האם זה צריך להטריד אותי?

על איזה תרבות דיון את מדברת?

החברים שלך מפורום המכות משתמשים נגדי לאורך כל השרשור הזה באלימות מילולית. אבל את רק עסוקה בלהגן עליהם. תתביישי לך.

A לוןA

New member
אם היה לי שקל על כל מי שכתב את זה

שמחקתי אותו כי הוא הגיב לחבר שלי הייתי יכול לשחק את כריסטיאן גריי במציאות (וזה גם היה נדרש, כי ליום הולדת שלי הייתי צריך לשכור את בלומפילד כדי להזמין את כל ה"חברים" שלי)
התגובה שלך ילדותית, וברור שלא הבנת מה שחניתה כתבה.
א. היא לא השוותה גילוי עריות לפדופיליה/זואופיליה, אלא נתנה אותם כדוגמאות לפורנו בעייתי, ואמרה שגילוי עריות הוא תחום בעייתי אף הוא- אם כי לא באותה מידה (פדופיליה וזואופיליה הם תחומים אסורים על פי חוק, ועוסקים בניצול של חסרי ישע, בעוד גילוי עריות בין בגירים הוא חוקי- אם כי בעייתי בהקשריו התרבותיים). אתה מבין את ההבדל בין "לא מקובל עלי" לבין "בעייתי בעיני"?
ב. פורנו "מקצועי" הוא מתוסרט. גם הסצנות ה"רגילות", גם הבדסמיות וגם הסצנות של גילוי העריות. אתה החלטת שהחבר של שואלת השאלה מגלה חיבה "רק" לסצנות של מבוגרות עם צעירים, בעוד שהיא כותבת בפירוש שמדובר על סצנות של גילוי עריות (גם של אח ואחות, שהם בערך בני אותו גיל). על סמך מה הגבת את מה שהגבת? על כלום, למעט הרצון שלך לנגח.
ג. לא היה מה לקפוץ ממה שחניתה כתבה, כי היא כתבה את דעתה, בעוד אתה הכתמת בדיעותיך הקדומות את כל ציבור העוסקים בבדסמ, ללא שום ביסוס ובצורה, שוב, ילדותית ומתלהמת. בטוחני שאם היית כותב אותו דבר על ציבור ההומוסקסואלים היית מועף ברגל קלה.
ד. בקשר למה שכתבת על עצמך- "...אני באמת אהבל. באסה"- מסכים איתך לחלוטין.

תודה

לא נותר לי אלא להסכים.
אבל גם אני שייכת לפורום נסיכי ונסיכות האופל והאלימות, אז...
המממ, אזניים ערלות.
תודה שוב, אלון :)

ואגב -

אם מדובר בגילוי עריות בין אב ובתו/אם ובנה וכו' - זאת בהחלט גם פדופיליה, שלא לדבר על אונס.

כך שגם אם הייתי משווה - ולא השוויתי - לא הייתי בהכרח טועה. גם זה חלק מהז'אנר

מחקרים מוכיחים שמנהלי פורומי מכות מבלבלים את המוח!

תראה מה זה, גם אני יודע להמציא מחקרים. אתה איש אלים שמנהל פורום אלים. לפני מספר חודשים פרסמה שם ׳אש ירוקה׳ תמונות אלימות קשות... רוב חברי הפורום האלים שלך שיבחו את המכה. קדימה מיצי תמחקי.

מיצי ממשיכה להתנהג לצערי באלימות ולא מפסיקה למחוק אותי

אז לצערי כנראה לא אצליח לנהל איתך דיון.
להמציא מחקרים מבלי להביא ביסוס גם אני יכול. ובלי קשר איני חושב שבדסמ זה אלימות, אני רק חושב שאתה והפורום שאתה מנהל אלימים.
הייתי מצרף לינקים להוכיח טענה זו, אבל מיצי לא מאפשרת לי.
אז תמשיך להתנהג באלימות מילולית ולכנות אותי בכל מיני שמות גנאי... אני סיימתי.

A לוןA

New member
מוזר

בהודעה קודמת כתבת ש"מדובר במין חולני שנעשה ע״י אנשים דפוקים בראש על סף הפסיכופתים, אבל לצערי זה הפורנו היחיד שמגרה אותי. אין לי כוונה להיות אלים ובוטה כל כך בחיים האמיתיים" וכאן אתה כותב ש"איני חושב שבדסמ זה אלימות"- זה נכתב ע"י האישיות השניה שלך?
&nbsp
בקשר להשמצות שלך לגבי ולגבי הפורום שלי- הצלחת להצחיק אותי באמצע בוקר לחוץ מאוד. תודה.

Cattwoman

New member
לא חושבת שצריך למהר להזדעק

אנשים הם סקרנים מטבעם. לפעמים רוצים לראות משהו שונה, אחר ואולי קצת אסור כדי לראות על מה כל העניין.
אני באופן אישי הייתי מדברת על זה, אבל רק אם יכולתי שלא לקחת את זה לכיוון הכבד והמעיק, אחרת זו שיחת תוכחה ואני לא חושבת שזה מתאים.

The RedFox

New member
כן אני יכול לדמיין את זה...

תקשיב אני חיטטתי לך במחשב כי אתה לא משתף אותי בהכל...
וסתם נתקלתי בבן משגל את אימו, יש משהו שאתה רוצה לדבר עליו ?

Cattwoman

New member
אני בעד ישירות

אבל זה קצת מטומטם

אם זה מחשב משותף, לפעמים אפשר להתקל במידע גם בלי להתכוון (ואני לא בהכרח אומרת שבמקרה הזה היא לא התכוונה
)
או זה, או לשאול זרים הזויים בפורום סקס....

Cattwoman

New member
מאד תלוי בדינמיקה שלך איתו

אצלי בבית זה לא חריג לומר בחיוך משהו כמו "ראיתי שהשקעת זמן איכות בסרטים אתמול" ומשם לפתח שיחה קלילה.
אולי אם תשאלי מתוך עניין ורצון להבין ופחות ממקום של זעזוע עמוק זה לא ייראה כאילו הוא נתפס בקלקלתו וירגיש בנוח.
&nbsp
פעם נורא סיקרן אותי לראות מה זה 2girls 1cup. אז חיפשתי וצפיתי בכמה כאלה. זה לא בגלל שאני חובבת אכילת קקי, פשוט רציתי לראות על מה מדובר. אז לפני שאת אורזת ופונה לתכנית להגנת עדים כמו שכבר הציעו לך פה (
), תשקלי לפחות את האופציה שזה גם מה שקרה במקרה הזה...? אם מישהו מחפש להסתיר איזה סוד הוא לכל הפחות ימחק ת היסטוריית הגלישה, לא....?
&nbsp

ז בודד

New member
כן זה צריך להטריד אותך

זה לא משנה עכשיו למה ואיך חיטטת, נגלה לעיניך מידע מטריד מאד, ולפי מה שאת אומרת, לא מדובר בחיפוש חד פעמי.
אם הכוונות שלך (היו/ עדיין?) רציניות לגבי הקשר הזה, אני מייעץ לך לחתוך. בלי היססוסים ובלי להסתכל אחורה.
קחי בחשבון, שבמהלך השנים דברים בד"כ מתחדדים ומתעצמים. יש גם משובות נעורים שחולפות אבל מבנים אישיותיים די מתקבעים (לא מדבר רק על נטיה כזאת או אחרת אלא באופן כללי איך אנחנו מתנהגים כבני אדם). עכשיו תחשבי לבד אם תרצי לעשות ילד (או ילדה) עם בחור כזה ולחיות עם החשש שמא...
או שעדיף לטמון את הראש בחול ולהחליק ולעבור הלאה.
אני לא יודע מה אני הייתי עושה אם הייתי מגלה משהו כזה בבת הזוג שלי כשהייתי בחור צעיר. היום, אחרי כמה השתפשפויות בחיים זה ברור לי שהייתי חותך, שוב בגלל מחשבה על העתיד ולא רק על ההווה.
לגבי הדילמה של לחטט לבן/בת זוג במחשב היא דילמה אמיתית אבל אנחנו לא חיים בעולם טהור; אני גם הייתי בסרט כזה עם אשתי (שלא קשור לסקס, משהו הרבה יותר מורכב), ואני מצטער שלא חיטטתי והרבה קודם. אמון צריך לעבוד גם לכיוון ההפוך: אם אין לך מה להסתיר ממני, אז מה הבעיה שהתסכלתי.

Ponyo21

New member
תודה על התגובה

קשה לי לחתוך בגלל שאני מכירה אותו טוב וכל העניין פשוט מוזר לי.
אני באמת לא חושבת שזה משהו שהוא רוצה לממש. שמעתי על הרבה אנשים שצופים בפורנו של אונס, ואיכשהו זה כן מובן ו"מקובל" ואף אחד לא תופס מהאנשים האלו מסוכנים ואנסים בפוטנציה. לא יכול להיות שזה עוד מקרה כזה? או שאני תמימה מדי?

חשוב לי להדגיש, לא היה שם חיפוש אובססיבי של זה אבל זה כן הופיע מספר פעמים...

המממ...

אם לא היה חיפוש אובססיבי - בהחלט ייתכן שזה לא מגמתי.
כמו שהצעתי קודם - ייתכן שהוא חובב סרטוני צעירים/רות ומבוגרים/רות, וזה מה שהרשת הציעה והקפיצה לו.
אם הופיעו אזכורים כאלה - מניסיוני ייתכן שהלינקים שהובילו אותו לזה הוצעו לו ע"י אתרי פורנו למיניהם.
אולי הוא גם נפל על סרטונים שהוא אהב, שהם לא באמת כאלה של גילוי עריות ממשי, אבל זאת הכותרת שניתנה להם, אז כך הוא חיפש אותם אח"כ.
&nbsp
לגבי פורנו "אונס" - מכיוון שזה מבויים זה משוייך לפנטזיות אונס ותו לא, ולכן נתפס לגיטימי. כשמישהו יצפה ויתענג על צפייה באונס אמיתי - יש לנו עסק עם משהו אחר לגמרי.

Tangirl

New member
לא הבנתי, ופורנו גלוי עריות לא מבויים?

מסכימה לגמרי עם ההקבלה לאונס. מה גם שאני מניחה שזה מוצג כפנטזיה של גבר ולא של אשה, ועל כן לא ברור למה זה נתפס כלגיטימי..

לרוב -

פנטזיות אונס מתחברות לעולם השליטה - לחלק של ה"תשתקי ותעשי מה שאומרים לך".
וגם נשים רבות מתחברות לזה, לתפיסה המקיפה של ההשתלטות והשליטה, לא לאונס והתעללות.
&nbsp
כשמישהו מתחבר לקונספט המקיף של גילוי עריות - בעיניי זאת בעיה רצינית, ועוד יותר אם מדובר בהפרשי גילאים שמצביעים גם על פדופיליה (ואין לי מושג אם זה אכן המקרה גם כאן).

ז בודד

New member
בקיצור,

אם באת לברר אם הפנטזיה/ צפיה בפורנו של גילויי עריות הוא לגיטימי בקרב חברי הפורום הנכבד הנ"ל, הרי שקיבלת חלוקי דעות.
&nbsp
לגבי השאלה מה לעשות עם זה ואיך (ואם) לברר את זה איתו, אני משער שתצטרכי לחפש תשובה עם עצמך או עם פורומי זוגיות למינהם.
&nbsp
מן הסתם בכל מערכת זוגית ארוכה ומשמעותית צריך לפעמים להגיע גם למקומות לא נעימים ולעימותים כאלה ואחרים. שלא זה יהיה מה שיפחיד אותך.
&nbsp
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה...!

למעלה