"מתפרק" היא הגזמה.
לא צריכים לוותר על שום דבר.היורוויזיון אינו ארוע תרבות, הוא ארוע בידור ככל ריאליטי, ואפשר (היה) לוותר על השתתפות בו.
גם שמה אנו משתתפים ואף זוכיםעדיף היה להשתתף בתחרויות בינלאומיות במתמטיקה, פיסיקה, שחמט...
אחת מהחמש, אולי שתיים? היא/הן הספונסריות ו-"מתפרק" היא הגזמה.
באיורוויזיון דאשתקד השתתפו 37 מדינות.
פרישת חמש עדיין אינה מפרקת אותו...
את לא יכולה באמת לסמוך על מה שהיא אומרת כאותנטי,היא מדברת מפוזיציה עיסקית.
גם מפוזיציה פטריוטית, דווקא בשביל אומנים משתלם יותר להביע עמדות שמאל. והיא גם הסתבכה כשזכתה במקום השלישי לאחר שהזכירה את הפגיעה של פולנים ביהודים בשואה וממשלת פולין כעסה עליה על ההערה.את לא יכולה באמת לסמוך על מה שהיא אומרת כאותנטי,היא מדברת מפוזיציה עיסקית.
פעם...דווקא בשביל אומנים משתלם יותר להביע עמדות שמאל
כדאי שנזכור שלמרות שרוב נספי השואה נספו בפולין, הם נרצחו על ידי גרמנים ולא על ידי פולנים, כמו כן 100% ממחנות הריכוז וההשמדה בפולין ומחוץ לה הוקמו על ידי גרמנים.גם מפוזיציה פטריוטית, דווקא בשביל אומנים משתלם יותר להביע עמדות שמאל. והיא גם הסתבכה כשזכתה במקום השלישי לאחר שהזכירה את הפגיעה של פולנים ביהודים בשואה וממשלת פולין כעסה עליה על ההערה.
![]()
סערה בפולין אחרי הריאיון של נועה קירל ל-ynet: "תוזמן כדי לראות במו עיניה את פשעי הנאצים נגד היהודים והפולנים"
דבריה של הזמרת בתום תחרות האירוויזיון הגיעו באיחור לכלי תקשורת שונים בפולין ולרשתות החברתיות במדינה, ובעקבות כך סגן שר החוץ הפולני הזמין את קירל לביקור. "העובדה שרבים בישראל רואים בפולין שותפה לביצוע פשעים גרמניים, ולא הקורבן שלהם, היא לרוב תוצאה של חוסר ידע והשכלה לא מלאה", אמרwww.ynet.co.il
![]()
נועה קירל מגיבה לראשונה לתקרית עם פולין: "אפגש עם שר החוץ הפולני"
מאז שחזרה לארץ מהאירוויזיון, נועה קירל מנסה להתאושש מהחוויה המטורפת. אחרי ההתבטאות על פולין והשואה שעוררה סערה, הזמרת מסבירה את דבריה.www.mako.co.il
מה אכפת לי מאיזו פוזיציה היא מדברת, כל עוד זה משרת את המדינהאת לא יכולה באמת לסמוך על מה שהיא אומרת כאותנטי,היא מדברת מפוזיציה עיסקית.
אז לא איכפת לך מהאמת.מה אכפת לי מאיזו פוזיציה היא מדברת, כל עוד זה משרת את המדינה![]()
לפטריוט טובת המדינה צריכה להיות חשובה מהאמת.אז לא איכפת לך מהאמת.
ניסית... אבל לא.לפטריוט טובת המדינה צריכה להיות חשובה מהאמת.
כרגיל, אתה מבין עקוםאז לא איכפת לך מהאמת.
זה כמו להביא טיעון שקרי בשביל לתמוך במה שלדעתך האמת.כרגיל, אתה מבין עקוםזה שהיא אומרת את האמת ואולי לא חושבת שזאת האמת, למרות שאני בטוחה שהיא כן חושבת שזאת האמת, לא מעניין אותי.
היא התכוונה שלא אכפת לה אם נועה קירל אומרת את מה שהיא חושבת או את מה שהפוזיציה שלה מחייבת כשהיא חושבת אחרת. העיקר ששומעים ממנה את הדבר הנכון, וזה לא משנה אם זה בגלל שכך היא חושבת ומרגישה או שזה מהפוזיציה.זה כמו להביא טיעון שקרי בשביל לתמוך במה שלדעתך האמת.
הוא עושה את עצמו, או שהמוניטין עליו יצוק שלהיא התכוונה שלא אכפת לה אם נועה קירל אומרת את מה שהיא חושבת או את מה שהפוזיציה שלה מחייבת כשהיא חושבת אחרת. העיקר ששומעים ממנה את הדבר הנכון, וזה לא משנה אם זה בגלל שכך היא חושבת ומרגישה או שזה מהפוזיציה.
הדברים שלה חסרי משמעות אם הם לא נאמרים מהלב.הוא עושה את עצמו, או שהמוניטין עליו יצוק שלגמור, הרי ברור לכל, שזאת אמת שכל מי שלא עוכר המדינה יודע.
לי הרגיש מהלב, אז או שהיא שחקנית מצוינת או שזה באמת מהלב ובשני המקרים התוצאה דומה, כי זה שמקשיב לה, מרגיש שזה מהלב.הדברים שלה חסרי משמעות אם הם לא נאמרים מהלב.
אני לא מרגיש ולכן לא יכול לדעת.זה שמקשיב לה, מרגיש שזה מהלב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.