האלטרטיבה לאיביי

אתה רציני???

ואני כבר חשבתי שהבאת משהו מעניין, אמזון היא לא אלטרנטיבה לאיביי, היא כמו שכתבת שמרנית ומבוססת, היא טובה למי שגר במדינות שיש זירה של אמזון, היא לא מתאימה למוכרים מזדמנים, מה שקיים באיביי, אני חושב ששתית משהו חזק לקראת פסח, אתה יודע זה רק 4 כוסיות

ozitex

New member
ידידי

כפי שאתה יודע, אני כותב ר ק מנסיון. אני מעדיף בשלב הזה לא לחשוף נתונים פיננסיים..
בהצלחה למי שחושב שאמאזון היא לא אלטרנטיבה.

ozitex

New member
ואגב שאלה..

שרון, א ת ה כותב מנסיון או ממה ששמעת/חושב שיודע/סיפורים של אחרים...? כי, ביקורת קטלנית כפי שכתבת אמורה להתבסס על נסיון אישי נכון? אשמח לשמוע את דעתך כתוצאה מנסיונך העשיר באמאזון.

נסיון משלי? לא, רק את שלך מספיק

והנה הגבת לברק שצריך חשבון בנק אמריקאי, או בריטי (תלוי בזירה) ציינת במאמר את הדרישות של אמזון, לי זה לא נראה אלטרנטיבה, מניסיון שלי להשיג חשבון בנק אמריקאי גיליתי שגם המאמר שלך לא עובד ואין אפשרויות אחרות שמאפשרות לך חשבון בנק בלי עמלות שחיטה, אלא אם כן יש לך סודות שאתה מעדיף לא לשתף איתנו?

ozitex

New member
סודות? מואה? אני סתם משוטט לי בדובאי..חח

ברצינות..האלטרנטיבה שאני מציע היא בבחינת סיפור אישי והמלצה בצידה. זה אינו מחייב כלום, אתה יכול גם לומר לי מה דעתך על סצינת הפאנק בשלהי שנות השבעים, אני לא אכעס..
אגב, קרא את המאמר היטב, לא הייתי צריך להגיב לברק בעניין החשבון- זה כתוב שם שחור על גבי לבן. לגבי המאמר שלי, מאמר לא יכול לפתוח חשבון בנק, הוא יכול, גם בדיוק כמו המאמר על האלטרנטיבה, לשמש כלי שאיתו אפשר להתחיל לעבוד ולחשוב על הרחבת עסקים. המסקנה שלי היא די פשוטה- אם אני עשיתי את זה כל אחד יכול. השאלה היא רק- עד כמה הוא רוצה! ואגב, בדובאי..המממ..אההה..נעלי הטניס האלו היו קצת קטנות..הטמבלים האלו לא יודעים לספק נעלי טניס שלא מיוצרות בסין? אמרו לי שהסאוקוני האלו לא מזוייפות אבל הצ'יפ אינספקטור של דובאי עלה עלי רק בגלל הצליעה..חח

אבל זה לא נכון, אתה מציין אלטרנטיבה

אז א. אמזון כבר די הרבה זמן בשוק, והם לא מחדשים כלום, ב. באיביי אתה פותח חשבון בכל הזירות בקלות, ולא דורשים ממך תנאים שיתקיימו רק אם אתה תושב אותה מדינה, באמזון זה בדיוק העניין המגביל, סבבה לתושבי אותה מדינה, אבל כמאמר אוף רקורד? לא ממש מובן לאיזה סוג אנשים הוא מופנה, בטוח לא לרוב יושבי הפורום, אין לי מושג מי קהל היעד שלך בדה מרקר, אבל פה? לא נראה לי, אני רוצה לשמוע על אתרים שאפשר להירשם בקלות כמו באיביי, ולהתחיל למכור גם אם אתה לא תושב אותה מדינה, שלא תבין לא נכון, מובן לי שזה לא מספיק ההרשמה, צריך להשקיע, אבל כאן ההשקעה היא במאמץ אישי ולא בהתעסקות בחשבון בנק זר שלא תמיד זמין לתושבי הפורום.

ozitex

New member
בלוג

הוא כלי שמשמש את בעליו לכתיבה של מאמרים. יש בעולם מיליוני בלוגים שמתפרסמים בהם מליוני מאמרים, הם לא מתאימים לכל אחד. הבלוג שאני כותב מעת לעת עניינו מסחר אלקטרוני ובו אני מעלה את הגיגיי, רעיונותיי ועצותי לכל מי שרוצה בכך, בכייף וללא תמורה. אני מניח שיש אנשים שמוצאים שם רעיונות שעוזרים להם בחיים אבל אני גם מניח שיש אנשים שלא מוצאים בבלוג הזה מאומה. אני מאד מקווה שנמצא אלטרנטיבה או תוספת ראויה לאיביי כי לדעתי לעבוד רק באמצעות איביי זה לא מספיק. לגבי דברים שבאים בקלות, כפי שאתה גם יודע, הם גם הולכים בקלות..
אני מוכן להמר שיותר אנשים שמגיעים בקלות לאיביי מוצאים את עצמם בקלות מחוצה לה, מסיבות שונות והראשונה שבהם היא חוסר המקצועיות של האתר. בזה אמאזון הרבה יותר רציני ומקצועי לדעתי. לגבי חשבון בנק זר, אתה טועה לדעתי. זה אפשרי לביצוע אבל לא כל אחד זקוק לזה וממילא לא כל אחד מוכן להשקיע בזה זמן ומאמץ כי כנראה שזה לא שווה את זה מבחינתו. אני יכול להבטיח לך שכל מי שזקוק לחשבון כזה לצורך עסקיו, פותח חשבון בנק אמריקאי או זר בודאות! זה בטוח מפריך את דעתך על האפשרות לפתוח חשבון כזה או לא.

לא הפריח כלום

אתה אומר שאמזון זאת אלטרנטיבה, אבל מציין שלא כל אחד צריך חשבון בנק זר, אבל אמזון דורשים זאת, אז לא סותר את עצמך? אני שמח שאתה מחפש וטוען שצריך אלטרנטיבה או תוספת (אני בעד תוספת) אבל אמזון היא בהחלט לא, כן קל להתחבר בקלות לאיביי, קל גם לעוף, אבל אתה שוכח דבר חשוב, לא משנה איך תתאמץ ומה תלמד עדיין זה דורש התעסקות להירשם באמזון, אז באיביי תגיע מוכן, תירשם בקלות אבל תעבוד קשה לשמור על המקום, בוא נתחיל בזה, את זה אני לא רואה באמזון.

ozitex

New member
בוא נבהיר

אני לא אמרתי בשום מקום וגם לא כתבתי בשום מקום שלא כל אחד צריך או לא צריך חשבון בנק זר! אני כן טענתי שבשביל לפתוח חשבון באמאזון כן צריך חשבון בנק זר! אני עדיין טוען שאמאזון היא אלטרנטיבה. יודע למה? כי אני התנסיתי באמאזון כאלטרנטיבה וגיליתי שהיא לא רק אלטרנטיבה אלא כשעובדים עם שתי הפלטפורמות ניתן להכפיל מכירות! את הנתון הזה אתה לא יכול לסתור. לגבי ההתעסקות וההשקעה למה אני שוכח? אני לא שוכח כלום. אני עוסק בזה ברמת היומיום אז איך אני יכול לשכוח?..
לידיעתך, ג ם באיביי וג ם באמאזון יש לעבור תהליכים כאלו ואחרים אבל בשני המקרים בלי עבודה קשה והשקעה אי אפשר להצליח. לגבי מה אתה לא רואה באמזון סבבה. בוא נראה מה אחרים יאמרו.

ozitex

New member
תשמע

אם אתה מצפה לא לראות כאן תגובות שונות משלך אז שיהיה לך בכייף. אני לא משחק כאן משחקים של מי צודק יותר. אני מביא כאן רעינוותשמתאימים לאנשים מסוימים ולאנשים אחרים- לא. הבנתי את טיעוניך כנגד. שיהיה לך לבריאות באיביי. אני תמיד שואף למצויינות, לשיפור, חיפוש מתמיד אחרי אלטרנטיבות ויצירתיות. עמידה על המקום למשך יותר מחמש דקות זה לא אני. זה שהעניין לא מתאים לך אישית כבר הבנתי, אבל תן קצת קרדיט לאנשים אחרים. תודה.

הערה נוספת:

אתמול הגבת למאיר בשירשור של הבחור שרוצה להזמין 20 יח' "קח רק בחשבון שכאן אין אנשי עסקים שמבקשים ייעוץ עסקי רב מערכתי, גלובלי." ואז אתה מביא את אמזון כאלטרנטיבה, האם אתה כן חושב שיש כאן אנשים שהם אנשי עסקים בינלאומיים או רק ילדים או אנשים צעירים שמנסים את מזלם בשוק הבינלאומי, לדעתי אמזון היא בהחלט אלטרנטיבה לאלו שעוסקים בצורה מקצועית בינלאומית ואיביי זה לא המקום היחיד שהם עובדים, ממה שראיתי בפורום זה מיעוט, תקן אותי אם אני טועה....

נחתך לי הציטוט:

"מה שיש כאן בדרך כלל אלו אנשים צעירים שמבקשים עצות ורעיונות איך, אולי להתחיל משהו חדש בחיים שלהם. מה שמתבקש, דווקא מצידם של אנשי עסקים עתירי נסיון הוא לא "שפיכה" של משאיות עם תיאורים פלסטיים של עסקים חובקי עולם אלא יותר עצות פשוטות, ממוקדות וענייניות התואמות את מצבם הראשוני של המתייעצים. זה הכל."

ozitex

New member
אולי אתה רוצה התנצלות?

שאני אבין את הקמפיין שלך. אני בסך הכל כתבתי כתבה בבלוג. לא בפורום. נכון הוא שהפניתי אליה דרך הפורום אבל זוהי זכות ולא חובה לקרוא ואולי להגיב אם רוצים.. אתה לוקח את זה למקום לא מתאים לדעתי. חבל.

מה קורה איתך?

קמפיין? בחירות? פראנויה? אני מביע את דעתי, אני פשוט חושב שאמזון היא לא אלטרנטיבה לאיביי, אתה זה שקישרת, לא רצית תגובות? אז למה כתבת? למה קישרת? אז אתה כלכך רגיש אני אפסיק להגיב לך יותר, סתם לא שווה את הטירחה, חשבתי שאנחנו יוצרים פה כר פורה לדיונים שיכולים לתת לאנשים קנה מידה של האפשרויות שלהם, אתה פשוט לוקח את זה למקומות שאין לי מושג איך הגעת כלכך גבוה...

ozitex

New member
ולשאלתך אשיב

אין קשר בין השרשור של אמש לבין השרשור הזה. השרשור של אמש בהקשר שלו הלך למקום שלא תאם את השאלה המקורית ומעבר לכך, וחמור מכך, המשיב הראשי ניסה לקדם את עסקיו. לידיעתך יש כאן מלבד המשתמשים הרגילים שאתה מכיר עוד לפחות שלושה ארבעה משתמשים כבדים שעושים חיל באיביי ואני מדבר על משתמשים פעילים שכותבים בפורום מעל לעת. אני לא מדבר על משתמשים פסיביים שבוודאי קיימים וקוראים את הפורום. ג ם אם מדובר במיעוט מגיע למיעוט הזה לקבל רעיונות וטיפים. אני מ א ד מפלא על הגישה שלך. לא כל העולם עוסק באיבי באופן חובבני. לא מעט משתמשים מחפשים אם לא אלטרנטיבות אז ערוצי מכירה נוספים ואמאזון היא בהחלט ערוץ אלטרנטיבי אם כי, כפי שציינתי, כתוספת הוא מעולה! אני חוזר ואומר. בלוג אישי הוא קובץ מאמרים עצמאי וכל אחד יכול לצרף אותו לחתימתו. אם בבלוג יש רעינוות או כתבות העשויות לעניין ולו אדם אחד הקורא בפורום, הרי זה משובח. אתה יכול להגיב כראות עיניך אבל זה מאד מצער שאתה נוקט קו כזה לוחמני כלפי מאמץ אישי שכל מטרתו היא עזרה והעלאת רעיונות. אני רק מחייך ביני לבין עצמי כשאני חושב על זה שאתה בעצמך מפנטז על הרחבת עסקיך ואני לא אתפלא אם הכתבה הציתה בך איזושהיא תקווה שיום אחד תוכל גם אתה לעשות מעשה, לפתוח יוזר באמזון ולהכפיל את מכירותיך. אני לא אאמין אם תאמר לי שזה לא נכון אלא אם כן, אתה עוסק בכל העניין הזה כתחביב בלבד.

אגב דובאי, אני שמח שאתה נהנה שם

הלוואי עלי האפשרות הזו, נראה לי שנעלים שם עולות כמו מדינה קטנה

למעלה