האם זה נכון?

ספיישיל

New member
האם זה נכון?

מישהו אמר לי אתמול:(לנשים)"כאורך זמן הקשר-אורך זמן ההחלמה ממנו" מה דעתכן? ואולי גם דעתכם? גברים שונים מטיבעם-מחליפים מישהי ובזה בד"כ מסתיים הסיפור.

magic40

New member
לא בהכרח

תלוי מה עומק הקשר לפעמים הקשר ארוך אבל ריק מרגשות!

magic40

New member
כל קשר מתחיל ברגש כלשהו

אם דיברת על קשר נישואין אז לא חסרות סיבות(תירוצים) כדי להשאר שם גם כשאין רגש.

magic40

New member
ארוך

זה יחסי

Netta79

New member
ספיישיל - לא תמיד

יש קשר בין משך הקשר וטיב היחסים הייתי עם מישהו חצי שנה ולקח לי בדיוק דקה וחצי לשים אותו מאחורי ( אם אני באמת מפרגנת אז דקה וחצי) לעומת זאת היה לי קשר חודש שעברו שבועיים ועדיין בא לי שהוא יתקשר ... זה ממש תלוי ... מה-X לא נראה לי שאני "אצא" אי פעם ... אין לדעת ... ~נטע

פברואר68

New member
מסכימה עם מגיק......

אוי לנו אם היה כך המצב....12 שנה הייתי נשואה....מה דרושים עוד 12 שנה של החלמה.....? לדעתי ממש לא....אני בליבי ...כלומר ליבי ואני נפרדנו מאב ילדיי כבר לפני 10 שנים......חבל שהיודברים נוספים בדרך עד למימוש ההסכם החתום.....אני מזמן פנויה ריגשית לקשר אחר רק לא מייסמת זאת בפועל.........

ב ה י ר

New member
ז"א

שאחת שהתגרשה אחריי 20 שנה יקח לה להחלים מהקשר 20 שנה??? לא מבינה מאיפה ההכללות האלו... המירקם הנפשי של כל אחד אחרת, ואם כבר אז ניראה לי שלגברים הרבה יותר קשה להשתחרר מקשר ממושך מאשר לנשים, נשים מסתגלות יותר מהר למצבים חדשים.

ב ה י ר

New member
מה זה משנה? טווח קצר או ארוך???

טבעת או חברות? קשר באשר הוא תלוי בכל כך הרבה גורמים, תחשבי על זה קצת...

פברואר68

New member
מה זה באמת משנה? חברות נישואים

אולי בפרק ב כולנו מעט חוששים להסתבך כמו הפרק א ? ולכן בונים קשר אחר....עם מרחק מסוים עם הסכם ממון ...אולי ללא חתונה של ממש ברבנות.......אוי איכסססססס רבנותתתתתתת טיבעי שנחשוש וטיבעי שעדיין נרצה קשר זוגי טוב לטווח ארוך

יערית

New member
אם את רואה

את חייך בתבניות,מן הסתם שתדבקי באמירות תבניתיות. זמן הוא פקטור אבל לא העיקר!

לביאה11

New member
כל כך לא נכון... כל כך הזוי

מי נתן לך את הרעיונות האלה? זה כמו שאומרים שאם יש לאשה הרה צרבות הילד יוולד עם הרבה שיער. נשמע לך הגיוני?

ספיישיל

New member
יש נכון או לא נכון בחיים?

ממש לא!!! ומי אמר שאני מאמינה בזה? כולה שאלתי.מה ההתנפלות הזאת? אחד-יאמר:וואלה, לדעתי,יש קשר בין הדברים. האחר -יאמר:אישית,אני לא חושב שיש קשר לדברים.

יערית

New member
לא אומר שטויות

כי זה בוטה מידי:),אומר רק שלאורך זמן בקשר יש מדד, אבל יותר מהכל זה עומק הקשר,ככל שהיה עומק ורגשות חזקים שליוו את הקשר,כך הפרידה קשה יותר,ככל שלא היינו מחוברים לבן הזוג,כך קל יותר להמשיך הלאה.

למעלה