ד י ל מ ה . . . . .

ד י ל מ ה . . . . .

חלק מכם ודאי זוכרים את ההודעה שהעליתי כאן לפני כמה ימים על הדייט הלא מוצלח שהיה לי. הגעתי לפגישה בלי לקבל תמונה מראש והתאכזבתי. נו...עכשיו אני אמור להתקשר לבחורה שנתנה לי את הטלפון שלה ולקבוע איתה פגישה. לפני שתעלו פה הצעות בסגנון של "בקש תמונה", אני אקדים ואומר שאין לה תמונה. אז נכון שקבעתי לעצמי כלל שאני לא נפגש יותר עם בחורות שלא שולחות תמונות, אבל מה אני יכול לעשות? לא לכולן יש מצלמות דיגיטליות או סורקים ויכול להיות שדוקא זאת שאין לה את האמצעים הטכניים היא אותה אחת שחיפשתי כל חיי. ברור שאני אתקשר, אבל הדילמה...אוחחח הדילמה.... עדכונים בהמשך.

shellush

New member
נו, תיפגשו ומקסימום בזבזת

איזה 10 ש"ח על קפה ואיזו שעה-שעתיים מזמנך. אבל שווה את הטירחה.

shellush

New member
יקירי, מעולם לא היינו ברוגז. ../images/Emo9.gif

קצת ביקורת ממך אליי, קצת ביקרות ממני אליך, בגלל זה לעשות סיפור? מי אנחנו בכלל אם לא נוכל לקבל ביקורת???

Alfa156 GTA

New member
תאמין לי אתה מסטול.

גם בלי תמונה בחורה יכולה לתאר את עצמה עד דיוק מירבי, ואם לא בקש ממנה שתתן ציון לעצמה...זה כבר יגיד לך בדיוק איך היא נראית. מה כל כך קשה?

אלפא..האחרונה איתה נפגשתי

אמרה לי שאין לה תמונה והמציאות הרבה יותר מוצלחת מכל תמונה. לך תאמין.... לך היה מזל כנראה. You lucky son of a b....

shellush

New member
זה ערפאת אחרי ניתוח לשינוי מין../images/Emo6.gif

תגידו שזה לא דומה לו

שתשלח לך בדואר

אתה יודע עם דוור (אני יודע כבר לא משתמשים בזה היום אבל מקרים מיוחדים דורשים אמצעים קיצונים)

Hendrixon

New member
אין תמונה אין מפגש.

אנחנו לא חיים בתקופת האבן, כמעט לכולם יש גישה היום למצלמה דיגטאלית אצל חבר, או לסורק בעבודה. במקרה הקיצוני משקיעים כמה שקלים עבור סריקה, יש מספיק עסקים שמבצעים סריקות וכמעט כולם גם מקבלים תמונות לסריקה בדואר, כך שהתירוץ "אין לי זמן" לא מקובל. אם היא רצינית בעניין של להכיר, אז היא הייתה משקיעה את המעט הזה, כך שאם היא לא עשתה את זה, רק תחשוב איזה דברים היא לא תעשה בעתיד "המשותף שלכם" האפשרי
(אלא אם כן אתה רק בעניין של זיון, ואני מבין שאתה לא) זה לא העניין של ה-10 שקלים לקפה או השעה שתבזבז, זה העניין של שלוות הנפש שלך (שלא לאמר בריאות הנפש) וחוסר הרצון להפגע. תמחרתי הרבה דברים וירטואלים בחיי, אבל את זה אני לא יודע אפילו איך להתחיל לכמת, אני רק יכול להבטיח לך ששלוות הנפש שלי שווה הרבה יותר 10ש"ח לדעתי אם היא פוטנציאלית תיאורתית שווה משהו עבורך, אז הגורל היה מנווט את הדברים כך שכן תהיה לה תמונה. בהצלחה בכל מה שתחליט

Turambar

New member
לא הגזמת בכלל

שלוות הנפש שלך תיפגע! אסור לתת לזה לקרות! אם תראה את הכונפה הזאת לא תוכל לישון בלילה!

אתה צודק מאוד

אבל תמיד יש את ההרגשה של ההחמצה הזאת. אני מכיר מישהי שיצאתי איתה ונראית מעולה שנרשמה לאתר הכירויות. בחור אחד שלח לה הודעה, אבל לא היה מעוניין להפגש איתה כיוון שלא היתה לה תמונה. והיא כ ו ס י ת !!!

Turambar

New member
אולי בגלל זה אין לה תמונה?

אולי היא מחפשת מישהו שיחפש יותר מזה? אם היא כזאת כוסית אז כאלה שרק רוצים לזיין אותה היא יכולה לאסוף ברחוב...

זה פשוט שטויות

אם אתה לא שם תמונה באתר היכרות בחורה לא תירק אפילו לכיוון שלך אז אל תבלבל ת'ראש עם כך שבנות מחפשות אופי.

למעלה