האם זה היה נחוץ..?

אפשר ציטוט או לפחות עמוד../images/Emo35.gif

שבוע מצויין שיהיה לכם

2xx

New member
אין לי את זה

אבל זה באחת הפגישות המצמררות שלו עם הסוהרסנים, שהוא שומע את לילי מתחננת שיחוס על הארי ושיהרוג אותה במקומו, ושוולדמורט אומר זוזי מהדרך ילדה טיפשה (או משהו כזה) וגם בספר 4 כשהוא מסביר בבית קברות לאוכלי המוות, שלילי הפעילה קסם פשוט שהוא לא ציפה, שבה היא הקריבה את החיים שלה בשביל הארי, ושבעצם היא לא היתה צריכה למות

gurke

New member
כל הספר בנוי על הנבואה

אם טרילוני לא הייתה עושה את הנבואה, וולדמורט לא היה הולך להרוג את הארי , ואז הארי היה ילד רגיל ככולם , עם הורים ,ולא מפורסם, ולא היה שום ספר עליו, ואנחנו לא היינו מכירים אותו ואת חבריו. חוץ מזה , כמעט כולם כבר היו מתים עכשיו, כי וולדמורט היה ממשיך לשלוט ולא הייתה לו הפסקה של 14 שנה

the ror

New member
../images/Emo58.gif

בגלל הנבואה מלכתחילה וולדמורט רצה להרוג את הארי בלעדיהה הארי בכלל לא היה מעניין את וולדמורט והם לא היו נעשים יריבים בכלל... הנבואה עשתה אותם ליריבים ובנוסף לזה יש גם גורם של מתח שמוסיף עניין...

האמת שדמבלדור מסביר על הנבואה,

בחמישי. האנשים שקוראים את הספר לא עילגים (אני מקווה), זה ברור שוולדמורט רצה להרוג את הארי בגלל הנבואה. לכן, זה לא ספויילר.

the ror

New member
אממ... אני מניח שאת צודקת...

כנראה אני לא קראתי את החמישי מספיק בעיון...

the ror

New member
חח, תאמיני לי שקראתי אותו מספיק

פעמים ועוד אקרא... אבל לדעתי הוא ממש לא הכי טוב...(וזו רק דעתי כמובן)

the ror

New member
התלבטות בין ה 3,4,6

כיום הייתי אומר ה 6 כי טחנתי את השלישי והרביעי כבר עשרות פעמים שכבר מתחיל להמאס אבל זה בטח ישתנה עם הזמן...

black robe

New member
אם לא הייתה נבואה...../images/Emo63.gif

אז לא היו ספרים. אם טרלוני לא הייתה מנבאת אותה, אז וולדמורט בכלל לא היה בא והורג את ההורים של הארי, ומנסה להרוג את הארי. פשוט לא היו ספרים.

למעלה