דורי 1981
Well-known member
דודי אמסלם נאם בפני שחקני הנוער של בית"ר ירושלים על סובלנות - וואלה ספורט
זו השנה השנייה בה המועדון משתתף בסדנה העוסקת בשיתוף רגשי הקשור בכדורגל, חוויות ילדות, גזענות ומחשבות על העתיד
זה, כנראה, בשל האפס סובלנות שההתאחדות מקדמת -![]()
זו השנה השנייה בה המועדון משתתף בסדנה העוסקת בשיתוף רגשי הקשור בכדורגל, חוויות ילדות, גזענות ומחשבות על העתידsports.walla.co.il
מקווה שלפחות הבנת את האירוניה. אני למשל מכיר קצב צמחוני.זה, כנראה, בשל האפס סובלנות שההתאחדות מקדמת -
אני מניחה שהקצב שאתה מכיר הוא מטעמי בריאות ולא מטעמי אידיאולוגיהמקווה שלפחות הבנת את האירוניה. אני למשל מכיר קצב צמחוני.
מלא שהוא צמחוני, אבל הדוגמא של אמסלם זה שקצב יטיף לטבעונות ויסביר על האכזריות שבתעשיית הבשר.מקווה שלפחות הבנת את האירוניה. אני למשל מכיר קצב צמחוני.
כן, בערך כמו שענבל אור תרצה חשיבות ההקפדה על הכללים במשק הנדל"ן או שהפצ"רית תיתן הרצאה על חשיבות אמירת האמת והסכנה שבהדלפות.![]()
זו השנה השנייה בה המועדון משתתף בסדנה העוסקת בשיתוף רגשי הקשור בכדורגל, חוויות ילדות, גזענות ומחשבות על העתידsports.walla.co.il
יפה. מעניין לקרוא על האירוע החשוב ואשרי השר אמסלם שטרח והגיע לדבר בפני חברי הקבוצה.![]()
האם אומר את זה אם איזה קפלניסט היה מרצה על דמוקרטיה?יפה. מעניין לקרוא על האירוע החשוב ואשרי השר אמסלם שטרח והגיע לדבר בפני חברי הקבוצה.
לא יודע, תלוי במי מדובר ובנסיבות האירוע. זה די פשוט, אני משתדל שלא לשלול אנשים על אוטומט. זה שפלוני מפגין בקפלן לא הופך אותו ל'פסול לעדות' בעיני. לעומת זאת אדם שטוען שיש להחליף את השלטון בצורה בלתי דמוקרטית, כן יהיה כזה (לעניין ההרצאה שהצעת), בין אם הוא מפגין בקפלן ובין אם לאו.האם אומר את זה אם איזה קפלניסט היה מרצה על דמוקרטיה?
כנראה לא שמעת אותו מספיק, יש לו ג'ורה כמו שהייתה לח"כ לשעבר הראל מרגלית עם הקייבנמאט שלו במחנה השמאל. ועובדה שתוקפים רק חברי כנסת מסוימים, עד שעלה עניין וועדת החקירה ומצאו בארכיונים את גילה גמליאל אומרת כשהאסון היה טרי שלא תסכים לוועדת חקירה שאינה ממלכתית, כל השנתיים וחצי אף אחד לא תקף את גילה גמליאל למרות שהיא ח"כית ושרה ממפלגת השלטון. גם בכל שלושת השנים ח"כ דוד ביטן שהוא נאשם בדיוק נתניהו הותקף רב פעם אחת כשאמר לקרובת משפחה של חטוף וחטופה "תקצרי". גם מיקי זוהר לא הותקף בכנסת הזאת עד שניסו לסדר ג'וב ליאיר נתניהו.לא יודע, תלוי במי מדובר ובנסיבות האירוע. זה די פשוט, אני משתדל שלא לשלול אנשים על אוטומט. זה שפלוני מפגין בקפלן לא הופך אותו ל'פסול לעדות' בעיני. לעומת זאת אדם שטוען שיש להחליף את השלטון בצורה בלתי דמוקרטית, כן יהיה כזה (לעניין ההרצאה שהצעת), בין אם הוא מפגין בקפלן ובין אם לאו.
השר דודי אמסלם כידוע, 'נהנה' בפורום זה (ולא רק) מתדמית מאוד מסוימת. למה? לא יודע. אולי בגלל התבטאויות מסוימות שלו. אולי בגלל מעשים מסוימים שלו. אולי (ובאותה רמת סבירות) סתם כי הוא איש מפלגת השלטון. אולי בגלל שהוא גם איש מפלגת השלטון אך מעז במקביל גם להיות מזרחי ר"ל ל"ע טט'ט.
מי התוקפים? מחנה הרל"ב כמובן ומעובדה זו ההערכות הנוספות מעבר לשתי הראשונות (וצמצמתי את כמות האפשרויות כדי לא להאריך). במילים אחרות, הסיכוי שהמתקפות כאן על אמסלם ענייניות, נע לטעמי בין 1 למינוס 1.
כך למשל השרשור הזה, שאין בו מאומה זולת 'חברה', בואו ניכנס קצת באמסלם, נזלזל בו ונשמיץ אותו, הרבה זמן לא עשינו את זה'. הא ותו לא. בעולם שלי זה מעיד בעיקר על מביא הדברים (קרי פותח השרשור) וכמובן המלייקקים לאורכו, אבל לך תדע, אולי זה רק אני.
ואולי דווקא שמעתי אותו פי כמה ממךכנראה לא שמעת אותו מספיק
אכן עובדהועובדה שתוקפים רק חברי כנסת מסוימים
לא יודע על איזו התבטאות אתה בדיוק מדבר, אבל בשנתיים וחצי האחרונות זכיתי לראות כאן יותר משרשור/פוסט אחד (גם יותר משניים) על גילה גמליאל ונחש מה, אף אחד מהם לא היה חיובי במיוחד., עד שעלה עניין וועדת החקירה ומצאו בארכיונים את גילה גמליאל אומרת כשהאסון היה טרי שלא תסכים לוועדת חקירה שאינה ממלכתית, כל השנתיים וחצי אף אחד לא תקף את גילה גמליאל למרות שהיא ח"כית ושרה ממפלגת השלטון.
מצטער, אבל לא קונה. אני לא מהפורומיסטים שמחזיק טבלאות מה בדיוק כתב גולש אחר ומתי ובניגוד לכמה אחרות/ים כאן אין לי קלסרים עם מידע אמפירי מפורט כזה. אבל גם שני האישים שהזכרת הותקפו כאן לאורך השנים בהתקפות שדומות להן לא נשמעו כלפי אחרים (שמאל, לבן) שהתבטאו כך (מה שבד"כ בכלל לא מובא כאן מ'חוסר עניין לציבור').גם בכל שלושת השנים ח"כ דוד ביטן שהוא נאשם בדיוק נתניהו הותקף רב פעם אחת כשאמר לקרובת משפחה של חטוף וחטופה "תקצרי". גם מיקי זוהר לא הותקף בכנסת הזאת עד שניסו לסדר ג'וב ליאיר נתניהו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.