האזעקה הראשונה

hemi32

New member
../images/Emo10.gif עצוב ולא מבדח !

תגידו מה השתגעתם ! זה שיש דוסים שמתייחסים לציבור החופשי ככלב (מורידין ואין מעלין ...) לא מחייב אותנו להתייחס כך אליהם .. תישארו שפויים .. וגם דוס זה בן אדם ! מסכן אמנם ! אבל אדם ! ואנחנו לא נאצים !

כמובן שכוונתי הייתה צינית

כיון שבדיחות שמכוונות ל'דוסים' לא מצחיקות אותי באותה מידה שבדיחות שואה ממש לא מצחיקות אותי.

גם אותי לא

מצחיקות לא בדיחות שואה. לא בדיחות סקס לא בדיחות סקס בשואה או שואה בסקס. לא בדיחות על פרענקים לא בדיחות על סוסים שמדברים עברית. רק בדיחות בזוקה מצחיקות אותי.

דרוס כל דוס?

זה לא קשור לזה שאני אנטי דוס זה בגלל שבא האידיוט ובאמצע נסיעה נשכב על המכונית אני לא צריך להפסיק ליסוע בגלל זה, ולא הבנתי מה הקשר בין מה שכתבתי לבין הבדיחה (שהיא לא צריכה להיות בדיחה אלא סיפור אמיתי) שנזכרת אם תועילי להסביר? תודה.

yaniv1216

New member
וזה מזכיר לי..

היטלר שואל ילד יהודי.. חמודי . מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אז הוא עונה אני לא יודע.. או רב גדול או .. אז היטלר אומר לו לא לא חמודי או סבון או ארנק

the dudu

New member
וואו

זה היה כתוב יפה, נהנתי לקרוא! תהיה שלם עם הבחירה שלך אל תתן להם לבאס אותך!

barr1969

New member
בירושלים אין 2 צפירות

זו הראשונה היא אמנם עשרים דקות לפני שבת, אבל בירושלים שבת נכנסת מוקדם משאר הארץ. בבני ברק בשעות האלו אנשים שעטים על 150 כדי להגיע לבית הכנסת. בהיותי ילדה אבא שלי אסר עלינו לחצות כבישים בעשרים דקות האלו, הוא קרא לנהגים האלו בשם רוצחים בפוטנציה. כשאתה הסתובבת במאה שערים אחרי הצפירה, מבחינתם חיללת שבת. מאה שערים לעולם אינו מקום נסיעה הגיוני, גם לא בימי שני בשבע בערב, עדיף עיקוף ולא לנסוע על כביש שבכל שניה נתונה אתה עלול לדרוס ילד, או להעיף סלים של זקנה שרק חוזרת מקניות, על מדרכת ה3 ס"מ רוחב של מאה שערים.

Le Fay

New member
אז את זה תנסה אחרי ג'נין אני מבינה.

ואז מה, שחיה עם כרישים?

למעלה