האם הייתם מתרגשים

DogsPCI

New member
לדעתי זו שאלה מורכבת...

אז אפרק אותה לשתיים :)

ראשית, אני בטח אשמח לשמוע, ואעריך, ואפילו אעריץ (אם היא טובה
), וזה כמובן גם כולל אם היא שרה יפה וכו' לא דווקא מנגנת... ובכלל כל סוג של יצירה שהי.

אישית ולצערי לי את את הידע והיכולת לנגן, ואני באמת מצטער על כך, לדעתי זה "חור-בהשכלה" :).

בשלב הזה, האם אתרגש? זה תלוי אם היא תצליח לרגש אותי :) זה משהו שאמור להיות טיבעי. וכמובן תלוי בכלי עצמו ובסגנון המוסיקה שהיא מנגנת. יש כאלה שאתחבר ואתרגש מהם מאוד, ויש כאלה שפחות... אם בכלל :) אז זו כבר שאלה של טעם, ושל העדפה מוסיקלית (או "חינוך" מוסיקאלי".).

אני מקווה שהצלחתי לענות על השאלה שלך? לפחות זו הגישה שלי לכך :).

ונ.ב. הקשבתי ועדיין מקשיב ליצירה שצרפת :)

כמה דברים

1. הכוונה אפילו ליצירה בכללי, לא חייב מוזיקה. ציור, שירה צילום וכו'
2. אהבתי שקראת לזה חור בהשכלה, אני מסכימה איתך (למרות שאף פעם לא מאוחר) :)
3. אולי להתרגש מילה קצת מוגזמת, אם מישהי אומרת לך שהיא מנגנת/מציירת וכו' האם זה בוא נאמר מסקרן?

מקווה שאתה נהנה ותודה על תשובתך

DogsPCI

New member
שלום שוב
(מנהלת הפורום לשעבר עושה לי...

חפיפה, ואני חייב ללמוד איפה נמצאים האייקונים של הפרחים והפרפרים....).
&nbsp
1. אני איתך.
2. למה רוע לב?
. יכלת לומר לי - "לא נורא, זה סתם... חבל שלמדתי בכלל.."

3. בטח, לחלוטין
, הרבה יותר ממסקרן מבחינתי :).
&nbsp
&nbsp
לגבי האף-פעם לא מאוחר... בטח אפשר לעשות עוד משהו, יש לי חבר שהוא מורה לגיטרה (אבל גר רחוק...), ויש לי חבר טוב וקרוב שהוא אחד מהגיטריסטים המוכרים בארץ :). וכבר ביקשתי ממנו שאולי ילמד אותי קצת... נראה אם אמצא את המוטיבציה לזה :).

כן. אם הוא היה מנגן מוסיקה האהובה עליי. ואם היינו מבצעים

יצירות יחד.
בנערותי ניגנתי עם מורה לכנור, כנר מחונן (ואני בפסנתר) סונאטה של בטהובן. היתה בינינו הבנה מוסיקלית -נפשית נדירה, והביצוע היה נפלא ומרגש מאד בשבילי.

ז'קלין דה פרה היתה אכן גאונית, וביצועה לקונצ'רטו של אלגר הוא ביצוע מופת שלא יישכח.
האדון ברנבוים אגב היה בעל רע ומגעיל, נטש אותה כשחלתה בטרשת נפוצה, נסע לפריז וקשר קשר אהבים עם מישהי אחרת . זה אפרופו זוגיות עם מוסיקאית.

DogsPCI

New member
וסליחה, אני חייב...
, מתנצל מראש

לדעתי האישית היא אולי נחשבת לגאונה, אבל ביצועה לקונצ'רטו של אלגר אכן יישכח, לפחות ממני, לפחות אני מקווה מאוד.

Peace

זה היה רגע של רוע לב :) אבל בהכי הומור שיש, ועם "שמץ" של אמת
.

בעיה שלך. אותך בטח מרגשים החיפושיות, או heavy metal,

רעש מקפיץ של איזו להקת בנים.
הטסטוסטרון, מה לעשות.

DogsPCI

New member
זו לא בעיה, זה טעם וסגנון אחרים... אין פה

יותר או פחות :)
&nbsp
אם דיברנו על הרמוניה, כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו וחש איתו הרמוניה... כמובן שיש גם אלמט נלמד, ועם זאת... כל אחד והשפה שמדברת אליו
.
&nbsp
ונ.ב. צרפתי המון שירים כולל אחד בסיום עבור כל הנשים שהשתתפו ותשתתפנה (בשרשור הרומנטיקה של הנשים), ולא הכל היה מקפיץ :)
ויש גם אולטימטום של עוד כ- 50 דקות עד שאני אשחרר את השיר הגברי כתמיכה לרומנטיות הגברית, ותאמיני לי... גם את תהיי מעולפת בסופו :).
&nbsp

אני מעולפת מננה מושקורי.

מזמרת אחת מופלאה ביותר ששמעתי בתוכנית מוסיקלית אחת ברדיו שנקראה "פרה עיוורת". כששמעתי את הזמרת הזו (ואינני זוכרת כלל מה שמה ומי היא)הרגשתי כאילו אני תינוקת בעריסה שאמא שלה שרה לה בקול מלאכים רווי נשיות אוהבת, ואני מרחפת ברקיע השביעי.

DogsPCI

New member
יפה מאוד, גם אני :) ותקבלי שיר שמגיע לך עוד כמה דקות

DogsPCI

New member
לא צרפתי את הביצוע המופרע... רק אמרתי

שהוא קיים אם מישהו פתאום מזהה...
&nbsp
אבל באמת שאין מה להשוות במקרה הזה :).

DogsPCI

New member
הוא לא עונה לי בטלפון :) אולי יותר מאוחר
....

אבל האמת שיחקת אותה עם ננה, נתת גב לרומנטיקה הנשית, כמעט נוק-אאוט לגברים... מזל שיש לי קלף חזק לשחק!

למעלה