האם הפורום שייך

האם הפורום שייך

רק למי שכותב ופעיל בו ולכן למי שפסיבי כלומר קורא בלבד אין זכות ביקורת . בעקבות פרק שני

n o g a1

New member
הפורום האינטרנטי

פתוח לכל דיכפין. הכל פתוח , לכולם מותר ! מותר רק לקרוא , לכתוב כל יום , כל הזמן , פעם ביום , לכתוב אתמול , שלשום , מחר , מחרתיים ועוד שנתיים. מותר להיות כל הזמן רק נחמד , להיות ביקורתי , לפעמים כך ולפעמים אחרת. ה כ ל מ ו ת ר .

רות 2

New member
ביקורת ..........

השאלה האם היא בונה האם מטרתה לעקוץ ותו לא פורום גם הוא .. כמו מה שקורא בכל חברה.. לא נעים לך לא טוב לך בחברה ובסגנונה אל תהיה בתוכה ואל תנסה לשנותה או לחנך ..כי מי שמך להיות השופט המבקר והמחנך..?(שאלה כללית כמובן) ואם כבר החלטתך לממש את זכותך ולבקר עשה זאת מבלי לפגוע/ללעוג/לעקוץ.. מילים כמו לעוס רדוד דביק ... אין להם כל קשר לביקורת בונה ... גם לא ע"י צופה מהצד(שתמיד עומדת לו הזכות לכנס ולצאת) וזאת כמובן רק דעתי.

d a n i e l s 5

New member
ביקורת....

היא ביקורת....רק את מחליטה עם היא בונה לך או לא. המוכרת במכולת פגשה אותי בבוקר , אמרה לי "את נראית רע היום". אני יכולה לסנן מתחת לשפם "מי את שתעירי לי הערות שכאלה על הבוקר" או לחילופין לרוץ הביתה להסתכל במראה , לגלות את השפם ולצלצל מייד לאני המורטת , וואלה הצליחה לה הביקורת.

רות 2

New member
לא מסכימה איתך אך מכבדת

את דעתך. חישבי על טון הדיבור של אותה מוכרת .. האם היא לזה משקל שהשפיע על קבלת הביקורת או לא? בטוחני שלטון הדיבור היתה חשיבות באותה סיטואציה אותו הדבר לגבי כתיבה והדרך בה ביקורת מובעת..

מה שמבדיל את הכותב כאן

מהמוכרת שם..זה בדיוק הטון..כאן את מתרגמת אותו כפי שמתאים לך

N D R

New member
ואם אין שפם?

אבל למה בעדינות.. את נכנסת למכולת כמו בכל יום (יומיים או שבוע) והמוכרת... או המוכרת אומרת לך: "מיום ליום את נראית זוועה יותר ויותר. בכלל בזמן האחרון בא להקיא מהאופן שבו את מתלבשת." עכשיו... צודקת או לא, נראה לי שלא תסתפקי בלסנן אלא תדלגי מעכשיו למכולת הבאה.

d a n i e l s 5

New member
ובכן.....

רות - האמת שהייתי עונה לך תשובה דומה למה שחי כתבה. דינה - גבות, שפם שחי וכדומה....וואלה שווה ואני ממליצה . שמש - לא עומדת בפני החיוך שלך. אנדי - (כאן יש לי וידוי) אני עצלנית ידועה, לא עוברת למכולת אחרת (נראה לך? ליצור יחסים מחדש, לפתוח כרטיס חודשי,ובכלל ללכת עוד שני מטר למכולת הבאה, למה מה קרה?) אני במקרה כזה כמו שתארת, מורידה את המשקפיים, משירה אליה מבט חד מבליטה את הוריד המרוקאי שלי (בצוואר) מחייכת חיוך קל ואומרת בשקט בשקט בטון נמוך מאוד "תתרכזי בעבודה שלך בלבד" וממשיכה להקריא לה את רשימת המכולת שלי. זאת אני .

לך עכביש מתוק שכמוך....

תמיד יש זכות לכל דבר שתרצה. אומממממממ

N D R

New member
בערך כמו ישראלי יורד שיושב 20 שנה

במיאמי, שומע חדשות מישראל באינטרנט, קורא עיתונים מישראל ושופע "מחמאות" על התנהלותו של העם בציון. האם זו זכותו? כן. האם זה מתקבל? לא!

העם בגלותו במיאמי כבר מזמן לא רואה

רק אינטרנט...מחוברים ישירות בלוואין לכל ערוצי המדינה..REAL TIME ורואים ושומעים וכואבים וצוהלים ושמחים ונהנים מכל מה שיש.. ולמה אין לעם הישראלי במיאמי מה לומר..למה הם לא נתנו בצעירותם לצבא ולמדינה מה שאתה נתת? לא זכותם למצא את אושרם גם במקום אחר???.למה אין להם משפחה..ילדים..נשים..למה?כי אתה יושב בציון????????????

בסדר...בואי נתפשר...

אז לא במיאמי...בניו ג'רזי! ונסי שוב לקרוא את תגובתו של אנדי...להתמרכז...ולהבין בדיוק מה שאמר.

ערסlight

New member
פתוח לכולם

אבל, בהנחה שמי שכותב, רוצה שגם יקראו ויתיחסו אליו, אז שיכתוב מעניין. זהו.

ל י M ו ר

New member
האם ייצרו שערים וירטואליים?

המקום הזה הוא קודם כל וירטואלי וככזה הבחירה נותרת לנו ,לקרוא את הביקורת או לא,לקבל או לא. בוודאי שאין זכות לומר למי לכתוב מתי למה וכמה.

crisRobin

New member
חוקים

בפורום, אתה יכול להיות עצמך, להמציא משהו חדש ולהתחבות מאחוריו, זאת לא חברה, זה פורום, החוק היחידי הינו חוק המערכת (ראה הודעת המנהלת). אתה יכול ורשאי להיות בלתי מנומס או ציני בטירוף. בפורום הזה החברים באים והולכים, המון חדשים, לכל אחד יש את הביריה לא להתיחס אליך, כמו שלך יש את הברירה ומכיוון שכאן, אתה בהחלט נמדד לפי מה שאתה כותב ומאחורי אלו שורות אתה מתחבא אז בהחלט אפשר להגיד שזה המדד. ברוך הבא

Lonely In Blue

New member
תיקון טעות

את ה"ברוך הבא", קח חזרה אליך. יש בפורום הזה, גם די הרבה חברים שבאים, ונשארים. ו"עכביש על כביש", הוא אחד מהותיקים. וטוב שכך. על החתום: פו הדב

א ש לי

New member
חושבת שלא הבנת את תגובתו.

ו.......מה הקשר וותיקי פורום לחדשים?

למעלה