האם הייתם מתרגשים

יופי, מהאשה אתה דורש פיקחות (אתה ללא ספק

מתכוון לחנופה....) ונשיות(ז"א, לדעתך ודאי, עקיפין וחנופה....) בגישתה אליך. לעצמך (וודאי לזכרים אחרים) אתה מרשה כוח וגסות.....

DogsPCI

New member
אני לא נציג או מייצג את כלל הגברים בעולם!!!

יוו,............................ מה יהיה?
&nbsp
יש כל כך הרבה דברים שגויים לחלוטין וכל כך הרבה עיוות בדברים שלי, שמה יש לי עוד לומר?
&nbsp
את מכניסה לי מילים לפה בעצמך, ומתוך הדמיון שלך, ולא רק זה! את אחר כך מעבירה עלי ביקורת אל ההמצאות שיחסת לי... ולא רק זה, את גם לוקחת את זה לשלב הבא של - כלל הגברים.
&nbsp
1. "יופי, מהאשה אתה דורש פיקחות (אתה ללא ספק מתכוון לחנופה....)". טעות!!! בפיקחות אני מתכוון לפיקחות! אם הייתי מתכוון לחנופה הייתי כותב חנופה!
&nbsp
2. "ונשיות(ז"א, לדעתך ודאי, עקיפין וחנופה....)". טעות!! אם הייתי רוצה לכתוב בעקיפין ובחנופה הייתי כותב זאת!
&nbsp
וכאמירה כללית על שני הנ"ל - חנופה לא עושה לי את זה בשום רמה שהי... אלא אם היא באה במקום ובטעם טוב :) גם אני מתחנף המון, אז?
&nbsp
3. "לעצמך (וודאי לזכרים אחרים) אתה מרשה כוח וגסות.....".
למה את מתכוונת בכח וגסות?
ו....עוד טעות!!! אני מרשה משהו למישהו? למה מישהו שואל אותי מה אני מרשה?
&nbsp
פספסתי משהו שהדבקת לי סתם ועוד ביקרת אותי עליו?

DogsPCI

New member
טוב, ותשובה נוספת... כדי שגם אף-אחד או אחת לא יעלבו...

מהצורך שלי לפעמים גם "לעשות שטויות".
&nbsp
העניין הוא כזה, מאוד קשה להעריך ולפעמים אפילו לאהוב מוסיקה שאתה לא מבין אותה כלל. אם תשמיעי לי 20 ביצועים שונים של יצירה זו, עבורי לא יהיה שום הבדל... כי אני לראשונה שומע אותה... וכן כי זה תחום שאני לא מכיר.. אז אני פשוט צופה מהצד על משהו זר לחלוטין.
&nbsp
מי שמכיר הייטב, ומבין את השפה הזו - בוודאי יוכל להחחות געה לפה או לפה :).
&nbsp
בדומה גם בכל סגנון אחר, אני למשל מחפש כבר שלוש שנים ביצוע מסויים ששמעתי פעם ולא הצלחתי למצוא. אני כבר עברתי על כל הרשת והקשבתי לקרוב 50-60 ביצועים חיים של אותה הלהקה לאותו השיר עצמו, אבל זה לא הביצוע ההוא - לפעמים השוני הוא לשניה אחת - אותה אני מחפש! זו הייתה מסתבר הפעם היחידה שהנגן שם שינה משהו לכמה שניות.
&nbsp
את, אם תקשיבי לשיר הזה - בכל ביצוע שהו, תגידי זה רק רעש... לא מבינה, וגם לא רוצה להבין. בעוד שבתקופת השיא שלהם הם הופיעו בכל העולם ובפני מיליוני אנשים שחיכו, קנו כרטיסים, ובאו לשמוע אותם מנגנים.
&nbsp
אז אני ברוק-האלטרנטיבי, שם זה הבסיס, ושם אני מבין את השפה, אוהב, ומתרגש :) אני משתדל להפתח עד כמה שאפשר לסגנונות אחרים, וזה באמצעות אחרים, אבל זה צריך "לגדול עליך", זה לא קורה ברגע אחד. ובהחלט שאבין ואקבל אם זה לא יעשה לך כלום חוץ מחור בראש

&nbsp

&nbsp
&nbsp

גברת ע

New member
כל מוזיקה או צליל כל שהוא

יהיה לאחד יצירה מרגשת ולשני רעש מחריד.
ויש את אלו שיכולים להנות מטוסטסטורון של בנים (כהגדרתך) ולשמוע שירים כמו STINKFIST של TOOL וגם להנות משופן מידי פעם.
הכל טוב הכל יפה וזה רק עניין של טעם

DogsPCI

New member
את אלופה את....

מי לימד אותך לאהוב את TOOL? ואגב בדיוק שומע אותם - בהמלצתך
.
&nbsp
תקשיבי אני חייתי בארה"ב לשתי תקופות בשנות ה- 90', וזה היה שיא הרוק האלטרנטיבי, אני זוכר את הטירוף שהיה הארה"ב על המוסיקה הזו
.... פרל-ג'ם, נרוונה, STP, סאונד-גרדן, בוש, TOOL (שהיו קצת פחות מוכרים), SP כמובן (שהם הכי הכי לדעתי!)...
&nbsp
באותה תקופה הכרתי מישהי שם.. My biggest crash ever!!! וחלקנו את המוסיקה הזו, והיינו בהופעות חיות, וזו הייתה אהבה בלתי אפשרית שהצלחנו למשוך חצי-שנה כנגד כל הסיכויים...
.
&nbsp
ואני מחפש גירסה מסויימת של ava adore, שהייתה לי פעם בדיסק של הופעה שקיבלתי ממישהו, בתקופה שלא היה קל להשיג דברים כאלה (לא כמו היום יש ב- YOUTUBE הכל... כמעט)... אין לי מושג איפה הייתה ההופעה, ולא באיזו שנה, כך שאין לי מושג מה לחפש :) אז אני חורש את כל הרשת :)
&nbsp
אולי יש לי את זה שמור בפלאפון הישן נושן שלי... אני פתאום נזכר... אולי... נראה אם הוא עדיין מאוכסן אצלי איפה-שהו...

גברת ע

New member
TOOL הם אדירים

STINKFIST, THE POT, 46&2 ועוד...
הייתה לי פעם הזדמנות לראות אותם בלייב, כשגרתי בארה"ב ופספסתי את זה ואני ממש מבואסת.
מה שכן זכיתי לראות הופעה של NIN האדירים , איזו חוויה .... אין לי מילים.
יש מלא להקות ואמנים שאני אוהבת ופחות מוכרים בארץ (airborne toxic eventׂ( ( וגם לא יבואו כי לא מוכרים ותמיד חברים שלי אורים לי מה זאת המוזיקה המוזרה הזאת שאת שומעת חח.
&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member

Schism, Sober... ו- prisionsex שהוא מדהים אבל קשה מאוד אם מכירים את המילים...
&nbsp
NIN, מרלין-מונסון,matchbox 20 וכו'. למזלי גרתי המון שנים בניו-יורק והייתי בלא מעט הופעות
, אז מה לעשות אני מכור... ועל זה תשלבי את אחת התקופות הכי מטורפות מבחינת אהבה שהיו לי... ולהיות בהופעות כאלה עם האחת שלך... אתה מת ועולה לגן-עדן, ומת מחדש
.
&nbsp
את מקסימה אמיתית :)

גברת ע

New member
הופעות חיות זה אחד הדברים הכי כייפים שיש

הייתי בפסטיבל מוזיקה באירלנד והופעה של U2 ביוון
עכשיו אני רוצה לראות את MUSE בלייב

גברת ע

New member
למה לקנא? לך גם!

אף פעם לא מאוחר מידי ואנחנו אף פעם לא מבוגרים מידי.

DogsPCI

New member
רציתי לכתוב שאני זקן-מידי בשביל זה...

אבל די הרסת לי את התשובה

&nbsp

גברת ע

New member
כדי שלא יהיה לך תירוץ

הייתי בהופעות בארץ ובעולם ובפסטיבלים והיו שם אנשים בכל הגילאים המינים והסוגים.
אין סיבה לוותר על משהו שאנחנו אוהבים, במיוחד מוזיקה בגלל גיל, זה רק מספר...

DogsPCI

New member
בינתיים את יוצאת צודקת... אז אני לא מתווכח...

רק צריך למצוא עם מי ללכת...

&nbsp
בינתיים אף-אחת לא רוצה אותי

&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
50% מהכיף זה לחלוק את החוויה עם מישהו, או עדיף מישהי :).

רואה 6 6

New member
שנינו מנגנים על גיטרה.

בתחילת ימיינו יחד היינו עושים הרבה ערבי נגינה אבל מתישהו הוא השאיר לי את הטריטוריה לעצמי. זה לא מרגש אותי,זה מכנה משותף. היה משמח לנגן יחד אבל מצד שני,כל אחד רצה שהשני יהיה בעיקר קהל.
עם בני זוג אחרים בעבר תמיד הייתי הצד המנגן אבל לא נראה שזה ריגש אותם במיוחד למעט אחד שהיה נגן קלידים בעצמו והתפרנס מזה אבל הוא לא בדיוק התרגש, יותר ניסה למנוע מימני להרחיב את הנגינה כלומר,התרגש ברוורס...

למעלה