האטומים

סאקרה

New member
תופס עוגב-ברכות וכל הכבוד

בררתי עם fedex והם מוכנים להעביר את המשלוח לנהריה,(בכפוף לתנאים באותו רגע) הם העבירו את המרכז שלהם מחיפה לעורף הכרמל וממשיכים לתת שרות כרגיל. (מספר הטלפון שלהם -1-700-700-339,דיברתי עם עידן) בנהריה פועל מוקד חרום יעיל. אפשר להעביר את החבילות למוקד על פי הכתובת- עירית נהריה שדרות הגעתון 19 נהריה. האיש שמנהל את מוקד החרום הוא :איציק מורלי. טלפון-04-9879801/5 הוא ישמח לחלק את המתנות בין המקלטים. שוב ,תודה על היוזמה. יהיה נהדר אם איחטיאר,או נהרינים אחרים,יצרו קשרים אישיים עם משפחות וילדי מקלטים שהם מכירים ויחלקו את החבילות באופן אישי.

ihtiyar

New member
מוקד החירום בנהריה בהחלט

עובד במהירות וביעילות, מגיע לתיקוני תקלות וסיוע כמעט בכל שעות היממה - בהחלט כל הכבוד. נקודת החולשה (היחידה, למיטב ידיעתי) היתה ועדיין: משלוחים ודואר לנהריה. לדוגמה: מישהי אירגנה חבילה מכובדת של משחקים לילדים. ההובלה נעשתה ע"י נהריינים שנוסעים מדי פעם לאזור המרכז. יש דברים שנישלחו אל מרכז החירום הנהרייני או דרך חברות ההובלה - ולא הגיעו ליעדם. יודע אישית על משלוחי מזון יבש לבע"ח נטושים שנשלחו ו"התנדפו" בדרך. היום המתנדבים שאירגנו את המזון לבעה"ח מעמיסים אותו ובאים בעצמם בלילות לנהריה כדי שיגיע ליעדו. השבוע הגיעו מתנדבים עם ממתקים לילדים, ובפיהם סיפור דומה: משלוחים קודמים שהם אירגנו ושלחו, פשוט "התפוגגו" באויר בדרכם לנהריה.

רגע, אם כך, יש לך קשר עם מי שמסיעים

משלוחים בלילות? אתה יכולתת לי איזושהי כתובת אחרת שאליה נשלח את הדברים?

ihtiyar

New member
../images/Emo62.gif רעיון יצירתי../images/Emo62.gif

לאחר התייעצות טלפונית מהירה, האפשרות היעילה והבטוחה ביותר תהיה כדלהלן: מישהו/הם מהפורום יתנדב להיות כתובת לריכוז דברים האמורים להישלח צפונה. אולי אחד חיפאי, מישהו מת"א, ירושלים וכד'. הכתובת יכולה לעבור במסרים. כשיהיו מספיק דברים אפשר לשלוח אותם צפונה: א. בנסיעת לילה (עד היום לא היו נפילות בלילה) ב. במונית שירות (אשלח מספר כתובות, שלי ושל אנשים מהימנים ברחבי העיר) ג. לנסות ולתאם איתנו, ואם יש מישהו הנוסע למרכז, שיעבור לאסוף את המשלוח, ונחלק אותו כאן בין המיקלטים. לדברי האנשים, הרעיון הטוב ביותר הוא תעסוקה לילדים. תעסוקה יצירתית למספר ילדים, כגון צבעים לציור על חולצות, כלים לעשיית נרות וכד'. תודה ענקית מכל ה-

צימעס

New member
אני מוכנה

נדמה לי שהד"נ שלנו עובד לא רע. נסיעת לילה? נשמע מפתה... סביר שנוכל לשלוח נציג משפחה למשימה כזו.

צימעס

New member
אגב, שתבין את גודל האבסורד:

הדואר עובד אצלינו כמעט כרגיל. לעומת זאת, בנק לאומי לא עושה שליחויות מחיפה צפונה, ואנחנו מחפשים יום בו אני נמצאת דרומה יותר, וגם זה מתוכנן כמה ימים קדימה, כדי שאקבל את השליחות איפה שהם כן עובדים.

ihtiyar

New member
לפי המתרחש כאן הערב,

גם נסיעות לילה כבר לא כל כך בטוחות כפי שהיה עד היום. מקווה שזה רק הלילה, בגלל "הפסקת האש", וממחר שוב לא יהיה ירי קטיושות לילי

shellyland

New member
אוף ../images/Emo46.gif

אולי די כבר? קלטנו את הקטע: מלחמה. הם שונאים אותנו. אנחנו שונאים אותם. תגיד להם שמיציתי את העסק הזה של ההפגזות ושמצידי הם יכולים להפסיק. נקסט אישיו.

ihtiyar

New member
שלי, המסר עבר:

החיזבולאטורים הבינו שאת כבר לא מי יודע מה נהנית מההפגזות, לכן הם פורקים את הקטיושות בדרך, שלא יפלו ליד ביתך
בשעה האחרונה זכינו לעוד מופע אור-קולי שהגיע טרי טרי הישר מלבנון

shellyland

New member
אבל גם לאלה מהצפון אין לי כבר

סבלנות. אני מאבדת עניין מאוד מהר. תסביר להם שוב. נמאס לי לראות כל הזמן בממיר הדיגיטלי "ייתכנו שינויים בלוח השידורים". קשה לחיות כך!

ihtiyar

New member
מה? קורה שיש שינויים בלוח השידורים

מלבנון? מילא פגזים וקטיושות בישובי הצפון שסתם עושים דרמות מכל זבוב, אבל שינויים בשידורי הסדרות בטמבליזיה זה כבר באמת מה-זה מוגזם
קשים ומרים הם חיינו

ובאותו ענין - ההסברה הישראלית

המחורבנת (והפולנית). למה לכל השדות והרוחים ישראל לא מציגה בתקשורת את תמונת המצב הזאת למצלמות? למה לא מדברים על עשרות אלפי (אם לא מאות אלפי, אני לא בטוח שזו הגזמה) פליטים שברחו מבתיהם בצפון ונודדים ממתנ"ס אחד למשנהו, או מקרובי משפחה לחברים - כדי לא להעיק יותר מדי זמן על משפחה אחת. המשפחה שלי נשארה בצפון, אבל אני יודע על לא מעט שנודדים ברחבי ישראל - רק לא לחזור צפונה במצב הנוכחי. ולמה לא מציגים? לדעתי באמת בגלל הגישה הפולנית האדיוטית שלא מראים שאצלינו קשה. לא מראים סבל. זה בגדר "משהו שצריך להתבייש בו" ולכן לא מראים אותו כלפי חוץ, אלא רק מדברים עליו בבית - אם בכלל. בגלל הגישה המטומטמת הזאת - מכוונת או לא מכוונת - התקשורת בעולם מדברת רק על פליטים לבנונים ועל צה"ל המפגיז = הלבנונים המסכנים והישראלים האגרסיביים. מישהו יכולעשות משהו בנידון?

../images/Emo45.gif

בכל מה שקשור לסכסוך עם שכנינו ההסברה שלנו גרועה. אנחנו אכן משדרים כוח ויכולת (מה שנכון) אבל מתקשים להציג את הצד החלש, הנפגע. לא יודעת אם זה מטעמי פולניות. השאלה היא כמובן לא רק מה אנחנו מעבירים לאמצעי התקשורת בעולם, אלא גם מה הם בוחרים לשדר.

דווקא כאן אתה לשמחתי טועה

בביירות ניתן להראות רבעים שלמים הרוסים, בצור כל יום, המון בתים הרוסים, מאות אלפים חסרי בית נודדים בכבישים המופצצים. ומה יראו אצלנו? משפחה מנהריה מתארחת אצל הדוד אלי בתל אביב? . נכון שיש גם כאן קצת בתים הרוסים ומכוניות בוערות, אבל זה לא זה.

mucool2

New member
לא עושים תחרות

אבל בהרבה מקומות לא מודעים בכלל לסבל הישראלי, ולעובדה שחיזבאללה מכוון למטרות אזרחיות טילים מפזרי רסיסים שנועדו לפגוע באזרחים לא מוגנים.

אולי זה גם עניין מודיעיני

הלא גם נסראללה צופה בטלוויזיה הישראלית. אתם רוצים שהוא יראה כמה הישראלים מסכנים? (כלומר, שהם מסכנים בדיוק כמו הלבנונים)?

טופז2

New member
ומשרד החוץ עוד טוען

ש"ההסברה הישראלית עובדת מצוין" .. נראה שאם פעם נהוג היה הכלל: יהללך זר, ולא פיך. היום הזיזו פשוט את הפסיק .: יהללך זר ולא, פיך. וכך אם למשרד החוץ לא נותר אלא להלל את עצמו מפני שאף אחד אינו עושה זאת - נראה שאפילו רחמי שמים לא יעזרו כבר.. בתכל'ס שומעים ומספרים שמסקירת החדשות בחו"ל הדגש הוא במיוחד על לבנון ועל הנזק שישראל עושה, ושהסברה הישראלית בפירוש לא מספיקה. לא מזכירים את הפצועים והרוגים בישראל ועוד (זאת אתה רואה בודאי בחו"ל, האין זאת?) ומה הפירוש של זה עבורנו .. שקורעים אותנו לחתיכות יותר קטנות, אנחנו נראים רע, לא מבינים את המניעים שלנו ומצדיקים את הפעולות שלנו - לא משיגים את המטרות החשובות לנו! בעצם מפסידים מלחמה מוצדקת, מכיון שכיום כידוע תוצאותיה נקבעות תמיד עפ"י התקשורת. (בכלל שלא להוסיף עוד את העוינות העקבית כלפינו)

שרוֹן

New member
יש כלמיני חו"לים

התקשורת בארה"ב בעדינו, התקשורת באירופה נגדנו. אה.

למעלה