האזעקה הראשונה

כואב

עד לפני כמה שנים אפשר להגיד גם אני הייתי חוסם אותך ואולי אפילו זורק אבן, זה נעשה לא מתוך שמירה על קדושת השבת אלא מתוך הרגל שאם אפשר לייצר אקשן או בלגן אז למה לא, הילדים שצועקים שבעס ,שיגץ, נאצי, לא מבינים מה הם צועקים ולמה ,הייתי לפני שבועיים בביקור אצל ההורים במא"ש ואני שומע שתי ילדים מתלחששים ביידיש "הנה גוי" אז מה, זה אמור לכאוב לי שזה מה שחושבים עלי,או שיכאב לי שגם אני חשבתי פעם כמוהם כשראיתי מישהו בלי פאות.

מה??

אתה רוצה אקשן? בא עוד פעם לבית שלי ויחכה לך משהו כבד מעל הדלת מניאק מה עם הסרט? תגיע למפגשים

9%

האחוז הנותר אחז בטלית ואמר כולה שלי. עד שגם הוא טבע בגביע החלקלק הוא שאמרתי: טוביה חטא זובין מתה וזיגוד מנגיד איך היה לצפות על המאדים ממאה שערים? בברכה, הגומל לחייבים טובות שגמלך כל טוב

איזה סיוט!...

יאו ...הייתי ממש במתח כשקראתי את זה... תמיד לפני שאני מדליקה את המחשב בשבת (אני גרה אצל ההורים) ..אז אני בודקת אלף פעם אם הרמקול סגור... ואם לא רואים כלום מהחלון...יש לי כבר סיוטים מזה...

מתלבט13

New member
תיזהרי../images/Emo3.gif

יש כאן מישהי שהשכנה ממול דפקה על הדלת להעיר שמהחלון רואים שהבת יושבת לא צנוע ליד המחשב. סיפור אמיתי. אבל זה היה בבני ברק אם אני מבין נכון.

פ"ת. והיא לא דפקה, אלא צלצלה.

לדפוק בדלת היה חושף את זהותה, שכן שלא כמו בשיחת טלפון קשה לבצע חסימת זיהוי מתקשר או לחילופן טשטוש פנים כמו בצנזורה. למרות שבקטע של טשטוש תווי פנים אני מוכנה גם היום לסייע בידה. לא היה קשה לנחש מי היא, כיון שבועלה וצאצאיה היו מציצים ארוכות חדשות לערבים מאחורי המחסה שמעניקים שלבי תריסים בלתי מוגפים. (וזה המקום לתת טיפ להם ושכמותם: כבו את האור מאחוריכם, אהבלים).

וְזֶהוּ? רַק זֶה?

וְאֶל זֶה לָשֵׂאת עֵינַיִם כָּלוֹת, וְאֶל זֶה שְׂפָתַיִם צְמֵאוֹת לְשַׁרְבֵּב, וּבָזֶה לְחַמֵּם אֶת הַלֵּב בְּצִנַּת לֵילוֹת? בְּשֶׁל זֶה לְנָאֵץ אֱלֹהִים, וְלִבְעֹט בְּעֻלּוֹ? מה אומר לך, כן! זה שווה את זה

uri80

New member
../images/Emo6.gif ענק.

כנראה שהגברת הכבודה קנאה קצת, כשראתה את בעלה וילדיה נהנים כל כך.

מתלבט13

New member
אם כך.....

אז היא דאגה שבעלה לא יציץ עלייך. זה כבר לגיטימי למהדרין
.

צא מזה, אתה מהטובים

אתה מרגיש רע בגלל ההזדהות שלך איתם. בראש אתה יודע שאתה מהטובים, להרגיש את זה לוקח קצת יותר זמן

למעלה