האבה נריאות ואושר

Yaara77

New member
זה ההבדל בין ניסיונאים ותיאורטיקנים

הראשונים עושים המון ניסויים הרוב מתפספס - אבל המעט שמצליח מצדיק את האאאכול והאחרונים רק מדברים וכותבים - ומחשבים כמה קטן הסיכוי למצוא אהבה מתאימה קטן קטן, אבל שווה
לפעמים ניסוי "מלוכלך" אחד שווה יותר ממאה תיאוריות נקיות ולמציאת אהבה צריך לא מעט ניסויים. אגב ראיתי סטיקר על מכונית חונה "ייפסקו הנישואים בבני אדם"
אז בלי, אבל אהבה צריך. X בריבוע, X בשלישית - אין הגבלה
חיוכים יערה

טפת

New member
ועוד בעניני אהבה...

"נגד אהבה ורוח - אין שום ביטוח"... למה אין אהבות שמחות? (מתוך ניסיון אישי) ונדמה לי שאפילו יוסי בנאי שר שיר בנוסח הזה.

ben 911

New member
שירקאן....אני אוהבותך ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

בנות, זה לא מה שאתן חושבות.
ben מייצג שכבת אנשים הטרוסקסואליים לחלוטין.

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifקטע ניבחר..

אומרים יש אהבה בעולם..."
אם כך היכן היא? מדוע אנחנו לא מפסיקים לחפש אותה? ואם היא כל כך חשובה ורצויה מדוע איננו מצליחים להעניק אותה לעצמנו ולזולתנו? יש מישהו שאיננו רוצה לאהוב? יש מישהו שאיננו רוצה לחוות אהבה? אולי יש בודדים כאלה אם כי בנקל הייתי אומר שאני מסופקת, בכך, הם אולי מצהירים על כך, אולי הם בורחים מזה אך אינני מאמינה שבאמת יש מישהו שאינו רוצה לאהוב ולהיות נאהב. באם יש כאלה, יש להניח שהם עסוקים בללקק פצעי אהבה מסוג כלשהו. זה די מוזר לומר פצעי אהבה, כיצד יתכן שאהבה פוצעת, כיצד יתכן שאהבה מכאיבה, הרי היא התדר הבריאתי הזך והצלול ביותר. איך יתכן שיש בו כאב? "הכניסיני תחת כנפך" של ח.נ. ביאליק ששורת הכותרת מצוטטת ממנו הינו דוגמה אחת מיני רבות לתחושת האובדן, האכזבה והכאב שאנשים כה רבים חשים ממושג עילאי ובלתי ברור זה – אהבה. מדוע? מדוע מהווה מהות כה גבוהה, כה טהורה, כה נשגבת מקור לכל כך הרבה צער וכאב, מדוע אין אנו מסוגלים להבין את פישרה, לרדת לעומקה, לחוות את יופיה ולהביא את עוצמתה לכדי מימוש של עונג ולא של צער. היכן טמון המוקש שמפיל אותנו בפח כל הזמן, חייבת להיות סיבה לכך שהרי מקריות אינה קיימתיש אהבה בעולם, על זה אין מחלוקת, איננו מישמים ואיננו מביאים אותה לחיינו ןגם על זה אין מחלוקת, לא צריך להיות גאון פילוסופי בכדי להבין את הסיבה לכך. אהבה מתקיימת במצב של קבלה מוחלטת, אהבה איננה נתינה כפי שנהוג לחשוב, לתת אין משמעו לאהוב דווקא, נתינה יכולה לנבוע ממניעים שונים שאין בינם לבין אהבה מאומה, אהבה זו קבלה מוחלטת של עצמך ומתוך עצמך את זולתך. קבלה מוחלטת אינה עניין פשוט כפי שזה נראה או נשמע ולו רק מהסיבה שאנו נוטים לבלבל בין מה שאנחנו לבין מה שיש לנו, אנו נוטים לשייך לעצמנו אלמנטים שאין בינם לבין מה שאנחנו אלא שיוך. הכסף שלנו אינו אנחנו, הרכוש שלנו אינו אנחנו, המחשבות שלנו הם רק המחשבות שלנו, הצרכים והרצונות שלנו אינם אלא האשליה הנובעת מהצורך לשרוד, מהרצון להתקיים, מההבנה שרק החזק שורד ועל כן יש לצבור. אנחנו מנהלים מלחמת מוחות מתמדת מול כל מי ומה שסביבנו, מלחמת מוחות שתכליתה להשיג יותר על מנת להיות חזק יותר על מנת לשרוד ולהתקיים במלחמה האין סופית הזו. אז במלחמה אפשר לחפש אהבה? קבלה מוחלטת משמעה לקבל ולהבין כי מה שאנחנו אינו נובע ואינו קשור למה וכמה יש לנו, קבלה מוחלטת היא היכולת להתנתק מהפיזיות הסובבת אותנו לכדי הבנה שלפיזיות יש תפקיד ויש לו שימוש אך קיומו או העדרו, הימצאותו בכמות כזו או בכמות אחרת אינה מהווה את האינדיקציה למה שאנחנו. אם אדם מקבל ואוהב את עצמו על בסיס פרמטרים של פיזיות הרי שזו אהבה מותנית ואהבה אינה יכולה להתקיים בסביבה מותנית, אם אדם מזהה את עצמו על בסיס כמותי הרי שערכו כערך סחורה עוברת לסוחר. סחורה לא אוהבים, סחורה מעריכים(נכתב על ידי רובי גוטליב, אבא ומורה לחיים)

Yaara77

New member
צריך לנקות את מפרץ האהבה

כן, יש דבר כזה, במקום בו מעופפים הפרפרים שבלב. המפרץ יפה הוא, חלקת מים שקטה ותכולה גן עדן... למראית עין אבל מקום מסוכן המפרץ לכל מי אשר יבוא לפיתחו, לעגון בו בספינת האהבה שלו. כן - המפרץ מלא ספינות העבר, שטבעו בו ברבות השנים וזה הפח היקוש שמבריח או מטביע כל ספינה נוספת. רק סירות רדודות תשרודנה בו, אבל אלו - למי יש חפץ בהן ? צריך לנקות ולגרף ולהרחיק המון ספינות טרופות מעברנו, חלודות ומתפוררות, זכרונות כאובים וצלקות-נפש ללא-צרי. צריך להכין מפרץ נקי, זך-חול שמימיו צלולים ותכולים, בלי מוקשים ובלי השוואות ובלי רגישויות והתעקשויות ושאר מרעין בישין. לב בתולי, גם בגילנו חיוני הוא יערה

טפת

New member
יערה את אשת אשכולות שלי השנה../images/Emo39.gif

שלום יערה, שלום לכולם כל כך נכון עם דיוק מירבי ותאור ציורי נדמה לי שבמילותייך אלה הצלחת לנגוע לכל אחד מאיתנו "במפרץ הפרטי" שלו/שלה. נ.ב. איש אחד הלך ברחוב והנה הוא שם לב להולכים ושבים וכולם עם כתף אחת שמוטה לשאלתו של האיש מדוע כולם ניראים כך(כשכתף אחת שמוטה) ענתה לו אשה אחת טפחו לי בזה הרגע על השכם והחמיאו לי,אה...שכחתי להתיישר -אמר לה "אז תתישרי" ענתה לו- מה דעתך שגם בעלי צריך לראות שהוחמאתי היום? אני אתכם

למעלה