האם זה אומר משהו?

RainBird

New member
זה לא שיש פרח שלילי, זה פשוט שיש שימושים שליליים לחלק מהפרחים. אם לדוגמא היית אומרת לי שזה ציפורן או חרדל, הייתי מזהיר אותך מפני קללה. אבל מכיוון שזו אפונה רייחנית שמקושרת ליסוד האוויר ומזל תאומים ובדרך כלל להשראה, יופי וגמישות- אין להם שימוש שלילי.

gwizard

New member
לא מסכים

כל דבר יכול להיות שלילי אם מגזימים בו. לדוגמה, השראה, יופי וגמישות יתר נותנים לנו אדם המאוהב בעצמו שלא מסוגל לעשות שום דבר בגלל כל הרעיונות שיש לו בראש.

RainBird

New member
כן, השאלה היא האם אתה כמכשפה תבחר באפונה ריחנית להטיל קללה?

gwizard

New member
לא זאת השאלה

פשוט אמרת כי אין לזה שימוש שלילי אז הנה מצאתי. אני לא מטיל קללות כעיקרון, אז התשובה לשאלתך היא לא. אבל אם הייתי - הייתי משתמש במרכיבים יותר מעניינים כמו דם שלא נתרם מרצון (אם אתה יודע למה אני מתכוון). כמובן שבסופו של עניין מה שמשנה היא הקונוטציה של מרכיב זה או אחר למבצע הכישוף ופחות תכונות שאנשים אחרים ייחסו לו. עכשיו ברצינות, אפונה ? אני אוהב אפונה, במיוחד כשהיא מתוך קופסת שימורים. יאאממממ

RainBird

New member
לא אמרתי שאין לזה שימוש שלילי אמרתי פשוט שאין פרח שלילי. מצד שני אין באמת פרח חיובי.

neophile

New member
מיניות

לדעתי זה מראה על בעיות עם המיניות , בייחוד שימוש לא ראוי במיניות אם אפשר לשאול....איך חיי המין שלך? האם היו לך ארועים לאחרונה או אינטרקציות עם בחורות שהלכו למקומות קיצוניים? האם השמנת בזמן האחרון? או אולי אתה מרגיש כבד יותר באופן כללי?

hamelik

New member
יש משהו במה שאת אומרת...

בעקרון בעיות של מין לא היו לי לאחרונה, אני מרוצה מהמצב. אבל בנוגע להשמנה התחלתי להרגיש לאחרונה שאני טיפה משמין, למרות שכל מי שיראה אותי יחשוב שאני רזה אבל, בכל זאת אני מרגיש שאני משמין לא יודע איך לסביר את זה....כאילו איך את היית מסבירה הרגשה שגויה שכזאת?(כי הרי בתכלס אני לא באמת משמין לפי מראה חזותי). תראו, אם הייתי דורס כלב מילא....אבל הסמליות של החיה הספציפית הזו ידועה לכל, והיא זו שגרמה לי לתהות. הן אם מדובר בחיה שגרמה לחטא הראשון בהסטוריה של האנושות והן אם זו חיה שמסמלת הרבה דברים בעולם. לא סתם העלתי את השאלה כאן, שכן היו לי בעבר חלומות עם נחשים שניסו לתקשר איתי בחלום, שזה אגב עוד משהו שאני לא מבין, מה זה אומר....זה כאילו שדריסת הנחש זה מסר עבורי שאני חייב לנסות להבין אבל אני לא יודע איך להבין... בעקרון מישהו אמר לי לפני כמה ימים שנחש מסמל חטא, וזה שדרסתי אותו זה מסמל על כך שבחרתי בעצם בדרך הנכונה במשהו שעשיתי.... לא יודע אני ממש מבולבל, אולי בכלל אין טעם לייחס לזה חשיבות, אבל עצם העובדה שהמעשה הזה גרם לי כל כך הרבה לחשוב ואפילו להעלות שאלה בפורומים רלוונטיים(מה שאני לא עושה בד"כ) זה רק מוכיח לי שאולי זה באמת איזשהו סימן שקיבלתי ושאני צריך להתייחס אליו. תודה לכל המייעצים...

neophile

New member
מה זה חטא?

קודם כל אני זכר בגדול , האם היית מגדיר את עצמך בתור פראגמאטי או כאחד עם "ראש פתוח" ? האם היה איזה שינוי לאחרונה במישורים האלה?(נהיית "פחות תמים" או אולי הרשת לעצמך להיות תמים יותר?) לגבי ה"עובדה" שנחש מסמל חטא זה לא ממש מדוייק גם אם יש בזה אמת כי השאלה היא איך אתה מגדיר חטא? האם זאת הגדרה אישית? או הגדרה שקיבלת מהסביבה שלך?

hamelik

New member
ראש פתוח...

לא היה שום שינויי במישורים האלה. ולפי מה שאני יודע הנחש מסמל את הגורם לחטא הראשון מספר בראשית, על כך גם נענש לשארית חייו לזחול על גחונו ולאכול עפר. זה שהוא עצמו מסמל את החטא - אני לא בטוח בקשר לזה... לא הבנתי את עניין הגדרת החטא.

neophile

New member
המממ...

אתה נוטה לספוג רעיונות או לדחות אותם על הסף ? שאלתי אם הגעת למסקנה שהנחש מסמל את החטא הקדמון בגלל התעמקות שלך בסימבוליזם ? או בגלל שככה הגננת אמרה לך ?

hamelik

New member
לאן מובילות כל השאלות האלה?

אני בנאדם פתוח ומוכן לשמוע הכל, אבל לפני שאני מקבל את זה אני גם בודק על זה כמה שיותר. לא ברור שמדובר בהתעמקות שלי, אני לא נוטה לקבל הסברים שונים כפי שנאמרו אלא רק לאחר בדיקה והתייעצות. אז מה אתה חושב על זה?

neophile

New member
לך עם האינטואיציה

את המשמעות של החלום...אתה עצמך יכול לפרש אנחנו יכולים רק לגרות אותך להביט פנימה . כנראה שיש מצבים שאי אפשר לבדוק אותם ולהתייעץ לגביהם , אלה רק האינטואיציה שלך ,בבדיקה שלך עם עצמך יכולה לגלות לך משמעויות נסתרות.

hamelik

New member
אני לא רוצה להשמע כמו חרמן אבל....

למה להודעת ה"נחש" הגיבו רק בנות? כאילו סתם מתוך סקרנות..... או שפשוט בפורום הזה יש רק בנות?(עדיף כך)

למעלה