מה זה משנה? העיקר שהכל נגמר בסדר. נכון עכשיו השירשור יתפתח להלצות בסדר?
S shellyland New member 1/6/07 #118 מה זה משנה? העיקר שהכל נגמר בסדר. נכון עכשיו השירשור יתפתח להלצות בסדר?
ט טל קר New member 1/6/07 #124 אני לא מאמינה בtake it or leave it מראש אם מישהי שאתה בקשר איתך עשתה משהו שלא נעים לך או פוגע מבחינתך אני בעד להגיד. נכון שאי אפשר להוציא מים מסלע, אבל לפני שניסינו לפחות לדעתי לא ברור מראש אם מדובר בסוג של סלע או סוג של ברז.
אני לא מאמינה בtake it or leave it מראש אם מישהי שאתה בקשר איתך עשתה משהו שלא נעים לך או פוגע מבחינתך אני בעד להגיד. נכון שאי אפשר להוציא מים מסלע, אבל לפני שניסינו לפחות לדעתי לא ברור מראש אם מדובר בסוג של סלע או סוג של ברז.
ר רחוב האגס 1 New member 31/5/07 #45 בינתיים התברר סופית שלא וזה לא היה כלל על דעתו של אותו אבל. שאלתי בעניין את ב', והיא אמרה שהואכלל לא אמר להן שום דבר כזה.
בינתיים התברר סופית שלא וזה לא היה כלל על דעתו של אותו אבל. שאלתי בעניין את ב', והיא אמרה שהואכלל לא אמר להן שום דבר כזה.
S shellyland New member 31/5/07 #57 לא. שאלתי למה זה בכלל אכפת לך, וניסיתי לרמוז בשאלתי שזה לא אמור להיות אכפת לך. אתה מוכרח ללמוד להרפות.
לא. שאלתי למה זה בכלל אכפת לך, וניסיתי לרמוז בשאלתי שזה לא אמור להיות אכפת לך. אתה מוכרח ללמוד להרפות.