האם זה צריך להטריד אותי?

Ponyo21

New member
האם זה צריך להטריד אותי?

שלום לכולם,
אני מודעת לזה שמה שעשיתי לא בסדר, אבל יצא וחיטטתי לבן זוגי בהיסטוריה...
אני יודעת שהוא רואה פורנו, למדתי לחיות עם זה די בשלום, זה פחות מטריד אותי.
מה שהטריד אותי זה התוכן של הדברים שהוא חיפש, לא דברים שחשבתי שהוא אוהב. הרבה חיפושים של גילוי עריות, סקס בין אמא ובן, אחים ואחיות וגם הרבה סיפורים ארוטיים שהוא חיפש בנושא. זה לא היה משהו חד פעמי אלא חיפוש שדי חזר על עצמו.
האם זה צריך להטריד אותי?מה אני אמורה להסיק מהעניין?
אני יודעת שהוא נמשך אליי, אני יודעת שהוא גם אוהב דברים "נורמליים". לא חושבת שיש לו כוונה לממש משהו כזה. אז מה זה אומר?
אולי שהסף ריגוש שלו כבר כך כך גבוה מרוב פורנו שרק דברים מהסוג הזה עושים לו את זה? ולאן זה יכול להמשיך?

אשמח לשמוע את דעתכם
תודה

The RedFox

New member
זה יעבור לו אל תדאגי...

והייתי מציע לך לא לחטט לו במחשב, קטע כזה של אמון בין בני הזוג, קבלי אותו כמו שהוא.
ההנחה שלך נשמעת נכונה ובטח הוא מחפש משהו שידליק אותו קצת כי סף הגרוי שלו מפורנו כבר נשחק.
מה שכן שווה לך לנסות טיפה לפתות אותו החוצה מהקופסא אל החיים האמיתים, חפשי מה היה מדליק את שניכם...

בהצלחה!

יעבור לו? מה הוא בן 7? יש דברים שהם נפשיים/הפרעות שלא עוברות

בטח לא בלי טיפול, כמו פדופיליה למשל, אז אני לא פסיכיאטר ולא מכיר אותו, אבל להגיד יעבור לו זה נראה לי לא מבוסס.

The RedFox

New member
רוב התכנים

שאנו רואים בפורנו הם בעייתים מלכתחילה, בין אם זה חיפצון אישה עד לסקס עם גמדים שאחד מהם רוכב על סוס...
אני מניח שרוב הגברים שרואים פורנו מוצאים ג׳אנר כזה או אחר שמדליק אותם לתקופה ואז עוברים לג׳אנר אחר, ככה זה ברוב המקרים למייטב ידעתי.
אף ע״פ שאני דוקטור מוסמך לאבחון נבחי הנפש, לא הייתי רץ להסיק מסקנות :)

Charles Dickens

New member
וואללה..

תראי יש הרבה ז'אנרים בפורנו מהסגנון שציינת כשבפועל זה לא באמת אחים ואחיות או כל סוג אחר של גילוי עריות אבל זו הכותרת של הסרט או הסיפור..
אני אישית דיי סולד מהסגנון הזה כי לדעתי זה כבר מעבר לסטייה.. אבל זו רק דעתי האישית בנושא ויכול ליהיות שבן זוגך לא באמת מייחס לזה חשיבות עמוקה.
לא רואה דרך להבין או לקבל תשובה יותר טובה מפשוט לשאול אותו ואפילו בעקיפין..

Ponyo21

New member
איך אפשר לשאול בעקיפין?

אני לא יכולה להגיד שחיטטתי לו, ולמה שאם ישאל בדרך אגב הוא ייתן לי תשובה כנה?
רעיונות?

Charles Dickens

New member
יכולה לנסות

להציע לו לצפות יחד בפורנו ותני לו לבחור את מה שמדליק אותו..
יכול להיות שהוא פשוט יזרום איתך ויחשוף בפנייך את מה שהוא אוהב..

אותי זה היה מטריד.

אין לי שום בעיה עם פורנו - אבל ממש שום בעיה.
אם יש משהו טוב אני תמיד מבקשת לצפות ביחד, ולפעמים גם שולחת לו לינק למשהו שאהבתי בעצמי...
בקיצור - לא מתחסדת בכלל.
אבל יש תחומי פורנו שבהחלט לא מקובלים עליי - פדופיליה וזואופיליה, למשל, היו גורמים לי לזרוק את הבחור לכל הרוחות.
גם גילוי עריות בהחלט נכנס לשטח בעייתי עד מאוד.
בכנות - לא יודעת אם הייתי יכולה לחיות עם דבר כזה

מבינה אותך מאוד.

גם אם תבליגי - כמה זמן זה יישאר בבטן?
ואיך מתעמתים?
יש דברים שאי אפשר לקבל בסבלנות וסובלנות. יש גבול.
אולי שווה לשאול איזה פורנו הוא אוהב, אבל אני בספק אם הוא יחשוף את זה.
&nbsp
בעייתי

אנסה לחשוב על משהו.
&nbsp
תגידי - עלתה בי מחשבה:
ייתכן שהוא פשוט אוהב סקס של צעירות עם מבוגרים או צעירים עם מבוגרות, ורק הז'אנר הזה מציע את זה? כי הרי ברור שאלה לא באמת הורים וילדים...

Ponyo21

New member
איך אני אדע אם לא באמת?

אם אני לא טועה היה מדובר גם בסרטים של אחים...

זה שאת פה כבר אומר שזה מטריד אותך, השאלה אם יכולה

להתעלם מזה ולהמשיך או שלא, ועל זה רק את יכולה לענות.

Ponyo21

New member
השאךלה אם אני מנפחת את זה מעבר

למה שזה באמת
אולי יש הרבה שצופים בפורנו מהסוג הזה? זה נפוץ?
אני בטוחה שזה לא משהו שהוא רוצה לממש

אין לי מושג כמה זה נפוץ, זה שיש אתרים כאלו אומר שזה קיים

כמה הוא רוצה לממש את זה או לא, וכמה זה מוגזם להגיב ככה או לא אני לא יודע.
מה שכן, אם אין לזה סממנים בחיים האמיתיים שלכם כרגע,מעבר לפורנו בו הוא צופה אולי ניתן/שווה להתעלם מזה כרגע.

היחידי שצריך להיות פה מוטרד זה בן הזוג שלך!

אין לך שום כבוד אליו ולפרטיות שלו. איכס. גם לי לפעמים יותר לצפות בפורנו חריג - בדרך כלל בדסמ אני מודע לזה שמדובר במין חולני שנעשה ע״י אנשים דפוקים בראש על סף הפסיכופתים, אבל לצערי זה הפורנו היחיד שמגרה אותי. אין לי כוונה להיות אלים ובוטה כל כך בחיים האמיתיים. מצד שני אני סומך על בת זוגי שתכבד אותי ולא תחטט לי בחשכה בדברי הפרטיים. גם בין בני זוג שנמצאים כל כך הרבה שנים ביחד, מותר שיהיו דברים פרטיים. מה שעשית הוא הרבה יותר חולני מהפורנו שהוא צופה בו.

למעלה