יש קשר בין משך הקשר וטיב היחסים הייתי עם מישהו חצי שנה ולקח לי בדיוק דקה וחצי לשים אותו מאחורי ( אם אני באמת מפרגנת אז דקה וחצי) לעומת זאת היה לי קשר חודש שעברו שבועיים ועדיין בא לי שהוא יתקשר ... זה ממש תלוי ... מה-X לא נראה לי שאני "אצא" אי פעם ... אין לדעת ... ~נטע
אוי לנו אם היה כך המצב....12 שנה הייתי נשואה....מה דרושים עוד 12 שנה של החלמה.....? לדעתי ממש לא....אני בליבי ...כלומר ליבי ואני נפרדנו מאב ילדיי כבר לפני 10 שנים......חבל שהיודברים נוספים בדרך עד למימוש ההסכם החתום.....אני מזמן פנויה ריגשית לקשר אחר רק לא מייסמת זאת בפועל.........
שאחת שהתגרשה אחריי 20 שנה יקח לה להחלים מהקשר 20 שנה??? לא מבינה מאיפה ההכללות האלו... המירקם הנפשי של כל אחד אחרת, ואם כבר אז ניראה לי שלגברים הרבה יותר קשה להשתחרר מקשר ממושך מאשר לנשים, נשים מסתגלות יותר מהר למצבים חדשים.
אולי בפרק ב כולנו מעט חוששים להסתבך כמו הפרק א ? ולכן בונים קשר אחר....עם מרחק מסוים עם הסכם ממון ...אולי ללא חתונה של ממש ברבנות.......אוי איכסססססס רבנותתתתתתת טיבעי שנחשוש וטיבעי שעדיין נרצה קשר זוגי טוב לטווח ארוך
כי זה בוטה מידי,אומר רק שלאורך זמן בקשר יש מדד, אבל יותר מהכל זה עומק הקשר,ככל שהיה עומק ורגשות חזקים שליוו את הקשר,כך הפרידה קשה יותר,ככל שלא היינו מחוברים לבן הזוג,כך קל יותר להמשיך הלאה.