האם זה היה נחוץ..?

הם היו שני אויבים רגילים

הספר היה עוד ספר רגיל והיה זוכה להרבה פחות אהדה והיפוך של העולם כולו, כרגיל.

The Walrus

New member
שימי לב למה זה היה נחוץ:

אם לא הייתה נבואה וולדמורט לא היה תוקף את הארי אם וולדמורט לא היה תוקף את הארי: -ההורים שלו לא היו מתים -וולדמורט היה עדיין חי -הארי היה ילד רגיל ואם אלה לא היו קוראים... לא הייתה עלילה!

Gil Galad

New member
מעניין איך היה נראה הספר אם...

וולדמורט היה מחליט לסמן את נוויל. היה קוראים לסידרה נוויל לוגנבוטום? זה ממש לא קליט... חח

rds15

New member
בכלל לא בטוח שהוא היה מסמן את נוויל

אם וולדמורט לא היה נותן לאליס לונגבוטם את האפשרות לחיות, נוויל היה מת.

אם אני לא טועה

ההורים של נוויל בכלל כבר היו משוגעים לפני הנבואה

לא נכון

דמבוס אמר שהם השתגעו אחרי שהזוג לסטריינג' התעלל בהם וניסה לסחוט מהם איפה נמצא כעת הלורד וולדמורט
מה שאומר שהם השתגעו אחרי שוולדמורט נעלם = אחרי שלילי הקריבה את חייה..
[ספר 4]
אם העלילה באמת הייתה הולכת לכיוון של לונגבוטם - אז לילי וג'יימס היו צריכים להשתגע עכשיו בביה"ח מנגו או שזה היה רק צירפות מקרים?

אה, שכחתי את הפרט הזה על

הלסטריינג'ים
חשבתי שוולדמורט עשה להם את זה ומזה הסקתי שזה היה באחרון משלושת המפגשים שלו איתם, שהיו לפני הנבואה

את יודעת אולי...../images/Emo35.gif

משהו בשביל הפורום: איפה נאמר [בכל הספרים] שדמבלדור מדבר אל הארי והוא מסביר לו שהצלקת היא אולי הקשר שלו לוולדמורט..
אם רולינג אישרה את זה שהמילה האחרונה בספר השביעי תהיה "צלקת"..

לא יודעת פרטים מדוייקים

אבל לגבי השאלה השנייה אז כן, היא אישרה את זה. לגבי השאלה הראשונה... בספר השני זה בטוח מוזכר [כשהארי שואל את דמבלדור למה טום רידל התכוון כשהוא אמר שהם דומים]. בספר הראשון אני לא בטוחה, אבל יכול להיות שכשהארי שואל אותו על הכאב בצלקת כשוולדמורט מתקרב הוא גם אומר משהו על זה, ובחמישי זה ברור מאליו שזה מוזכר
ובשאר- לא זוכרת

בדקתי ו...

בראשון זה לא מוזכר... בשני גמלא... בשלישי מן הסתם שלא... ברביעי - אין לא בשיחה עם סיריוס ולא בשיחה עם קראוץ'... בחמישי - הגיוני שיהיה, אבל אני לא מוצא...
אני חייב את זה דחוף... מה עושים

HIPOPOTAM31

New member
לדעתי זה באמת קצת מוגזם

פתאום עכשיו נוויל נכנס לסיפור... ולפי הסיפור אחד מהם צריך למות >_>

rds15

New member
נוויל לא קשור לנבואה.

הוא הילד שהיה יכול להיות, אבל בזה שוולדמורט סימן את הארי זה די חיסל כל סיכוי לזה שנוויל הוא הילד שהנבואה מדברת עליו.

למעלה