אם היה לי שקל על כל מי שכתב את זה
שמחקתי אותו כי הוא הגיב לחבר שלי הייתי יכול לשחק את כריסטיאן גריי במציאות (וזה גם היה נדרש, כי ליום הולדת שלי הייתי צריך לשכור את בלומפילד כדי להזמין את כל ה"חברים" שלי)
התגובה שלך ילדותית, וברור שלא הבנת מה שחניתה כתבה.
א. היא לא השוותה גילוי עריות לפדופיליה/זואופיליה, אלא נתנה אותם כדוגמאות לפורנו בעייתי, ואמרה שגילוי עריות הוא תחום בעייתי אף הוא- אם כי לא באותה מידה (פדופיליה וזואופיליה הם תחומים אסורים על פי חוק, ועוסקים בניצול של חסרי ישע, בעוד גילוי עריות בין בגירים הוא חוקי- אם כי בעייתי בהקשריו התרבותיים). אתה מבין את ההבדל בין "לא מקובל עלי" לבין "בעייתי בעיני"?
ב. פורנו "מקצועי" הוא מתוסרט. גם הסצנות ה"רגילות", גם הבדסמיות וגם הסצנות של גילוי העריות. אתה החלטת שהחבר של שואלת השאלה מגלה חיבה "רק" לסצנות של מבוגרות עם צעירים, בעוד שהיא כותבת בפירוש שמדובר על סצנות של גילוי עריות (גם של אח ואחות, שהם בערך בני אותו גיל). על סמך מה הגבת את מה שהגבת? על כלום, למעט הרצון שלך לנגח.
ג. לא היה מה לקפוץ ממה שחניתה כתבה, כי היא כתבה את דעתה, בעוד אתה הכתמת בדיעותיך הקדומות את כל ציבור העוסקים בבדסמ, ללא שום ביסוס ובצורה, שוב, ילדותית ומתלהמת. בטוחני שאם היית כותב אותו דבר על ציבור ההומוסקסואלים היית מועף ברגל קלה.
ד. בקשר למה שכתבת על עצמך- "...אני באמת אהבל. באסה"- מסכים איתך לחלוטין.