האם הפורום שייך

פעם היה בחור בשם ג'פרסון

פגשתי אותו לא מזמן בארצות הברית הוא היה גבוה... ודיי קר למען האמת (טוב הוא עשוי משיש) הג'פרסון הזה פעם חתם על איזה נייר לא משהו משמועתי חלילה רק הצהרת העצמאות של ארצות הברית וככה היה כתוב שם WE hold these Truths to be self-evident, that all Men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights that among these are Life, Liberty and the Pursuit of Happiness That to secure these Rights, Governments are instituted among Men אז כולם יכולים לכתוב הכל כולם יכולים להחליט היכן הם כותבים כולם יכולים לכתוב ביקורת כולם יכולים להחליט כיצד להתייחס לביקורת רק מה, לפעמים יש הרגשה כזו של חוות החיות שיש כאלו שהם equal אבל יש אחרים שהם MORE equaL או בשפת עמנו שווים יותר ואוי לאחרים אם ירימו את הראש כי אז יבואו ויראו להם מי פה שווה באמת זו האסוציאציה שקיבלתי אתמול כשקראתי בפרק שני אולי לא קשור לשאלתך המקורית אבל זה מה עבר לי בראש ודרך אגב התופעה היתה סימטרית לחלוטין לא שצד אחד קיבל אצלי יותר סימפטיה מהשני אז למי שייך הפורום? frankly my dear... I don't give a damn

לי זה הזכיר את מלך האריות

3 צבועים חייכנים מנסים לרצות את סקאר ובאמת תהיתי האם הגיע לגליה מה שכתבו עליה כאן וכאן אחרי מה שהיא אמרה , ואז נזכרתי עם מי יש לנו עסק.

N D R

New member
עכביש,

שים לב בבקשה לסיפא של התגובה הזו שלך.

ילדים, לא לריב מתחת לתגובה שלי!!!

קצת כבוד לג'פרסון גוד דאם איט!!!! עכבישי - לי מותק.. אין עסק עם אף אחד. אני בסך הכל אם חד הורית שעובדת קשה לפרנסתה ומדיי פעם מוצאת פורקן ביזארי בלקרוא פורומים. עכשיו יש לי קצת יותר זמן פנוי, אז גם כתבתי משהו. אנדי - מסכימה איתך שהסיפא לוחמנית, אבל לא ראיתי אותך מגיב בצורה דומה אתמול לדברים לוחמניים ותוקפניים לא פחות. אהה... עוד משהו..
לשניכם...

N D R

New member
עזבי לימונדה

את יודעת טוב מאוד מתי אני בוחר לצאת נגד סיפא לוחמנית.

° זואי °

New member
עכביש

האם זה מסר המכבד את בעליו? מסתבר שבאינטרנט מותר לעשות הכל (כמעט). אם אחד רוצה להביע את דעתו, מותר לו, מצד שני, מותר גם לאחרים להביע את דעתם על דעתו ....

° זואי °

New member
בעליו

הביעה את עצמה בהמשך השירשור, לא קשה להבין מי. וההיא, לא ראיתי שום מילה שמורידה מערכה בהודעה הזאת, הביעה את דעתה כמו השניה. כל עוד השפה מכובדת, לא רואה בעיה עם הבעת דיעה. כמו שכתבתי קודם, מי שכותב, זכותו, זכותם של אחרים להגיב. אם מישהו מעביר ביקורת, שיצפה שלפעמים הביקורת לא תתקבל ואנשים יביעו את דעתם.

החתולית

New member
הפורום שייך לתפוז

ואך ורק לתפוז - הוכחות לזה אתה יכול לקבל על כל צעד שעל שלנו כאן. מעבר לזה, אנשים שכותבים בפורום, יכולים לעשות אותו מעניין יותר או פחות, נעים יותר או פחות, חכם יותר או פחות וכו'... בעניין זכות הביקורת הספציפית אליה כיוונת: אם אתה כותב בפורום ההוא, מדוע אינך מעלה את השאלה שם ? אם אינך כותב בפורום ההוא, למה לעזאזז השביעי מעניין אותך מה קורה שם ? האמת ? אם אני לא כותבת בפורום מסויים, לא מעניין אותי אילו תמונות מעלים בו, מה כותבים בו ומה קורה במפגשים של האנשים שם.

avihuav

New member
ואני תוהה לתומי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ולו רק באוביקטיביות, מה היה קורה מישהי- מישהו היה מבקר את השירשור, או שניצת היתה מוחקת אותו, איך היתה התגובה שלכן-שלכם.

החתולית

New member
למה זה בכלל צריך לעניין אותי-

מה מנהלת עושה בפורום אחר ? אם מנהלת פורום מתכונים או תרבות ברזיל תמחק הודעה שלי - זה יעניין מישהו בפורום הזה ? בודאי שלא - ואין שום סיבה שזה יעניין. עדיין לא הצלחתי להבין למה בפורום גרושים גרושות, יש צורך לנתח שירשור שנכתב בפורום אחר.

מיKה

New member
כשתצליחי להבין למה

תודיעי לי. כי באמת ששוברת כאן את הראש.

יש שבונה

יש שלוקח...מי אתה מהשנים כבר תלוי בך הרבה יותר מאשר באחר.תפוז בונה אבל הבפנים לא מענייין אותו בכלל.הוא צריך מספרים והכל מותר בדרך להשיג.אפילו ריב מטופש כמו של מי הפורום יעשה העבודה...כשיגמרו המילים גם יתחילו להתפשט שום דבר בתפוז,לא מספיק קדוש...

naama78

New member
הפורום...

שייך לכל מי שרוצה להשתייך אליו! כותב, קורא, אקטיבי, פסיבי....כל עוד הוא שומר על החוקים. ולכן,זכותו של כל אחד לכתוב מה שהוא רוצה, וזכותו של כל אחד להגיב למי שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה, שוב, תוך שמירה על כתיבה הולמת. אישית- לא אוהבת "עליהום" כמו שנעשה שם....!

אילנית99

New member
לכתוב בוודאי שאפשר

ההתייחסות, לדעתי, תיהיה שונה אם כתב את הביקורת אדם שכותב בפורום או לאו.. מעבר לזה, אם מדובר במבקר סידרתי. זה יכול להיות על גבול הגיחוך..

למעלה