתי את זה מאז וממתמיד ההבסהר של זה הוא "חבר זה לא קיר" קיר =מחסום חבר זה לא חומה או מחסום או משהו שאמור למנוע ממך להכיר אחרים לפגוש אחרים לשים את עצמך מאחורי חומה בכל מקרה בעיני חבר זה מאוד קיר..

sh53

New member
הפרוש שלי

אם מישהו תפוס ויש לו חברה והוא יוצא עם מישהי אחרת בתור ידידה (לא במרכאות) שזה דבר לגיטמי ומותר, אז אומרים נכון שהיא ידידה שלו, אבל אם לדוגמא היא דלוקה עליו והיא תעשה לו עיניים - אז בחור זה לא קיר והוא גם יכול להתגרות ממנה ובסוף..... נו אתם יודעים

enjoi butterfly

New member
אז יש לי לי שאלה בנושא...

שאולי תפתור לכולם את הדילמות אווקיי היא מכירה אותו אוו הוא מכיר אותה לפני שאני הכרתי אותה אותו... אז מה?...עם היא רוצה אותו למה לי להיות איתי בכלל??????? מבינים למה אני מתכוון? עם לא תגידו...
ומה אתם חושבים בנושא?????

As היחידה

New member
עם המצב כזה

אז לא חשוב מי הכיר ראשון אלא מה מי אוהב את מי.. עם "הגוף האמצעי" תאהב את חבר שלך אז אתה יורד מהעניין עם אותך אז הוא יורד מהעניין... ככה אני הייתי עושה בכל מקרה

enjoi butterfly

New member
נע נע בננה

סתם לא היה מה לרשום לא הבנתי למה את מתכונת עבדתי אותך עם ההוא והיא תעשי רק בגוף אחד...

למעלה