האוצ'.... זה כואב...
מה המצב אנשים? אצלי לא משהו.. אני בתסביכים עם עצמי..
אתם זוכרים שאמרתי לכם שאני ילך לדבר עם הילד שאמר לי שהוא אוהב אותי.. אז ככה עוד לא ממש דיברנו עלביננו אבל היסתבר שהוא דיבר עם חברה שלי על זה הוא סיפר לה והיא באה לספר לי ואני אמרתי לה משהובנושא והיא סיפרה לו.. קיצר זה יוצא כאילו היא אשת קשר ומחברת ביננו.. עכשיו אנחנו צריכים לדבר.. זה היה צריך להיות היום... אבל בסוף לא יצאתי מכמה סיבות שלא ממש מששנות עכשיו... אני יודעת שאחרי שנדבר נהיה בקשר אני ממש בטוחה בזה... אבל.. אבל אני לא יודעת אם זה הדבר הנכון.. כלומר אם אני לא טועה.. אני תמיד רוצה במשהו ומתי שזה עומד לפני אני מפפחדת ממנו וחושבת אולי זה טעות.. זה תמיד קורה לי ואז אני מפספסת דברים שונים... אני לא אוהבת אותו כמובן שהוא יודע זאת כי אני לא מסתירה דברים כאלו אף פעם... אמרנו שאולי האהבה תבוא אח"כ לפחות זה מה שאומרים אני עדיין לא מאמינה בזה... אני לא עושה טעות שאני מתחילה את זה??? ועכשיו פתאום משום מקום נפל עליי עוד "צרה" חבר שלי לשעבר קם לתחייה כלומר הוא לפני כמה דקות התקשר אליי ואמר לי לצאת בחוץ... לפני כמה ימים הוא אמר לי באיי סי שהוא מתגעגע אליי וצריך אותי... אני כמובן שדחיתי אותו מכמה סיבות גם בגלל המצב הנוצר עם הבחור השני וגם כי אם פעם אחת שהיינו ביחד זה לא הצליח למה שעכשיו זה יצליח... הוא לא ממש השקיע בקשר שלנו למה שעכשיו הוא ישקיע...... אז אמרנו שנדבר בארבע עניים למרות שבכל זאת התכוונתי לדחות אותו... אבל עכשיו הוא בא אליי וכל המשיכה שלי אליו כמו שאמרתי זאת לא אהבה מה שהיה לי אליו זה משיכה יש בו משהו שמושך... דיברנו קצת ותאמת היתנהגתי דיי מגעיל... הפריע לי שאחרי כל מה שהיה ושהוא וויתר בקלות על הקשר שלנו (למרות שגם אני ויתרתי מהר) אז הייתי קצת מגעילה.. הוא אמר לי שהוא מצטער שהוא ויתר עליי בקלות ושהוא היה מת לנשק אותי עכשיו כמובן שלא נתתי לו והיתרחקתי.. הייתי מרוחקת כזה בכלליות.. הוא נפגע לקח תרגליים שלו נכנס לאוטו היסתכל עליי והלך.. עכשיו הכל עולה בי בחזרה בדיוק כמו שהיה לפני כמה חודשים... שהיינו ביחד... אמרתי לו שאם הוא הולך אין לנו בכלל על מה לדבר.. הוא נסע שניכנסתי שלחתי לו הודעה שאחרי הבריחה הזאת נראה מי יתנהג מגעיל באמת... כמובן שהוא לא יודע כלום על מה שקורה עם הבחור השני... עכשיו כולי תסביכים לא יודעת מה לעשות... להמשיך עם הבחור הראשון שאנחנו עומדים להיות בקשר או לעצור הכל.... ולתת לזה עוד קצת זמן... הבחור הזה שאנחנו עומדים להיות בקשר אוהב אותי באמת.. אני לא יודעת אם עוד מישהו יואהב אותי ככה... הוא אהב אותי תמיד מתחלת החופש הגדול והוא תמיד דאג להזכיר לי את זה.. וגם שהייתה לו חברה הוא חשב עליי.. (את ז הוא סיפר לידיה שלו שהיא חברה שלי) והוא אמר את זה גם לי.. אוףף מה לעשות עכשיו...? יש לי שתי כיוונים.. במה לבחור לאן ללכת מה לעשות???????? איך אני תמיד נכנסת למבים כאלה.. למה אני מסבכת לעצמי את החיים.... בבקשה תעזרו לי.. בייוש נינושש...
מה המצב אנשים? אצלי לא משהו.. אני בתסביכים עם עצמי..