האטומים

נץ666

New member
אני תמיד בעד האירופים

מה לעשות: יש להם מטבחים נפלאים אנשים מהמקצוע שלי מרוויחים שם נהדר בעיות קיומיות שנראות טיפשיות ליד שלנו מזג אוויר קר ואפילו דרום אירופה אינה צפון אפריקה או מזרח הים התיכון.

נץ666

New member
ואני מאוד בעד הצרפתים

אני אנגלופיל, פרנקופיל וגם קצת איטלינופיל.

נץ666

New member
פילון האלכסנדרוני

רק עכשיו סיימתי לקרוא מאמר ארוך עליו. אתה יודע שיש גם טור אלכסנדרוני בשירה? ודר' פיל מציל את אמריקה כל יום בשעה 15:30 ואני מת, פשוט מת על הצרפתים. גם על האנגלים וגם על האיטלקים וגם על הנורווגים וגם על הבלגים וגם על היוונים וההונגרים והבסרבים וגם על השוויצים ועל השבדים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נץ666

New member
למה את חושבת שאינני יודע

את "האמת הנוראה" עאלק, שסיפרת לי? האם באמת אני נראה לך כל כך מטומטם, אוויל, פנטזיונר, אדיוט? בניגוד לרבים אחרים בימים אלה, אינני מחפש אהדה-חיבה-אחדות-אחאות כשאני רואה מאות אלפים לבנונים צועדים בסך אל גלות לא בטוחה. ככה כשאני חושב, נראה לי שהישראלים בבממ"דים ובמקלטים אפעס מוגנים קצת יותר, מה גם ששום מטוס הנושא טונות של פצצות לא מאיים עליהם כל רגע. אבל בכלל אני חושב שזו מלחמה ישראלית או חיזבאלית, זו מלחמה שבה אנחנו והחיזבאללה משמשים כפיונים על לוח שחמט גדול. וכן, אני בהחלט יורופיל, אני אנטיאמריקאי מאז ומעולם, ואני יודע שלא סובלים אותי כישראלי ממוצא יהודי, כישראלי ממוצא ערבי תוקדש לי חיבה רבה יותר, אין ספק.

טופז2

New member
חזרנו אליך שנית

לא חושבת כך, אלה הם הדעות שלך אשר אותם אני פוסלת. האם אתה רוצה שוב לדבר על דעותיך לגבי דת ולאום? = כששומטים את הקרקע מתחת לקיומה של המדינה? רלוונטי לימינו עוד יותר.

טופז2

New member
קשור למוטיבציה והשליחות הלאומית

של חיילי צה"ל. מכיון שהם נובעים מתחושת ערך המוצא, הלאום, חירותנו כיהודים. רוח צה"ל לדעתי יונקת את כוחה, בין היתר, גם ממסורת העם היהודי לדורותיו. הגנה על מדינת ישראל = אשר קמה כמדינת היהודים. ונאבד את זכותנו להתקיים אם נשמוט את הקרקע מתחת לקיומה של המדינה.

חלק לא מבוטל מחיילי צה"ל

הם לא יהודים. אם רוח צה"ל היא רוח יהודית, איזו רוח דוחפת אותם להילחם?

Raffael

New member
הרררוח הישראלית ../images/Emo87.gif../images/Emo106.gif

והחולצות, שהם יפות. הצבא גדולה, חזקה והוא ינצח. גם בפורום!

טופז2

New member
חלק לא מבוטל?

הדרוזים למשל הם אחוז קטן מהאוכלוסיה. ולחברה הדרוזית ברית ונאמנות מסורתית לצה"ל - הם קשרו את גורלם למדינה שלנו. קיום עדה ושמירת כוחה הם גורמים חשובים, לכל הדיעות, והם ידועים בנאמנות שלהם למדינה שבה הם חיים - שזה מחזיר ל-בסיס הגדול מקודם = האופי הערכי הייחודי של צה"ל, צבאה של מדינת ישראל, שבה עומד העם היהודי ברשות עצמו, במדינתו הריבונית. (אגב, היתה כתבה לא מזמן בידיעות על תופעה מתפשטת אצל הדרוזים של סרוב לשרת שירות חובה בצה"ל, נאמנות מסורתית אינה עם הכל אושיה מספקת..)

למעלה