האם זה נחשב להסתה?

פקידת סעד/בית משפט-רק לא ל -

זה שכתב לך פה (דוד 401). הדבר האחרון שאתה צריך זה להבעיר פה עוד אש. תזכור ותשנן - "להיות חכם ולא צודק" שניכם טעיתם. אתה וגרושתך. גם אתה טעית שעירבת אותם. והיא ללא ספק ממש ממש לא בסדר שהיא מערבת אותם לרמה שלא נותנת לך לראות אותם! זה דבר שלא יעשה!.חד וחלק. אבל להכניס פה עוד כעס רק יחמיר את הכל! תחשוב על הילדים! הכעס הזה - גם אם מופנה לגרושה - וגם אם מוצדק - ישפיע עליהם ! לא חשוב כמה תרצה שלא - כי היא תושפע ממנו - והילדים הם איתה!!זה המצב. צודק או לא. אז בהצלחה לך כי הדבר הכי קשה והכי נכון שתוכל לעשות - זה להתעלות על עצמך - לפעול בסבלנות - והתמדה - בכדי להשיג את מה שאתה רוצה. תלמד מהטעות שלך - ותמשיך הלאה. ברור שאתה רוצה להיות עם ילדיך ורוצה את הטוב עבורם. בהצלחה.

אמיר144

New member
אחי תתגבר ותודה שאני קורא את המאמר שלך כי

זה מחזק אותי שלא לתת אמון באף אישה לעולם. התגובות של הנשים כאן מזכירות לי את האימרה שגרושות ללא יוצא מהכלל הן שרלילות אבל כאלו שאפילו להישאר להתקלח אצלן הייתי מוותר (לך תדע כמה גברים השתמשו שם ולא מתאים לי פטריות ברגליים).

אין לך חשק להסתובב סביב עצמך

ולשיר - מים מים מים מים מים

Rtitan

New member
"והחכם בעת ההיא יידום"...

בוא נגיד שלא היית חכם במיוחד להוציא את הליכלוך החוצה אל הילדים - זה מעשה שלא יעשה. הילדים שלך, לא אמורים לדעת מה היה בינך לבין גרושתך שהביא לגירושין - בוודאי לא בגיל 8, כאשר אין להם שום יכולת להבין בכלל מה פירוש "אמא שלכם בגדה בי"... אבל גם בגילאים מאוחרים יותר, אינך אמור לספר להם על דבר כזה. בינך לביני, בלי שאף אחד אחר קורא כאן - שנינו יודעים שבגידה לא מתרחשת סתם כך - היא תולדה של מערכת יחסים מעורערת שמביאה את אחד מבני הזוג לחפש חוסרים "בחוץ". לפני שאתה והעו"ד שלך - "דוד 401" קופצים עלי - תרגעו שניכם: גם אני נפרדתי מה-X-ית שלי בשל רומן שהיא ניהלה במשך שנה ושמונה חודשים. היא רצתה להתגרש ולהתחתן עם המאהב שלה... כך שאני ידוע בדיוק על מה אני מדבר - הייה בטוח שניתחתי את המשבר הזה, שהיה אולי החמור ביותר בחיים שלי (ועברתי עוד כמה) כדי להבין היטב מה גרם לו. היית צריך לשמוע את מה שגרושתך (הטיפשה - אין לי מילה אחרת לומר עליה אם באמת אמרה עליך שאתה איש רע - גם אם אתה באמת כזה - גם היא לא אמורה היתה להכניס את הילדים לשדה הקרב) ולהבליג, להתפוצץ בפנים ובהזדמנות הראשונה לעשות בובת וודו בדמותה ולנעוץ בה סיכות או משהו אחר שירגיע אותך - אבל לא להכניס את הילדים לשדה גם מהצד שלך. אתה אבא שלהם - הם תלויים בך לחלוטין בהכל, גם בבריאותם הנפשית ובמתווה העולם סביבם. כעת - עזוב את העסק הזה ותן לאבק לשקוע. אל תעשה שום דבר - תרגיע את העסק וגם אם גרושתך תנסה לגרור אותך חזרה למלחמות - תהיה גבר ושתוק! כשאתה נגרר להתכסחויות - אתה נגרר אחרי המאורעות. כשאתה מרגיע את העניינים - אתה השולט בהם!

אני מבין אותך אתה צודק

אני לא אגיד לך שטעית. אני מבין אותך אתה לא אדם רע. כעסת מאוד על זה שהיא שקרה ככה על הילדים. והשבת מלחמה. תבעת את הצדק ! זה לא אתה זאת היא. הילדים במוקדם או במאוחר יבינו מה היה. לא מאמין שאפר להסתיר זאת מהם. אם נעשה לך עוול, והיא בגדה בך. אתה רוצה שהעולם ידע זאת. לא מסכים עם RITTAN שאומר שהיה לה חסר וכו' אם היה לה לא טוב. היא היתה צריכה לנסות לתקן את חיי הנישואין ביחד איתך. או לחילופין להתגרש. בגידה רק סיבכה את העינינים. שלא תבינו אותי לא נכון. כמובן שעדיף שלא לערב את הילדים, לפחות לא בגיל הזה. אבל אתה לא מלאך. אף אחד לא.

כמובן שכל אנשי הפורום

ינתחו ויאשימו אותך, ויגדיו שעדיף חכם ולא צודק.... אבל (ואני מזדהה איתך) אתה במאבק איתה ומאשים אותה. ומספיק שהיא תגיד ככה - כדי להפעיל תגובת נגד.

למעלה