האם זה נכון לומר...

Berethor

New member
לא מתפתלים ולא סותרים, זה נקרא מורכבים

אני לפחות טרחתי לציין שיש גם א-מיניים א-רומנטיים, מה שאתה לא.

Berethor

New member
באופן אירוני

נראה כאילו אתה מנסה לספח גם תא-רומנטיים(מי שלא רוצה מגע בגלל למשל) לרומנטיים. נו באמת.

Berethor

New member
הכל נכון חוץ מנקודה אחת

א-מיניים רומנטיים יעדיפו אהבה ללא סקס, יש גם א-מיניים א-רומנטיים שלא צריכים לא את זה ולא את זה.

Berethor

New member
אבל שכחת לציין את זה

ועוד הזכרת אותי כאילו שאני אמרתי ככה, ואני לא אמרתי ככה..

Berethor

New member
סבבה, רק יש פה כמה שאוהבים לטפל לקטנות

וניצלו את מה שאמרת כדי לנסות להתנגח בי כרגיל, וזה אפילו לא דברים שאמרתי.

Berethor

New member
נכון, מבחינה רעיונית זה נכון

אבל זה פשוט לא מדויק מבחינה כוללת כי קיימת גם א-רומנטיים או רומנטיים גם אצל מיניים וגם אצל א-מיניים. אם את שמה את הדגש במשפט שלך על מיניות אז כן זה נכון, אבל אם את מכניסה למשוואה גם תנושא הרומנטי אז זה פחות נכון כי שם יש שני ווריאציות נוספות כמו א-רומנטי או רומנטי. אם הדגש היה שלא-מיניים יש נטייה לכך שיהיה יותר חשוב הצד הרומנטי ולמיניים יותר חשוב הצד המיני זה בדרך כלל נכון, אבל גם פה זה לא תמיד מדויק כי גם אדם שחשוב לו שניהם באותה מידה, עדיין זה שיש לו רק אחד מהם לא יפצה על כך שחסר לו את השני, יש הרי מיניים שמתלוננים על כך שיש להם בקשר אהבה אבל לא מין או הפוך מין אבל לא אהבה, וגם זה דברים שמובילים זוגות לפרדה לפעמיים. לפעמיים מאשמים מיניים שלא בצד שרק החלק המיני חשוב להם(ששם יש את הבעיה), שבעצם יש לא מעט מיניים שחשוב להם גם וגם.

Berethor

New member
אה בעצם גם אצל מיניים זה לא מדוייק

יש הרבה מיניים שהם גם רומנטיים אז הם ירצו גם מין וגם רומנטיקה, זה בדיוק הסיבה שגם הרבה מיניים שלא מבדילים בין השניים, חוץ מהעניין שבהרבה מהמקרים הדברים האלה גובלים אחד בשני מה שהופך את זה לכל כך מסובך.

למעלה