יש משהו במה שאת אומרת...
בעקרון בעיות של מין לא היו לי לאחרונה, אני מרוצה מהמצב. אבל בנוגע להשמנה התחלתי להרגיש לאחרונה שאני טיפה משמין, למרות שכל מי שיראה אותי יחשוב שאני רזה אבל, בכל זאת אני מרגיש שאני משמין לא יודע איך לסביר את זה....כאילו איך את היית מסבירה הרגשה שגויה שכזאת?(כי הרי בתכלס אני לא באמת משמין לפי מראה חזותי). תראו, אם הייתי דורס כלב מילא....אבל הסמליות של החיה הספציפית הזו ידועה לכל, והיא זו שגרמה לי לתהות. הן אם מדובר בחיה שגרמה לחטא הראשון בהסטוריה של האנושות והן אם זו חיה שמסמלת הרבה דברים בעולם. לא סתם העלתי את השאלה כאן, שכן היו לי בעבר חלומות עם נחשים שניסו לתקשר איתי בחלום, שזה אגב עוד משהו שאני לא מבין, מה זה אומר....זה כאילו שדריסת הנחש זה מסר עבורי שאני חייב לנסות להבין אבל אני לא יודע איך להבין... בעקרון מישהו אמר לי לפני כמה ימים שנחש מסמל חטא, וזה שדרסתי אותו זה מסמל על כך שבחרתי בעצם בדרך הנכונה במשהו שעשיתי.... לא יודע אני ממש מבולבל, אולי בכלל אין טעם לייחס לזה חשיבות, אבל עצם העובדה שהמעשה הזה גרם לי כל כך הרבה לחשוב ואפילו להעלות שאלה בפורומים רלוונטיים(מה שאני לא עושה בד"כ) זה רק מוכיח לי שאולי זה באמת איזשהו סימן שקיבלתי ושאני צריך להתייחס אליו. תודה לכל המייעצים...