האם הפורום שייך

Lonely In Blue

New member
חושב...

שאת צריכה לקרוא שוב. אעזור לך... בשני ציטוטים: 1. "בפורום הזה החברים באים והולכים". 2. "ברוך הבא".

א ש לי

New member
אוףףףף קראתי שוב../images/Emo132.gifלא משנה

האייקון של הבלונדינית לא ניפתח לי שיט! ופה דמיין אייקון צהוב עם חיבוק גדול וחיוך דבילי ממני לונלי:)

באימא'שלי

הפורום שייך לאבא'שלי. יש לי חותמת טאבו שמאשרת את זה. ואם אתה רוצה להגיד משהוא, תתחיל להיות מששתף פעיל ?Understood

deena

New member
mmmmm

כל כמה זמן צריך לכתוב כדי להחשב מספיק פעיל בכדי שיהיה מותר? פרטי נמקי הדגימי

אבל...אבל...

מספרים וסטטיסטיקות זה לא אני, אני רק שמחה שעכביש כתב משהוא. מ.ש.ל

R a c h e li

New member
הלכתי....

לבנק הנט לבקש משכנתא לרכישת האתר. אמרו לי....חייבים לשאול את תפוז אם מוכנים למכור....הלכו לתפוז אמרו....רחלי רוצה לקנות את תפוז אמרו להם סליחה צריך לשאול את הפורומים, קומונות ובלוגים אם מוכנים הם למכור ...
לא התייאשו הלכו לפורומים קומונות ובלוגים שאלו אם מוכנים למכור לרחלי את הנטחחחח(סליחה לא התאפקתי)....אמרו שניה חייבים לשאול את הגולשים אם יכולים אנו למכור לרחלי את......חחחח אז זהו הגעתי אליכם ושואלת אותכם כפעילה למחקר של הקניה של אתר הנט אם יכולה אני לרכוש את הפורום גרושים גרושות.... במשכנתא.....
לא יכולתי להמציא משהו יותר טיפשי ממה שכתבתי חחחחחחחחחחח
רחלי יורדת רגע לקנות לי סנדוויץ

יש אתר כזה

לא זוכרת את שמו, אבל שם אנשים מוכרים דברים אבסורדים. בעצם לא בטוחה אם זה אבסורד כי יש מי שקונה...

Lonely In Blue

New member
נדמה לי, ששאלתך אינה ברורה...

ראשית צריך להפריד בין השאלה למי שייך הפורום, לשאלת זכות ביקורת. הפורום שייך לבעלים של האתר, אבל אין קשר בין זה לזכות הקריאה, הכתיבה והבעת הביקורת. שנית, אני מניח שלא התכוונת ל-"זכות הביקורת", כי הרי הזכות לכתוב וגם לבקר נתונה לכל אחד, כל עוד אינו מפר את כללי ההתנהגות בפורום, אלא למידת האתיקה, הקיימת במימוש זכות זאת. וכאן, צריך לעשות שתי הפרדות. הפרדה ראשונה, צריכה להיות בין אלה שהינם קוראים פסיביים מהעדר זמן לכתוב, או משום שהם נתונים במצב רוח שבו הם מעדיפים להשתבלל בין ד' אמותיהם, לבין כאלה אשר קצה נפשם מן הפורום וממשתתפיו, והחליטו, במוצהר או שלא במוצהר, להתנתק ממנו. הפרדה שניה, צריכה להיות בין ביקורת על דרך התנהלותו של הפורום, לביקורת על נושא הנוגע לכלל. מי שאינו כותב פעיל בפורום, אך רואה עצמו כקשור בחבל לטבורו של הפורום, אין הבדל בינו לבין כותב פעיל. מי שהתנתק מן הפורום, ובוחר להופיע על מנת לבקר את אופן התנהלותו של הפורום, לפי דעתי עושה מעשה לא אתי. אבל גם מי שהתנתק מן הפורום, אם ייכנס במקרה וייראה למשל הודעה הקוראת לרצח פוליטי, לא רק שזכותו, לא רק שיהיה זה גם אתי, אלא אפילו תהיה זו חובתו לבקר ולמחות. וזו, כמובן רק דעתי.

ב ד ר ך

New member
כמשתתפת לא פעילה בזמן האחרון

חייבת להגיב אתה יודע מה .. גם אנצל את זכותי לשלוח לך
ועצם תגובתי היא תשובתי. דרך אגב האם יש לי זכות לכתוב (אם אמצא עניין בכך כמובן ) בפרק שני גם אם אני לא נמצאת בזוגיות בפרק שני ???? או לחילופין בגו"ג אם אם אני לא גרושה ? כלומר האם זאת זכותי או האם זה יתקבל ???

תחושה של שייכות

תחושת השייכות נמצאת אצל כל אחד מאיתנו (או שלא), ולאף אחד אין בעלות על התחושות האלו.

d a n i e l s 5

New member
לא פסיבי, לא אקטיבי ולא נעליים !

תגיד, יש כרטיסי חבר לפורום...אנחנו משלמים דמי "כיתוב"? לא !!!!!!!! הפורום הזה וכל פורום אחר פתוח לכולםםםםםםםםם, מותר לי ולכל אחד אחר לכתוב מה שאני רוצה איפה שאני רוצה מתי שאני רוצה ולהביע את דעתי על הכל.(כמובן הכל תחת שמירה על כללי הפורומים הידועים לקהל) . אתה יכול להתייחס לכתובים שלי או לא זאת כבר בחירה אישית שלך. פעם מישהו שאל מה ההבדל בין הפורום לקומונה....נראה לי שזה ההבדל.

N D R

New member
הכל עניין של הקומפלט

כי... נעליים קונים מהר וגרביים לא חסר. אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט קשה מאוד להשיג אותם כעת.

d a n i e l s 5

New member
קומפלטים....

לא עושים לי את זה.... גם סטים לא..... ובטח שבטח לא "סדרות"..... אבל , אבל , אבל......... ברוך עם המגפיים בכוורת........ יכול לעשות לי את זה .

deena

New member
הפורומים שייכים לכולם

גם עובר אורח יכול רשאי ומוזמן להביע דעה. הכל תלוי בצורת הבעת הדעה. אם מביעים דעה, זה חייב לעמוד בתקנים/חוקים/'סטאנדרטים' של המקום. אם מביעים בקורת, כדאי שהבקורת תתבטא בצורה כזו שהשומע או קורא ירצה לקרוא אותה, גם אם לא יסכים איתה או יקבל אותה. בקורת צורמת לאוזן או לעין בדרך כלל לא תורמת דבר מלבד הוצאת קיטור של מי שהביע את הבקורת, ובדרך כלל נופלת על אזניים אטומות, וחבל.

L o v e M e1

New member
הפורום = האנשים שעושים אותו

שכותבים , שתומכים, שמביעים דיעה, שפותחים דיון רציני או משעשע.... לא סתם יצא שמעו למרחוק ומוזכר ע"י ורדה רזיאל ז'קונט
, אילולא האנשים הפעילים , לא היה הפורום מתקיים, לא היו מתקיימים מפגשים מחוץ לוירטואליה. תרומה לפורום היא תרומה אקטיבית ואם לא תהיה תרומה כזו מן הסתם הפורום ילך וידעך. ישנם אנשים שתרמו את חלקם בעבר וכיום פחות פעילים אבל גם חדשים נכנסים ומעיזים לכתוב. לפעמים קודם באים למפגשים ואח"כ מתחילים להשתתף בכתיבה. ישנם כאלה שלוקח להם יותר זמן והם בעמדה של קוראים בלבד אבל מעורים היטב במה שקורה כאן, הכל לגיטימי והכל פתוח כולל כתיבת ביקורת וספיגת ביקורת. הפורום לא שייך, הפורום זה אנחנו פסיבים ואקטיבים. ותודה למנהלת שעומדת בראש הפורום הזה, דינה כמובן

אומרים שבלי מוכרים טובים

לא שווה שרק המנהל חנות טוב.. אבל גם אומרים שבלי מנהל טוב אין עובדים טובים מפרגנת לדינה

למעלה