לפטריוט טובת המדינה צריכה להיות חשובה מהאמת.אז לא איכפת לך מהאמת.
לפטריוט טובת המדינה צריכה להיות חשובה מהאמת.אז לא איכפת לך מהאמת.
ניסית... אבל לא.לפטריוט טובת המדינה צריכה להיות חשובה מהאמת.
כרגיל, אתה מבין עקוםאז לא איכפת לך מהאמת.
זה כמו להביא טיעון שקרי בשביל לתמוך במה שלדעתך האמת.כרגיל, אתה מבין עקוםזה שהיא אומרת את האמת ואולי לא חושבת שזאת האמת, למרות שאני בטוחה שהיא כן חושבת שזאת האמת, לא מעניין אותי.
היא התכוונה שלא אכפת לה אם נועה קירל אומרת את מה שהיא חושבת או את מה שהפוזיציה שלה מחייבת כשהיא חושבת אחרת. העיקר ששומעים ממנה את הדבר הנכון, וזה לא משנה אם זה בגלל שכך היא חושבת ומרגישה או שזה מהפוזיציה.זה כמו להביא טיעון שקרי בשביל לתמוך במה שלדעתך האמת.
הוא עושה את עצמו, או שהמוניטין עליו יצוק שלהיא התכוונה שלא אכפת לה אם נועה קירל אומרת את מה שהיא חושבת או את מה שהפוזיציה שלה מחייבת כשהיא חושבת אחרת. העיקר ששומעים ממנה את הדבר הנכון, וזה לא משנה אם זה בגלל שכך היא חושבת ומרגישה או שזה מהפוזיציה.
הדברים שלה חסרי משמעות אם הם לא נאמרים מהלב.הוא עושה את עצמו, או שהמוניטין עליו יצוק שלגמור, הרי ברור לכל, שזאת אמת שכל מי שלא עוכר המדינה יודע.
לי הרגיש מהלב, אז או שהיא שחקנית מצוינת או שזה באמת מהלב ובשני המקרים התוצאה דומה, כי זה שמקשיב לה, מרגיש שזה מהלב.הדברים שלה חסרי משמעות אם הם לא נאמרים מהלב.
אני לא מרגיש ולכן לא יכול לדעת.זה שמקשיב לה, מרגיש שזה מהלב.
יפה, אז אם היא שכנעה את עצמה, זה מגביר את האמינות שלה וגורם לזה להיות מהלבאני לא מרגיש ולכן לא יכול לדעת.
חוץ מזה באיזה שהוא מקום היא משכנעת את עצמה שזה נכון
כי זה טוב לה להגיד את זה, מקצועית.
את רואה שגם הוזמנה לפולין ע"י שר החוץ הפולני - ז"א סה"כ הרויחה מהקשקוש הזה תשומת לב.
ההסבר האקדמי שלך לא נכון רגשית.יפה, אז אם היא שכנעה את עצמה, זה מגביר את האמינות שלה וגורם לזה להיות מהלב![]()
למה לא?ההסבר האקדמי שלך לא נכון רגשית.
אם יש לך אפשרות תצפה בדוקו "אני נועה קירל", היא מאוד אותנטית.אני לא מרגיש ולכן לא יכול לדעת.
חוץ מזה באיזה שהוא מקום היא משכנעת את עצמה שזה נכון
כי זה טוב לה להגיד את זה, מקצועית.
את רואה שגם הוזמנה לפולין ע"י שר החוץ הפולני - ז"א סה"כ הרויחה מהקשקוש הזה תשומת לב.
היא כל היום בעסק שלה,ברמה כזאת או אחרת.אם יש לך אפשרות תצפה בדוקו "אני נועה קירל", היא מאוד אותנטית.
זה בדיוק תעמולה פטריוטית,רמה נמוכה של תודעה.היא התכוונה שלא אכפת לה אם נועה קירל אומרת את מה שהיא חושבת או את מה שהפוזיציה שלה מחייבת כשהיא חושבת אחרת. העיקר ששומעים ממנה את הדבר הנכון, וזה לא משנה אם זה בגלל שכך היא חושבת ומרגישה או שזה מהפוזיציה.
זאת אמת שכל מי שלא עוכר המדינה יודע.זה כמו להביא טיעון שקרי בשביל לתמוך במה שלדעתך האמת.
"ישראל זו מדינה שוחרת שלום" אמרה.זאת אמת שכל מי שלא עוכר המדינה יודע.
התגלחנו מספיק והבנו שהם לא מבינים את שפת השלום ולא השאירו לנו ברירה"ישראל זו מדינה שוחרת שלום" אמרה.
אבסולוטית זה לא נכון.
מי ששוחר שלום לא פותח מלחמה ענקית אחרי אירוע קשה.
את רואה לדוגמה שהם מאיימים על איראן עד עכשיו,ז"א אפילו לא נותנים כמו פעם שנים של רגיעההתגלחנו מספיק והבנו שהם לא מבינים את שפת השלום ולא השאירו לנו ברירה![]()
לא שוטר ולא נעליים, פשוט לא רוצים להיות מותקפים שוב ונוקטים בטקטיקה של תקוף לפני שתותקף.את רואה לדוגמה שהם מאיימים על איראן עד עכשיו,ז"א אפילו לא נותנים כמו פעם שנים של רגיעה
אחרי מלחמה.
ז"א שהמטרה האמיתית היא לנקות את כל הכוחות הבעייתים במזרח התיכון.
הופכים את ישראל לשוטר קבוע מול הערבים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.