האלטרטיבה לאיביי

ozitex

New member
כן

הם רק צריכים חשבון בנק אמריקאי ל-קום וארופאי ל-UK וכו'. כמובן כרטיס אשראי בינלאומי.

smulikon

New member
ומה הפרוצדורה של פתיחת חשבון כזה?

ניתן לעעשות הכל מהבית עם פקס או שצריך לטוס?

ozitex

New member
פתיחת חשבון בנק בחו"ל

האישו הזה נידון כאן לא מעט. על פי החוק האמריקאי ניתן לפתוח חשבונות בנק און ליין, כלומר, אין צורך להגיע פיזית לארה"ב על מנת לעשות את זה. נכון הוא שבשנים האחרונות הבנקים שם מערימים קשיים על נסיונות כאלו אבל מהסיבות הידועות של המשבר העולמי הכלכלי, נושא הלבנת ההון ונושאים בעייתיים אחרים. פתיחת חשבון בנק בריטי למשל אינה אפשרית בשלט רחוק ויש צורך להגיע פיזית לשם, אבל, אני אומר כך: מי שנושא זה מהותי עבורו ובאמת רוצה וצריך את החשבון הזה או שעושה את זה בדרך שאני הצעתי או שלוקח את עצמו, משלם כמה מאות דולרים, משלב חופשונת קצרה ונוסע לשם על מנת לפתוח את החשבון פיזית. זה הכל. מי שלא עשה את זה עד עכשיו כנראה שלא ממש צריך את זה ומי שצריך, ימצא את הדרך לעשות את זה. כל שאר הבכיות והתלונות שזה בלתי אפשרי ובלה בלה זה סיפורים יפים אבל מהם לא יוצא חשבון בנק בחו"ל.

אני לעומתך

בתור אחד שגם כן מוכר באמזון חושב שזו ממש לא אלטרנטיבה לאיביי, אלא שלב מעל. כלומר איביי מתאימה לסוחר המתחיל, בין השאר בגלל הקלות, והמרווח לטעויות של מתחילים שיש בה. לעומת זאת אמזון יותר מתאימה לסוחר המנוסה, כי באמזון אין משחקים (לפחות לא בחדשים הראשונים) וגם ההתעסקות היא עם קהל לקוחות תובעני יותר

ozitex

New member
אולי

אני לא מתעסק בשלבים. אני מציע רעיונות ופתרונות בתחום המסחר האלקטרוני. כל אחד יכול לעשות עם הרעיונות הללו כרצונו. שלב מעל, שלב מתחת, תקרא לזה איך שתרצה. הפורום הזה הוא לאו דוקא פורום של מוכרים מתחילים. יש כאן כמה פיגורות שיודעות דבר אחד או שניים בתחום. אולי להם ההמלצה שלי מיועדת. בלי שום קשר, המידע שניתן כאן הוא מאד רלוונטי ומתאים לפורום. אני מקווה שיהיו אנשים שיידעו לפחות להעריך את המאמץ וההשקעה שלי. I REST MY CASE בברכת שבת שלום.

טלי5555

New member
המנהל...

יש לאן לשאוף
פוסט מצויין - תודה

barakjan

New member
דווקא אחלה מאמר

רק חבל שאני לא יודע לפתוח חשבון בנק בחו"ל

בגלל אנשים כמוך וכמוני

הפורום הוא פורום של סוחרים קטנים, רק מיעוט מאלו שכן פתחו חשבון בנק אמריקאי, כי יש להם רווחים שמשתלם להם להתעסק עם חשבון כזה.

לא הבנת אותי

המאמר מאד מתאים לפורום, כתוב יפה ומאד נכון. פשוט הגבתי על ההגדרה של 'אלטרנטיבה לאיביי', שלדעתי לא נכונה.

shaihemo

New member
היי.רציתי להבין

כדי לפתוח - אפשר לגור בישראל? ולהיות בעל חשבון של המדינה שדרכה אתה סוחר באמזון? אני שואל את זה - כי כן נרשמתי לאמזון אנגליה , קיבלתי אישור , אישרתי את הטלפון והפרטים האישיים , וכמה שעות אחרי קיבלתי ביטול , וסגירת המנוי , בטענה שאני לא יכול למכור שם. בגלל שאני מישראל . עוד שאלה - האם חובה לפתוח את החשבון באמזון עם חשבון בנק שהוא על שמך , או אפשר לפתוח עם חשבון על שם מישו אחר תודה

ozitex

New member
תשובות

כדי לפתוח חשבון ניתן להתגורר גם בישראל. על פי הבדיקה שערכתי ישראל נכללת ברשימת המדינות המורשות לפתיחת חשבון ב- UK. אין לי מושג מדוע סגרו לך את החשבון. ברר את זה. אני מוכן להמר שלו היית מכניס את מספר החשבון בנק שלך והוא היה תקין החשבון היה מאושר. לגבי חשבון הבנק הוא חייב להיות על שמך מאחר וההעברה הבנקאית של הכספים היא על שמך, כבעל החשבון ואם שם בעל חשבון הבנק יהיה שונה, התשלום יחזור. זה עניין בנקאי פשוט בכל העולם.

shaihemo

New member
האמת שהחשבון אושר

פשוט אמרו שתושב ישראל אינו יכול לסחור בזירה הזו. אני מדבר כמובן על הזירה האנגלית. באמריקאית לא ניסיתי מכיוון שאין לי חשבון

sbenari1

New member
לצערי עדיין אין אלטרנטיבה לאיביי,

למרות שאני מוכר באמזון בהצלחה רבה ונכון כמו שעוז אמר : " ההבדלים במחירים ניכרים. מוצרים זהים נמכרים באמאזון במחירים גבוהים, לעתים בצורה משמעותית הרבה יותר מאלו שבאיביי ומכאן- כנראה שיש מתח רווחים גדול יותר באמאזון." עם איביי אני מגיע למדינות ולקהלים שאמזון לא מגיעה, בעיקר עכשיו ש EBAY.CO.UK מקדמת את המכירות במזרח אירופה ,יוון,ספרד ,פורטוגל וכו", בשילוב עם PROSTORES והפעלת חנות/אתר אינטרנט דרכם (עלות דומיין $8.99 לשנה) וקידום במנועי החיפוש (לא בתשלום) XML, הצלחתי להגיע לשילוב המנצח, בנוסף נכנסתי ל MERCADO LIBRE איביי הדרום אמריקאי, שוק חזק ביותר שעברתי דרך חתחתים עד שהצלחתי להכנס אליו, לסיכום: אמזון זירת מכירות מעולה אבל אני לא ממליץ למתחילים או מי שמתעסק בדרופשיפינג להכנס לשם,

DanBT

New member
אתה יכול להרחיב קצת בעניין הקידום

מעניין אותי לשמוע על PROSTORES וקידום XML ומה זה MERCADO הזה ? צריך לדעת פורטוגזית או משהו?

sbenari1

New member
האיביי של מרכז /דרום אמריקה Mercado Libre

מחולק ל12 זירות מכירה ומעל 42 מיליון קונים רשומים, שיטת התשלום הנפוצה היא Mercado Pago (פייפאל מקומי) ןפייפאל, השוק הדרום אמריקאי מחולק למספר זירות (12)מאחר ובכל מדינה יש מטבעות שונים ומיסוי, לכן כל מוכר מפרסם רק בזירה המקומית למעט עסקים רשומים שלהם ישנה אפשרות למכור בכל הזירות, לפני שמתחילים למכור כדאי ללמוד את הדרישות של כל שוק , השקעתי הרבה כסף על מנת להקים אופרציה מתאימה לכל שוק (שותפים מקומיים וחשבונות בנק), ונצואלה וקולומביה קונים ללא הגבלה , פירסמתי בעבר בפורום על הקלות והפוטנציאל העצום בהקמת חברה בפנמה, החוכמה היא לא ללכת עם הזרם ולחפש סחורות בסין ביחד עם עוד אלפי מוכרים שכולם מוכרים את אותו מוצר, אלא לחפש שווקים , לדוגמא מזרח אירופה: רומניה ורוסיה בעיקר, שוק חזק מאוד שמוציא הרבה כסף על מותגים,

ozitex

New member
מוכרים ישראליים/בינלאומיים

אשמח אם תתאר בקצרה איך מוכרים כמונו יכולים להשתלב. האם יש צורך בשותף מקומי? יישות משפטית מקומית בכל זירה מקומית? חשבון בנק מקומי? תודה מראש. נ.ב. לגבי רומניה ורוסיה- אתה מתכוון לכך שהם מוציאים הרבה כסף על מותגים מקוריים בתחום האופנה אני מבין.. מנסיוני ברומניה, הם אוהבים זיופים, אין להם כל כך הרבה כסף להוציא על מותגים מקוריים.

sbenari1

New member
מוכרים ישראליים/בינלאומיים

את המסחר ברוב המדינות אפשר לנהל על ידי חברת OFFSHORE פנמית (אין צורך לנסוע לשם), הבעיה היא שעל מנת לפרסם מכירה אחת בכל הזירות צריך להיות עסק רשום בארגנטינה וכאן נעזרתי בקרוב משפחה שעלה לארץ מארגנטינה ועדיין מחזיק חשבון בנק, רק אציין שמבחינת רשויות המס אני לא תושב ישראל , לגבי רומניה ורוסיה מי שהיה שם יודע על מה אני מדבר, הם כוח קנייה עצום ומבחינתי בהקמת מרכז לוגיסטי ברומניה הצלחתי להוזיל עלויות בצורה משמעותית לעומת שאר מדינות אירופה, גם מבחינת כח עבודה זול ,איכסון ושילוח ,אחרי הכל רומניה היא באיחוד והמשלוח נעשה בתוך אירופה ללא מיסים ומכס מקומי במדינות בעיתיות כגון גרמניה, כרגע אני מנסה להגיע לשוק היפני, זה היעד הבא שלי, דרך אגב את רוב המכירות ליפן אני עושה דרך איביי אוסטרלייה משום מה,

למעלה