לא מסכימה.
אני חושבת שאתה ממש מגזים, כולנו כאן רוצים בטובת הילדים, הרי זה מה שחשוב בסופו של דבר, לא משחקי הכוחות של שני ההורים שפועלים ע"י טימטום מוחלט. "הרגתם אותו במילה שהוא אמר"- אולי אתה לא יודע אבל מילים הן דבר חזק מאוד- הן בעלות השפעה שעלולה לגרום לבן אדם להרגיש רע כל היום, להוריד את הדימוי העצמי שלו ולפגיעה ברגשותיו. "לא מעניין אותכם הצד של הגבר רק האישה היא מלאך והגבר הוא סטן"- חס ושלום!!! לא עשינו הכללות, את זה אתה עשית. אני חושבת שכמו בכל דבר אסור להכליל- יש לכאן ויש לכאן. "פנה לרווחה בעיר שאתה מיתגורר ותגיד להם שהיא לא מכבדת את הסכמי ביקור הילדים ותיראה איך יחייבו אותה לעשות את זה"- אתה מנסה לשכנע אותו להתקנם בה, אני לא חושבת שזה יעזור, אלא רק יזיק. הוא צריך לקבוע שיחה עם גרושתו ולומר לה שיש הסכם שעל פיו הוא מורשה לראות אותם מספר מסוים של שעות במשך שבוע- שבועיים ואתה מבקש ממנה לכבד את זה, תוכיח לה שאתה רוצה בטובת הילדים ותבקש סליחה ממנה על כך שעירבת את הילדים בכך שאמם בגדה בך- הרי כמובן שזה לא עניינם, הם לא מעורבים במשחקי הכוחות שלכם. "לך לבית הספר בוא הם לומדים וכך אותם בסוף היום ואז תשאיר אותם אצלך ותיראה איך היא תישתגע אתה תיגרום לה סבל"- דבר ראשון- כותבים קח ולא כך. דבר שני- אני חושבת שמן הראוי כמו שהזכרתי קודם, לא לנקום כי זה לא מוביל לשום מקום ולא מועיל. אם אתה רוצה לפרוק מתחים אחרי יום קשה- לך למכון כושר ותוציא את העצבים בעבודה על מכשירים. דבר שלישי- לקחת את הילדים בסיום יום הלימודים עלול להלחיץ אותם ולפגוע בהם כי לא הכינו אותם לכך, הם הרי לא רואים אותך בתקופה האחרונה מידי יום. בנוסף, זה יחשב לאי מילוי ההסכם שנקבע בבית המשפט, זו חטיפה לשמה. ושוב, למה לשגע אותה ולגרום סבל?!?!?! למה?!?! מה זה תורם בדיוק? אני לא מצליחה להבין את הראש שלך, באמת שלא!!! נקמה לא מובילה לכלום---> רק תפגע בילדיך יותר. חשבתי שהם חשובים לך אם אתה כל כך מתעקש לראותם. "לך לבית מישפט ותבקש חזקה על הילדים בתענה שהיא לא מטפלת בהם כמו שצריך זה כבר ישגע אותה"- אני בשוק ממך כל דבר מחדש, כל משפט שאתה כותב יותר מטומטם מהשני. תלמד משהו בסיסי שעוזר מאוד בחיים- אי אפשר לבוא בדרישות חסרות בסיס!!!!! אתה מציע לו לפעול בדרכים לא ישרות, להרגיז את גרושתו, לפגוע תוך כדי כך בילדיו חסרי הישע שנמצאים ביניהם והכל בשביל מה?! אני דורשת שתשקול כל מילה שיוצאת לך מהפה כי עד עכשיו הן לא עשו אותך כל כך חכם, על זה נאמר "סייג לחכמה- שתיקה!!!" אני חושבת שבמקרה הנ"ל מן הראוי שהילדים ישארו בחזקת אימם, היא אולי בגדה בגרוש שלה אך היא לא רוצה לרעתם- להיות עם איש שמנסה לסכסך בינם לבין אימם כי על פי דבריו אליהם "אמא שלכם בגדה בי". לדעתך הם לא חסרי ישע כי הן קטנים (בני 8) ונמצאים בין שני הורים שמשחקי אגו מעניינים אותם יותר מילדיהם?!?! "קיצור תעשה הכל כדי לשגע אותה רק לא ליפגוע בילדים ואל תקשיב לכל הבנות פה הם בדיוק בסיגנון של גרושתך אין להם טיפת כבוד לאדם שניפגע מעניין אותם רק הצד הנשי בילבד"- לעשות כל דבר שישגע אותה בלי לפגוע בילדים?! קיים דבר כזה?! אני חושבת שהבהרתי במפורש שהילדים נפגעים ממשחקי האגו של שני ההורים, שניהם (=ההורים) צריכים להתאפס על עצמם בכלל והאב בפרט. כמו שהזכרתי בסעיפים הקודמים- לא עושים הכללות כי הן בדר"כ מאוד טיפשיות! צריך לבחון כל מקרה לגופו!!! אין לנו (=הנשים כאן) כבוד לאדם שנפגע?!- תסלח לי, אבל אני לא חושבת שלך יש כבוד לאדם שנפגע. הילדים הם הפגועים פה מכל תהליך הגירושים ואתה מציע עוד "פעלולי נקמה" על מנת להכעיס את הגרושה ולפגוע בילדיו יותר. אני חושבת שהבהרתי מספיק טוב את האימרות המטופשות, חסרות בסיס שהעלית, שיהיה לך יום נפלא ותשכיל מעט על מנת לפעול בחייך בדרכים הנכונות- ללא נקמה. מה שכן מומלץ לעשות במקרה זה: לפעול בצורה חיובית וכשרה על מנת להשיג מטרות חשובות ולהראות לילדים שאכפת לך מהם ואתה אוהב אותם ולא משחק משחקי כוחות, שאתה באמת אוהב אותם ולא משחק חתול ועכבר עם אימם.