האם זה צריך להטריד אותי?

Ponyo21

New member
אתה יכול להירגע עם ההטפות

שום דבר לא נעשה בכוונה.
לא יודעת למה אני מסבירה ומתנצלת, אבל הוא היה מחובר בחשבון גוגל מהמחשב שלי ואני לא שמתי לב לזה. רציתי לבדוק משהו בהיסטוריית חיפוש שלי ואז גיליתי שזה שלו וראיתי את זה. הייתי נסערת מדי והמשכתי קצת.. הצלחתי לעצור אחרי מספר בודד של דפים.

כן ברור...

בטעות נלחץ לך לינק לינק ונאלצת לצפות בתועבה הזו. הרגת אותי. לפחות תודי שאת פולניה חטטנית.

Ponyo21

New member
אויש באמת

אין לי מה לנסות להוכיח לך את זה, אתה לא חייב להאמין...
אם אין לך מה לתרום עדיף שלא תגיד כלום

אולי תתלבשי הלילה כמו אמא שלו...

לכי תדעי, אולי מחכה לך כזה סקס סוער, שבסוף יצא טוב מזה שאת חטטנית.

Ponyo21

New member
תגובה לא במקום

על גבול ההטרדה
מישהו מההנהלה של הפורום בודק את ההודעות כאן?

כן, את מבינה את זה?

אבל גילוי עריות זה אחלה פורנו!
&nbsp
אבל נו, זה החזאי - לא ציפיתי ליותר מזה. אני אפילו לא טורחת להגיב.

A לוןA

New member
כבר נאמר שלטנטים (בכל תחום) הם המקטרגים הגרועים ביותר

ואתה כנראה לא שונה.

חזאי..בזה הרגע ירד לי ממך...

אני לא צופה בסרטים בדסמים אומנם, אבל כן מקיימת סקס בדסמי עם נשים (אלה שכן אוהבות גם) ואני לא רואה את עצמי דפוקה או פסיכופטית. אני מקיימת אורח חיים רגיל, נורמאלי ותקין:) בידיוק כמוך, עם נשים ועם בדסמ.

A לוןA

New member
הבעיה כמובן לא אצלך

אלא אצל החזאי, שמסתבר שלצערינו באמת אינו מבין.
בדסמ הינו ההיפך המוחלט מאלימות, ועל פי מחקרים- אחוז האנשים שהואשמו בעבירות אלימות/אלימות מינית מתוך האנשים העוסקים בבדסמ הינו שווה לאותו אחוז באוכלוסיה הכללית. למעשה, ההבדל היחיד שנמצא (במחקרים שקראתי) בין העוסקים בבדסמ לאוכלוסיה הכללית היה שהעוסקים בבדסמ דיווחו, באופן עיקבי ובכל המחקרים, על בריאות נפשית טובה יותר ואחוזי אושר גבוהים יותר מאשר האוכלוסיה הכללית. בכל יתר הפרמטרים- הפרעות פסיכיאטריות מאז'וריות, נתוני מאסר, ציות לחוק (כולל עבירות אלימות/אלימות מינית), טראומות ילדות/מיניות וכיוב'- דווחו אחוזים קרובים עד זהים לאוכלוסיה הכללית.
&nbsp
אבל דיעות קדומות זה כיף.

אם היה לי שקל על כל מי שכתב את זה

(שאני לא מבין...)הסברתי אתמול למה כתבתי את התגובה הזו אבל מיצי מחקה כי השמצתי שם את החברה שלה. התגובה באה כתגובה לגבבת ההבלים של חניתה, שלקחה חיבה של איש לקטגוריית Mom (או בתרגום: סרטים מבויימים של נשים מבוגרות (אם 40 זה מבוגר) מקיימות יחסי מין עם גברים בגילאי ה-20), והפכה את זה בדרך מעוותת לפדופיליה/זואופליה/גילוי עריות. כל דבר אפשר לעוות גם את התפיסה לגבי מה זה בדסמ. שמחתי שקפצתם בעקבות דברי, חבל לי שלא קפצתם קפיצה דומה בעקבות התגובה של חניתה.

newcharm

New member
תכלס מגיע לך כי אתה אהבל

ובנוגע למלכת הבוהנים והלבבות והתגובות אתה בכלל צריך להגיד תודה שלא הותקפת במיליוני אייקונים, ואיכשהו שרדת לספר על זה.
&nbsp

חבר'ה!
אין לנו בעיה עם דיעות שונות והבעתן-
אבל אני מבקשת לשמור על תרבות דיון מכובדת.
&nbsp
מי שידרדר את הפורום לגן ילדים וירידות אישיות-יחסם.

למעלה