האטומים

נץ666

New member
לא בשביל מה?

לפסול את דעותיי מבלי להתמודד עמן זו יהירות מסוכנת של הסתכלות במציאות בצורה מאוד מסויימת.

נץ666

New member
חחחחחחח

תחי ההכללה המוזרה הזו, איזה קטע. יש להם מרגרינה נהדרת, פיורדים מופלאים, המדינה תומכת בהבאת עשרות ילדים לעולם, חשמל שמופק מנהרות ומפלי מים ורוחות, מערכת חינוך מעניינת במיוחד, ואה, גיסתי נורווגית ויש לי אשרת פליט לו אצטרך.

נץ666

New member
באפריל 2007 עפ"י התכנון

אנחנו בנורווגיה. להביא לך דגי סלמון?

Sea Urchin

New member
או שאני אביא את עצמי לנורווגיה

אני מקווה שכבר לא שומעים שם את א-אה.

מוגג

New member
אבל הכי אני שונא את האוזבקים!

עם ה... ה... ה.. ..ה א ו ז ב ק י ו ת שלהם!

טופז2

New member
נכון שהתמיכה הרבה יותר גדולה לנו

מאשר בעבור הצד הפלסטיני או הערבי. אך, התלות האמריקנית בנפט הערבי היא גורם שיכול להשפיע על עמדתה של ארה"ב לגבינו. וחושבת ככלל, שרוב השיקולים האמריקאיים (שמתבטאים גם בתקשורת) קשורים לשיקולים אסטרטגיים של אינטרסים אמריקאים.

איש אחת

New member
אפרופו משרד החוץ והסברה

הנה מה שהגיע בדוא"ל: חברים יקרים, רבים מאיתנו מכירים בחשיבות האינטרנט כשדה הקרב החדש של תדמית ישראל. הגיע הזמן לשפר את ביצועינו, ולתאם את מאמצינו ברשת בשם מדינת ישראל. חברת תוכנה ישראלית פיתחה כלי בטוח, ושימושי עבורנו אשר ניתן להורדה בחינם -המגפון האינטרנטי. נא כנסו לאתר www.giyus.org , הורידו את המגפון ותקבלו עדכונים יומיים עם קישורים לסקרים אינטרנטיים חשובים, מאמרים בעייתיים שצריך להגיב להם ב talk back וכיוצב'. אנחנו זקוקים ל- 100,000 משתמשי מגפון כדי להשפיע. אז אנא, הפיצו את המייל הזה לכל תומכי ישראל. עשו זאת כעת. למען ישראל. אמיר גיסין מנהל מחלקת הסברה משרד החוץ ירושלים. Dear friends, Many of us recognize the importance of the Internet as the new battleground for Israel's image. It's time to do it better, and coordinate our on-line efforts on behalf of Israel. An Israeli software company have developed a free, safe and useful tool for us - the Internet Megaphone. Please go to www.giyus.org, download the Megaphone, and you will receive daily updates with instant links to important internet polls, problematic articles that require a talk back, etc. We need 100,000 Megaphone users to make a difference. So, please distribute this mail to all Israel's supporters. Do it now. For Israel. Amir Gissin Director Public Affairs (Hasbara) Department Ministry of Foreign Affairs, Jerusalem

בטוקבקים ננצח?

יא נסראללה יא חביב אודרוב אודרוב תל אביב אופס, טעות, לצד שני נסראללה כול כלב ביג'י יומו דן חלוץ שולת!!!!111111 תרמתי את תרומתי הצנועה לנצחון?

אתה בטוח שאתה חי בישראל?

לא ברור שמה שנראה מופרך, הזוי וסהרורי זו האמת כאן? הראה לי מישהו שפוי בפורום זה ואראה לך טרול.

meitush123

New member
אגב הנוע"ל

הם גם היחידים בערך בנהריה שנשארו לעזור לתושבים. כל עובדי העיריה פשוט ברחו או שמקבלים שכר פי 3. איזו בושה. הם אפילו קיבלו לשכה, עכשיו יש כאלה פנויות בשפע. בימים כתיקונם העיריה לעולם לא נדיבה כל כך.

למעלה