האם זה צריך להטריד אותי?

ממש לא להיות מוטרדת

מבחינתי לו היה צופה בפורנו שקשור לפדופיליה, או לאונס או כל דבר שקשור לכפייה ולמרות, זה היה לגמרי מקום לדאוג
ולפעול בנדון, אבל גילוי עריות, כמה שאני לא מצליחה להבין אותו בעצמי, הוא כולו בחירה (סליחה, אני מתקנת את עצמי, אמא ובן
זה לא בדיוק כולו בחירה וכן יש שם יחסי מרות, אבל אני לא מכירה כאלה סוגים של פורנו אז אני מתייחסת לזה כחלק מפטיש כללי
שכנראה יש לו), ואין בו משהו פסול או שמצביע על סכנה אפשרית (למשל לו היה צופה בפורנו פדופילי הייתי אומרת לך שקיים סיכוי לא רע שהוא גם יממש את זה יום אחד וזו סיבה להרים דגל אדום, וואחד דגל...).
אבל, וזה אבל, אני לא הייתי ממשיכה קשר של שתיקה ושקר עם אדם שיש משהו שמפריע לי בהתנהלות שלו.
אני במקומך הייתי בולעת את כבודי והצפרדע הגדולה, מספרת לו שראיתי את היסטוריית הגלישה שלו, מתנצלת על החדירה לפרטיות אבל מבקשת לנהל שיחה על התכנים בהם הוא צופה ולהבין האם מדובר בקטע חד פעמי וסתמי (כמה את טובה בלקרוא שפת גוף ולדעת מתי משקרים לך?) או שזה פטיש שיש לו.
מסוג הדברים ששנים אחרי זה קורה משהו ואז את אומרת "באמת לפני 12 שנה גיליתי ש... אבל לא התייחסתי לזה יותר מדי, איזו טיפשה הייתי", סתם חבל.

בא לי10

New member
עד כמה שאפשר להקשיב לאנשים באינטרנט

הייתי מציע לך לא לפתח תסריטים מיותרים בראש, לפנות זמן לשיחה איתו (לא בדרך אגב), לספר לו שנתקלת בהסטוריה הזאת, להסביר כיצד זה קרה (כי הרי לא ניסית לבלוש אחריו) ולהתנצל על כך, אבל במקביל לשאול אותו ולנסות לברר איתו אם הוא אוהב את זה ומה אוהב בזה. אם תקבלי תשובה חולנית - תדעי ותחליטי מה לעשות עם זה. אם תקבלי תשובה אחרת - מן הסתם, תרוויחי. לדעתי, שיחה כזו שווה כמה דקות של מבוכה שילוו אותך.
&nbsp
בהצלחה

בא לי10

New member
קראתי את ההודעה שלך (עכשיו)

ו...מבלי לפגוע, זה עשה לי סחרחורת ולכן לא המשכתי לשורה שלישית ומטה, אבל אני שמח שחשבת כמוני

A לוןA

New member
לא כל פנטזיה היא עדות להפרעה

כמו שאמרו לך לפני- מי שצופה בפורנו אלים (סצנות אונס מבויימות למשל) - זה לא אומר שהוא אנס בפוטנציה
מי שמפנטז על daddy-girl- זה לא אומר שהוא פדופיל
ומי שמפנטז על ניוש - זה לא אומר שהוא הולך לבצע ניתוח לשינוי מין.

יחד עם זאת- מאחר והנושא מטריד אותך, הייתי במקומך מתקשר את זה מולו. בזוגיות, האמת הקשה ביותר עדיפה על השקר המרוכך ביותר.

(ואני שם בצד את ה"יצא וחיטטתי". לא יצא ולא נעליים. חיטטת בכוונה ומסיבה ברורה מאוד, שאת בהחלט צריכה לעבד עם עצמך מה הביא אותך למקום של רמיסת הכבוד והגבולות של בן זוגך)

Anigodin75

Member
אני מבין שאתה גם הבלש גם השופט וגם התליין
בהשמצות הנורא מבוססות שלך עליה (מחקרים?) אין משום רמיסת הכבוד והזכות הבסיסית שלה ל'חפות' כל עוד לא הוכח אחרת?
היא אפילו טענה שהיא הגיעה לזה בטעות. מי אתה שתקבע אחרת בכזאת נחרצות?
כנראה אתה כנראה בוחן כליות ולב.

A לוןA

New member
תקרא שוב

היא לא כתבה בטעות- היא כתבה "יצא וחיטטתי"- ובהמשך גם שאלה איך להעלות מולו את העניין כך שהוא לא ידע שהיא חיטטה. מכאן אני הבנתי (ולא הייתי היחיד) שהחיטוט לא היה באיזה חיפוש אקראי של מתכון לעוגות ובטעות נפתחה ההיסטוריה, אלא חיטוט מכוון, שיופה ב"יצא וחיטטתי". לא "יוצא" לאנשים לחטט- אנשים מחטטים בכוונה תחילה.

בכל מקרה, זה רק עניין צדדי לשאלה המרכזית.

Anigodin75

Member
קרא אתה שוב
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=57&MessageId=176708142
ואתה יודע, ה'לא הייתי היחיד' לא הופך את מה שאתה עשית לבסדר. יש אנשים שרגילים להתנפל בלי טיפה לברר פרטים, בלי פתח קטן של הסתייגות.
ומה זאת ההשתלחות הזאת של רמיסת כבוד וגבולות? לא הגזמת?
וכן, זה ענין צדדי לשאלה המרכזית, אבל ענין מרכזי אצלי.

A לוןA

New member
את ההודעה הזו פיספסתי-

ובמידה וזה אכן היה בשוגג והיא שלמה עם מה שעשתה- הרי בין כה וכה מה שכתבתי לא יעזור.
אבל למקרה הספציפי- אני הבנתי בצורה מסויימת- אם טעיתי, אני בהחלט לוקח את דברי בחזרה.

Surrealistical

New member
אולי תשאלי אותו?

כי אף אחד לא יכול לענות במקומו.
ואני כל הזמן מחטט לבן זוגי בהיסטוריה, ואז צוחקת על זה איתו. אם היתי מוצאת משהו שאני מחשיבה למטריד אז היתי שואלת אותו.

אוי, זה כל כך מורכב ואמור כלום

גלוי עריות יכול לבוא ממקום של משיכה לקרובות משפחה או מהפנטזיה או הצורך הפנימי לאיבוד שליטה - ילד חסר מושג ומוליכים שלל ומנצלים וכל כך הרבה דברים אחרים שאת לא יכולה אפילו לנסון להבין. אין לך מוזג מה בדיוק בסרט מגרה אותו.
לי אישית לא מעניין בכלל מה הבן זוג רואה כל עוד שזה בגבולות הכמות ואין שום ניצול או התעללות אמיתיים.
&nbsp
את סתם מכניסה את עצמך לפלונטר מיותר.

Ponyo21

New member
יכול להיות שאת צודקת

אבל מה אם החיפוש הוא אחרי סרטים אמיתיים מהסוג הזה ולא מבויימים?
זה החיפוש שראיתי בפירוש... real incest, hidden cam וכו'...

ז בודד

New member
WTF

אם את מחפשת קשר רציני, אני מציע לך להעיף אותו לכל הרוחות. יש מספיק דגים בים.

אם זה כל כך מטריד אותך

תדברי איתו על זה.
אולי הוא עבר התעללות מינית בילדותו וזה יוצא בצורה כזו עכשיו.
אולי לא. אולי ואלי ואולי.
את לא יודעת ושופטת על פיסת מידע פרטית שלא אמורה היתה להחשף לך.
&nbsp
כשמאוהבים, מוכנים לקבל ולעבוד על הרבה דברים ביחד.
כשלא, כל שריטה קטנה מפריע.
זה אולי באמת הזמן לבדוק אם זה משהו אמיתי או סתם.
זה בסדר אם זה סתם.
&nbsp

למעלה