האם זה היה נחוץ..?

Volldemort

New member
האם זה היה נחוץ..?

אני לא יודע למה ג'יי קיי רולינג סיבכה את העניינים. היא הייתה חייבת להכניס נבואה? סיבוכים? בלי הנבואה, הארי וולדמורט היו פשוט 2 אויבים רגילים. עכשיו יש לזה משמעות. יופי. אני לא יודע מה קרה לג'יי קיי, אבל הנבואה הזאת סיבכה את כל העניינים. מוזמנים לסקול אותי.

לא יודעת מה איתך...

אבל לדעתי זה מוסיף מיסתורין ומתח. אני אישית מאוד אוהבת שהיא הכניסה את הנבואה כי זה נותן לך המון חומר למחשבה (יש לי דה זה וו
) אם הארי ימות או וולדי , ואיך נוויל יכנס לכל זה .. כי אני בטוחה שיהיה מסדר כזה כמו עוף החול אבל לקטינים- צ"ד... (לא קראתי את השישי.. אני לא יודעת אם זה נכון) והוא בטח ימשיך להיות בצ"ד.. אז יהיה משו מעניין איתו... ואתמול חשבתי על משהו - ללילי היה שיער אדמוני וגם לרון.. אז אמרתי את זה לאמא שלי שהיא גם חולת הארי (תאמינו או לא) והיא אמרה לי בצחוק: אולי הם אחים? ולקחתי את זה ברצינות כי- "נסיך חצוי הדם"? אולי יש משמעות כלשהי שגם לרונאלד יש שיער אדום כמו ללילי.. סתם מחשבה שעלתה לי אתמול.

2xx

New member
הכיוון שלך לא מבטיח ../images/Emo11.gif../images/Emo58.gif

מה יא

New member
כמה חכם מה שעשית../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

לכתוב ספויילר בכותרת ואז לסמן שזה ספויילר?

2xx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifליתר ביטחון

כי בעצם לא היה ספוילר במה שכתבתי. <מצחיק ששמת לב>

מה יא

New member
אממ../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

זה לא היה ספויילר, אבל בשבילה זה כן ספויילר. עכשיו היא יודעת שהיא לא צדקה. אולי היא רצתה להבין את זה לבד? את לא יודעת.

2xx

New member
זה לא היה ספוילר

ממספר סיבות א - אמרתי שהכיוון לא מבטיח ב - לא אמרתי במה הכיוון לא מבטיח ג - עלו מספר נקודות, לא כתבתי לאיזה נקודה שעלתה התייחסתי ד - עוד לא נענית לאתגר שלי.

מה יא

New member
היא דיברה על דבר אחד../images/Emo58.gif../images/Emo153.gif

היא אמרה שאולי רון קשור ללילי ובגלל זה הוא אולי הנסיך חצוי הדם. ואמרת לה שהיא לא בכיוון.. מה אפשר להבין מזה? שזה לא נכון. וזה ספוילר...

2xx

New member
קראי שוב

דובר שם גם על נוויל פעילות בצ"ד, וכו' תוך כדי שנכתב שהיא/הוא לא קרא/ה עדיין את ספר 6 ולכן זה בגדר ניחוש...

2xx

New member
מאתגרת אותך - ../images/Emo119.gif

נראה אם תצליחי. מצאי הודעה מהיום שנכתבה באותו אופן ספוילר בכותרת - כאשר כל ההודעה היתה בכותרת, וזה אפילו לא היה אני.

2xx

New member
נו, באמת... ../images/Emo61.gif

קצת רוח ספורטיבית ביום גשום

2xx

New member
ללילי יש שיער ערמוני

ולא אדמוני (אם אני לא טועה
) באנגלית נראה לי זה AUBURN

2xx

New member
ערמוני הוא יותר תערובת

של חום עם שיער אדמוני, בעוד שיער שמתואר כאדמוני הוא הרבה יותר ג'ינג'י לוהט-בוער. אם הם היו אותו הדבר, לא היו טורחים להשתמש בשני מילים שונות. אין ספק שרון קיבל את צבע השיער שלו מהוריו (ששניהם מתוארים כג'ינג'ים), כמו כל שאר אחיו. אז איך הגעת לזה שהם יכולים להיות אחים?

2xx

New member
ללא הנבואה ../images/Emo58.gif

היא לא היתה יכולה לכתוב את הספר החמישי, ואז הסדרה היתה רק 6 ספרים. כידוע המספר 7 הוא מספר חזק, אפילו הלורד וולדמורט חושב כך, כי הוא חשב להכין 7 הורקרוקסים, לכן היא היתה צריכה להמציא ולהכניס את הנבואה
זה מכניס כמה אפקטים דרמטיים לסדרה, אבל לא מאוד משמעותי בעיניי. למה לדעתך זה סיבך

2 Mיכל

New member
כי אחרת לא היה היגיון.../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

למה שוולדמורט ירצה להרוג תינוק בן שנה ויסכים לחוס על אמא שלו?

למעלה