האלטרטיבה לאיביי

ozitex

New member
ארגנטינה?

טוב לשם אין לי קשר אבל יש לי קרובי משפחה בפרגוואיי. זה יכול לעזור לדעתך? לגבי רומניה, אני "קצת" יודע משהו..עבדתי שם 3 שנים ועדיין יש בבעלותי חברה פעילה וחשבונות בנק שם. אני מכיר היטב את השוק הרומני ואת כל מה שקשור שם ללוגיסטיקה. זה בכלל לא פשוט ובכדי לתפעל עסק שיש בו אלמנטים של איחסון, שילוח וכדומה יש צורך בניהול לא רומני על מנת שזה בכלל ידפוק. הרומנים הם כח אדם זול, אמנם, אבל בעלי מוסר עבודה מהנמוכים בעולם..לצערי..כי יש לי שם חברים רבים. האמת היא שאני לא בקיא בהרגלי הצריכה של הרומנים נכון להיום מאחר ואני לא הייתי שם מספר שנים, אבל אני יודע שהמצב הכלכלי שם לא מזהיר בלשון המעטה. זה נכון שרומניה יושבהת בצומת מסחרית מצויינת ואגב למי שיסתכל על המפה היא לא ממוקמת במזרח אירופה כמו שנהוג לחשוב, אלא במרכזה. אם תוכל לשפוך קצת אור נוסף על רומניה אשמח. לגבי רוסיה זה סיפור אחר. אני מודע לכך שהרוסים מהווים כח קניה מצויין עקב המצב הכלכלי שם אבל לצערי הם חלשים במסחר אלקטרוני..הם אוהבים ךראות את המוצר בעינייים ולמשש בידיים ויחסית למדינות אירופאיות אחרות, אחוז הרכישות און ליין שם לא גבוה. אשמח אם תחדש או תאיר את עיני גם בנושא זה. יפן זה שוק מעניין ואני דווקא מחפש קשרים לייבא משם סחורות, אחרי שעסקתי בייצוא לשם. לעשות עסקים עם יפנים, למי שקצת מתמצא, זה עניין הממ..איך נאמר? ראש אחר..

ozitex

New member
לגבי תושב ישראל או לא

תלוי איפה אתה מבלה את מחצית ימי השנה בישראל או בחו"ל. מרכז חיים נקבע על פי הזמן הזה ועל פי זה נקבע לאיזה רשות הוא מדווח מס. בכל מקרה, אם אתה אזרח ישראלי אתה מחוייב לדווח על הכנסתויך בישראל וליישב את נושא המיסים מול המדינה שבה אתה משלם מס על פי אמנת המס בין מדינות. אלא אם כן קימבנת חברת אוף שור פנמית שנמצא בבעלות חברת אוף שור נוספת באיי קיימן, אשר נשלטת על ידי חברת קש שוויצרית ואז אתה יכול לא לשלם מיסים בכלל..

sbenari1

New member
אני תושב אנגליה

ונמצא לא יותר משלושה בארץ, באנגליה לעומת ישראל שיטת המיסוי שונה, צריך לדווח רק על הכנסות הנעשות במדינה, אני עובד עם משרד רואה חשבון גדול שמטפל ומדווח לכל מי שצריך, כמו כולם אני מחפש קיצורי דרך אבל הכל במסגרת החוק,

sbenari1

New member
לרומנים מוסר עבודה נמוך

אבל מאוד קל לקנות לשלוט עליהם, רומניה התפתחה מאוד בשנים האחרונות ולמרות המיתון הם אוהבים את ה SHOW OFF, ומוכנים לשלם , רובם דוברי אנגלית רהוטה,בוגרי אוניברסיטה ושולטים היטב באיטרנט (20 מגה ב 19.99 יורו לחודש), שהשכר החודשי הממוצא הוא 250-300 יורו לחודש לעומת 1000 באנגליה אי אפשר לטעות, חייבים חברה פעילה ברומניה בעיקר לתשלום משכורות (אחרת זו עבירה פלילית) אבל את רוב הפעילות אני מבצע דרך חברה קפריסאית, בקשר לפרוגוואי אני לא יודע דרך לברר אני מוכר לארוגווי הרבה, איביי החלה להשקיע בפרסום בשוק המזרח ארופאי ואני רואה עליה של עשרות אחוזים במכירות, עוד נקודה ,הרבה אנשים מחפשים קיצורי דרך ורוצים לכבוש את העולם מכסא המחשב בביית, חברה אין קיצורי דרך מי שרוצה חשבון בנק אמריקאי שיסע לשם ויפתח כנ"ל לגבי ספקים, בשביל להצליח צריך להשקיע , אם צריך לנסוע לתערוכות למפעלים וכדומה. בסוף זה משתלם,

DanBT

New member
אפשר הסבר יותר על ה PROSTORES

בעיקר איך לשלב את זה עם חיפושים ב GOOGLE וכדומה , הממשק עם EBAY נראה לי בנוי מראש .

DanBT

New member
אוי ידידיי , אם הייתי יכול לקום מהכסא ...

כשיש לך אישה ושלושה ילדים לא קל לנסוע לארה"ב לפתוח חשבון . גם אי אפשר לבנות משהו שיניב פירות ב"סוף" צריך במקביל לשמור על מה שיש ולבנות אלטרנטיבה וזה לא פשוט .

w2s

New member
לגבי הנקודה האחרונה שנתת אנחנו תמימי דעים

אני מסכים איתך, וכתבתי פה בעבר שמי שרוצה להצליח בעסק הזה צריך צריך להשקיע על מנת להשיג את היתרון היחסי. על מנת להפוך את המסחר האלקטרוני לעסק רציני יש להתייחס אליו גם ככזה, עם תוכנית עסקית ותקציב, ולא לחשוש לעשות צעדים שיאפשרו גמישות עסקית מאוחר יותר, כמו נסיעה לארה"ב המיוחד כדי לפתוח חשבון בנק, או נסיעה לתערוכות כל מנת להעיר ספקים וליצור קשרים. הרי מה זה 1000$ לנסיעה כאשר התוכניות להפוך את העניין לעסק רציני שמגלגל סכומים נכבדים, ואם אלה לא התוכניות אז הרי שלא צריך חשבון בנק אמריקאי וספקים מחו"ל, אפשר להישאר מוכר ביתי שמוכר את הפריטים שמצא שבבוידם. הבעיה האמיתית בתפיסה העסקית בתחום הזה, היא שישנם כמה גורמים למינהם בארץ שמצאו דרך אחרת לעשות כסף מהתחום ותוך כדי יצרו אשליות התעשרות מהירה ועבודה מהבית, תוך כדי יצירת פס ייצור של מוכרים מדופלמים שמוצאים את עצמם עם תעודת בוגר קורס אי ביי של מכללה כזו או אחרת, אבל לא מוכנים להיכנס לזה בצורה רצינית באמת. אגב, אני בעצמי עברתי קורס כזה, הראשון שהיה, במחזור הראשון לפני 4 שנים בדיוק. ואני יכול לומר לך שחוץ ממוטיבציה לא יצאתי משם עם כלום, אבל זו כבר חוויה אינדיבידואלית. אגב, מישהו פה ניסה לעבוד עם UBID, לפי מה שאני קורא בזמן האחרון זו פלטפורמה שתופסת תאוצה בליסטית. אשמח לשמוע על ניסיון אישי של מוכרים\קונים באתר הזה.

sbenari1

New member
Ubid,Ebid וכל השאר לא מהווים חלופה לאיביי

UBID לפי הדוחות רק צונחת, החלופות שקמות לאיביי אלה דווקא אתרים שמתמחים בקהל ספציפי בעיקר בתחום האספנות, לגבי המכללות למינהם אמרתי בעבר מה שיש לי לומר, בתור מדריך בעל תעודה מאיביי אני רואה את חוסר המקצועיות שלהם, ניצול ציני של האנשים,אבל אני מוריד את הכובע בפניהם, הנקודה היא ללמד למכור ולשווק נכון , אני חושב שהפורום הזה נותן הרבה יותר מכל קורס,

ozitex

New member
תלוי איזה אמאזון

קום שולח רק מוסיקה וספרים בעיקר. UK שולח עד מוצרים.

למעלה