האוצ'.... זה כואב...

נינושש

New member
האוצ'.... זה כואב...

מה המצב אנשים? אצלי לא משהו.. אני בתסביכים עם עצמי..
אתם זוכרים שאמרתי לכם שאני ילך לדבר עם הילד שאמר לי שהוא אוהב אותי.. אז ככה עוד לא ממש דיברנו עלביננו אבל היסתבר שהוא דיבר עם חברה שלי על זה הוא סיפר לה והיא באה לספר לי ואני אמרתי לה משהובנושא והיא סיפרה לו.. קיצר זה יוצא כאילו היא אשת קשר ומחברת ביננו.. עכשיו אנחנו צריכים לדבר.. זה היה צריך להיות היום... אבל בסוף לא יצאתי מכמה סיבות שלא ממש מששנות עכשיו... אני יודעת שאחרי שנדבר נהיה בקשר אני ממש בטוחה בזה... אבל.. אבל אני לא יודעת אם זה הדבר הנכון.. כלומר אם אני לא טועה.. אני תמיד רוצה במשהו ומתי שזה עומד לפני אני מפפחדת ממנו וחושבת אולי זה טעות.. זה תמיד קורה לי ואז אני מפספסת דברים שונים... אני לא אוהבת אותו כמובן שהוא יודע זאת כי אני לא מסתירה דברים כאלו אף פעם... אמרנו שאולי האהבה תבוא אח"כ לפחות זה מה שאומרים אני עדיין לא מאמינה בזה... אני לא עושה טעות שאני מתחילה את זה??? ועכשיו פתאום משום מקום נפל עליי עוד "צרה" חבר שלי לשעבר קם לתחייה כלומר הוא לפני כמה דקות התקשר אליי ואמר לי לצאת בחוץ... לפני כמה ימים הוא אמר לי באיי סי שהוא מתגעגע אליי וצריך אותי... אני כמובן שדחיתי אותו מכמה סיבות גם בגלל המצב הנוצר עם הבחור השני וגם כי אם פעם אחת שהיינו ביחד זה לא הצליח למה שעכשיו זה יצליח... הוא לא ממש השקיע בקשר שלנו למה שעכשיו הוא ישקיע...... אז אמרנו שנדבר בארבע עניים למרות שבכל זאת התכוונתי לדחות אותו... אבל עכשיו הוא בא אליי וכל המשיכה שלי אליו כמו שאמרתי זאת לא אהבה מה שהיה לי אליו זה משיכה יש בו משהו שמושך... דיברנו קצת ותאמת היתנהגתי דיי מגעיל... הפריע לי שאחרי כל מה שהיה ושהוא וויתר בקלות על הקשר שלנו (למרות שגם אני ויתרתי מהר) אז הייתי קצת מגעילה.. הוא אמר לי שהוא מצטער שהוא ויתר עליי בקלות ושהוא היה מת לנשק אותי עכשיו כמובן שלא נתתי לו והיתרחקתי.. הייתי מרוחקת כזה בכלליות.. הוא נפגע לקח תרגליים שלו נכנס לאוטו היסתכל עליי והלך.. עכשיו הכל עולה בי בחזרה בדיוק כמו שהיה לפני כמה חודשים... שהיינו ביחד... אמרתי לו שאם הוא הולך אין לנו בכלל על מה לדבר.. הוא נסע שניכנסתי שלחתי לו הודעה שאחרי הבריחה הזאת נראה מי יתנהג מגעיל באמת... כמובן שהוא לא יודע כלום על מה שקורה עם הבחור השני... עכשיו כולי תסביכים לא יודעת מה לעשות... להמשיך עם הבחור הראשון שאנחנו עומדים להיות בקשר או לעצור הכל.... ולתת לזה עוד קצת זמן... הבחור הזה שאנחנו עומדים להיות בקשר אוהב אותי באמת.. אני לא יודעת אם עוד מישהו יואהב אותי ככה... הוא אהב אותי תמיד מתחלת החופש הגדול והוא תמיד דאג להזכיר לי את זה.. וגם שהייתה לו חברה הוא חשב עליי.. (את ז הוא סיפר לידיה שלו שהיא חברה שלי) והוא אמר את זה גם לי.. אוףף מה לעשות עכשיו...? יש לי שתי כיוונים.. במה לבחור לאן ללכת מה לעשות???????? איך אני תמיד נכנסת למבים כאלה.. למה אני מסבכת לעצמי את החיים.... בבקשה תעזרו לי.. בייוש נינושש...

sh53

New member
אני הייתי הולכת על הבחור החדש

למה? עם הבחור הקודם ניסית פעם וזה לא הלך. הוא אמר לך רק שהוא מתגעגע, שהוא רוצה לנשק אותך, שאת חסרה לו וכו' - הוא לא אמר לך את הדבר היחיד שיחזיק את הקשר כמו שצריך להחזיק - שהוא יתאמץ בשביל הקשר, שאיכפת לו מהקשר, שהוא רוצה לשנות דברים כדי שהקשר יחזיק מעמד וכו'. כלומר הוא התגעגע, התגעגע לחיבוקים ולנשיקות, אבל אולי לא מתכוון להשתנות ואז המצב יהיה אותו מצב. בקשר לבחור שסיפרת עליו בתחילת ההודעה, אני הייתי כן הולכת עליו ולמה? הוא אוהב אותך, מוכן להשקיע, כל הזמן את מסתובבת בראש שלו, הוא כל הזמן דואג ושואל עלייך. את ביישנית, אז איך לעשות את זה? אמרת שהחברה מתווכת ביניכם? שהחברה תקבע לכם פגישה, אם אתם כל כך ביישנים. כתקבע פגישה, אבל תבטלי אותה ואל תחליטי לא להגיע כי את ביישנית. את רואה שאת לא יכולה להתמודד עם הפגישה וקשה לך? הכנסי לפורום, תכתבי שקשה לך ואנו כבר נעודד אותך וניתן לך את האומץ ללכת לפגישה

נינושש

New member
../images/Emo10.gif

כל מה שקרה אתמול זה כלום... רבנו היום עוד יותר... אני וחבר שלי לשעבר.. אנחנו לא מדברים עכשיו.... ולא רציתי שזה יקרה.. טעיתי?! למה זה קורה לי..?? אני עוד יותר מפחדת ממה שיקרה מחר.... עם הבחור הראשון.. אני הולכת לדבר איתו ואני יודעת שנהיה בקשר אבל אני לא בטוחה שאני עושה את הדבר הנכון... אוףףףףףףףף!!!!! נקווה לטוב.. בייוש.. נינושש

enjoi butterfly

New member
הייייי......../images/Emo13.gif

תני לזמן לעשות את שלו והכול יסתדר ועל תדברי עם חבר שלך עכשיו ככה אני חושב תני לזמן לעשות את שלו ואז תנסי לדבר איתו כלומר עם החבר לשעבר.. תדברי איתו ששניכם תרגעו קצת...ואז תוכלו לדבר שתיהו יותר רגועים ועם מחשבה יותר צלולה עכשיו זה לא זמן טוב כי יש המון דברים שמעצבנים אותך ואותו...שיהיה לך המון בהצלחה!....

sh53

New member
נכון בהחלט ../images/Emo127.gif

זה בטח מבלבל אותך נורא לדבר עם שניים ושפתאום יש שניים בבת אחת, לכן לכי עם התוכניות שלך לאט לאט ולא צריך להלחץ.

תירגעי ותחשבי מה טוב לך!!!!

תישבי עם עצמך לבד בחדר או במקום שמרגיע אותך ותחשבי על זה... את אומרת שהקשר שלך עם הבחור "הישן" מעלה בך זיכרונות. השאלה אם זה זיכרונות שכיף לך ליזכור או שעדיף לך לישכוח אותם ואותו... הבחור החדש אוהב אותך והקטע הוא אם את רוצה ומוכנה לתת לו צ'אנס לזה... את צריכה להיות שלמה עם עצמך אבל כמובן שכמה שתחשבי על זה את לא יכולה לדעת מה יהיה כי אהבה זה סיכון.. תמיד יש מצב שתיפגעי אבל זה חלק אפשר ליקרוא לזה "עסקת חבילה" כי אהבה ואכזבה זה דבר שמתקשר אחד לשני.. ואם לא ניקח את האופציה הזו נישאר רווקות זקנות... אני מכירה את הבחור האוהב והוא אוהב!!!!! אני תמיד לידך אם תיצטרכי אותי.. בקיצור מה שרשמתי עכשיו מלא סתירות אבל הכוונה היא שאהבה היא מסובכת אבל ברגע שאת בפנים היא מראה לך את הדרך הישרה ... אם תרצי שאני אדבר איתו תגידי לי ואני אשמח לעזור לך כמו שאת עזרת לי והמון... אוהבת אותך מאוד מאוד... תנו חיוך הכל לטובה :)

נינושש

New member
תוווווווודה!

הבנתי מה לעשות.. אני פשוט יתן לזמן לעשות את שלו.. מי שרוצה אותי שיפנה אליי... אני לא הולכת לחפש אף אחד.. ורק נקווה לטוב.. בקשר לבחור השני לא החלטתי מה לעשות.. כי אני מפחדת.. בכל זאת אין לי רגשות אליו.. בכלל... אומרים שהאהבה באה עם הזמן.. מי יודע?! נראה מה יהיה... תודה לכוווווולם!! בייוש נינושש!!

sh53

New member
אולי אהבה תגיע איתו ואולי עם אחר

ומה שהכי חשוב - שאת לא סוגרת את הדלת ומשאירה דלת קצת פתוחה, משאירה אור בקצה המנהרה לבחור ומאפשרת לך להכיר אותו לאט לאט. אם את מתביישת, זה בסדר ולגיטימי. לאט לאט את תרגישי יותר בטוחה בעצמך ויותר נוח להתחיל עם בנים. אי אפשר להחיש את זה, צריך לתת את הזמן לעשות את שלו - גם בחיזורים אחרי בנים.

תגובה שלא במקומה...

אני יודע שכמעט כל האנשים שקראו את ההודעה הזאת ( ועוד כמות נכבדת של הודעות בסגנון הזה ) יודעים מה שאני עומד לכתוב, והתעלמו מזה בכוונה תחילה ואני מבין את סיבותיהם, אבל אני לא מתאפק יותר. ילדה, אני יודע שאת לא יודעת את זה, אבל הכל שטויות... זה לא הבחור הראשון, זה לא הבחור השני, זאת לא את, זה הגיל... תעשי מה שעושה לך טוב, אבל תעשי את זה לאט, אל תמהרי... בין כה וכה ישארו לך רק זכרונות או ( כמו במקרה של מוחי המקרטע ) גם זה לא. תנשמי, תנשפי ותתגלחי במים חמים. זה מאוד מרגיע. ביי

TheBlueFairy

New member
רק משפט

"......למי שיש את האומץ להתאהב צריך את האומץ להתאכזב..."

קרוב לוודאי שזאת תהיה העצה הכי.....

מפגרת בעולם...... אבל כאחד שעבר מקרה דומה.... אל תעשי כלום כי אם השני באמת אוהב אותך הוא לא יפסיק להגיד לך את זה ולהיות עם מישהו שלא אוהבים זה לא כדאי כי זה פשוט לא ועד שמאבדים מישהו לא יודעים מיהו באמת אז פשוט אל תעשי שום דבר!!!!! שבי בבית תחשבי על עצמך קחי את הזמן וכמו שאומרים LET THE BEST WIN

נינושש

New member
למה שזאת תיהיה עצה מפגרת???

אני דווקא חושבת שהעצה דיי טובה.. זה באמת מה שאני מתכונת לעשות.. יותר נכון לא לעשות.. פשוט לא לעשות כלום ולראות מה יקרה.... אז האקס שצץ רבנו עוד ובסוף השלמנו... דיברנו וכמעט בכיתי.. אבל.. אבל הבנתי משהו... הוא תמיד אומר שהוא יודע הכי טוב מזה אהבה.. מסקנה הוא לא יודע מהי בכללללללל..... הוא מחליף חברות כמו גרביים לא נראה לי שככה אוהבים.. הוא אומר תמיד שהוא אוהב... קיצור הוא ממש לא מעניין אותי כרגע.. אני שמחה שהשלמנו ועכשיו אנחנו נהייה רק ידים ולא יותר...!!! הבחור השני עדין אוהב וממשיך להגיד לי את זה.. לי אין רגש אליו לא יודעת מה לעשות... חבר טוב שלא רוצה להרוג אותי כבר כי זה שאוהב אותי כל היום משגע אותי בקשר אליו... כולם פוחדים שאני יפגע בו.. איך אני יכולה לפגוע בו אם אני לא עושה כלום??? אני לא שולטת בלב שלי.. אני לא אשמה שאין לי רגשות אליו!! טופ.. אני ממשיכה לא לעשות כלום ולתת לזה לזרום זה הדבר היחיד שאני יכולה לעשות.... ושוב תודה לכולם על העצות... בייושש נינוששש

sh53

New member
בהחלט העיקר הכוונה ../images/Emo127.gif וכמובן תודה

זה שומר הכי טוב כ- GIF או JPEG (לפעם הבאה
).

cilida

New member
../images/Emo140.gif

מניסיון שלי,קשר שלא הצליח בפעם הראשונה לא יצליח גם בפעם השניה... לדעתי לכי על הבחור החדש,אבל זה רק אם את באמת שלמה עם ההחלטה,אם את לא שלמה עם ההחלטה,אל תעשי אותה,ואל תאמיני לזה ש"האהבה תבוא אח"כ" ניסיתי גם את זה,וזה גרם לי רק להתרחק מבן הזוג שלי,עד שנפרדתי ממנו,והוא היה נורא פגוע מזה,אם את לא מעוניינת ואת לא חושבת את אפילו מחבבת את הבחור אין לך מה להיות איתו בקשר אינטימי. את החבר לשעבר,אל תכניסי בכלל לחיים שלך שוב,אלא אם כן,אתם מוכנים להיות ידידים,ויש דבר כזה,שחבר לשעבר יכול להיות ידיד!!! איך שאני רואה את זה,תנסי לצאת עם הבחור החדש,אל תעוררי בו ציפיות עד שתסגרי על עצמך איך את מרגישה כלפיו,אם את אוהבת אותו,או מחבבת אותו,או שהוא פשוט חמוד...וזה השלב שבו אתלא נכנסת איתו לקשר אינטימי. והחבר לשעבר,שכחי ממנו,משיכה זו לא אהבה,זה נטו משיכה. שיהיה לך בהצלחה,ואל תעשי החלטות שאת לא תהיי שלמה איתם אח"כ.

נינושש

New member
אז ככה...

אין לי אליו שום רגש... אני לא נותנת לו לפתח כלפיי ציפיות כי הוא יודע שאין לי אליו רגשות בכלל.. אבל הוא ילד נשמה.... ואני לא יודעת אם מישהו עוד יואה אותי ככה... בכל זאת אולי כדיי לתת לזה היזדמנות....?! בקשר לחבר לשעבר.. ירדתי מזה הבנתי שאנחנו לא יכולים להיות יותר מידידים.. פשוט זה לא יצליח הבנתי שהוא לא טיפוס של קשר רציני הוא סתם כזה אממ לא יודעת אין לי תמילה.. אבל בקיצור הוא לא רציני.... אממ אני ממיכה לא לעשות כלום... כי אין לי מה.... אני פוחדת לטעות בהחלטות שלי.. אז אני פשוט נותנת לזמן לעבור ומה שיקרה יקרה..! תודה.. בייוש נינוששש

למעלה