ד י ל מ ה . . . . .

הספרנית

New member
תלוי כמה צריך להשקיע בפגישה

אם היה צריך לנסוע למרחק ארוך הספרנית לא היתה טורחת, אבל אם היא גרה לא רחוק ממך, אז לא הפסדת כלום. פשוט תיקח את הדברים בפרופורציות הנכונות.

טוב... אחרי שנוAה קראה הכל...

הדיעה שלה קצת שונה מהרוב. היא לא אוהבת פגישות עיוורות, ובשבילה זה "סיכון" גדול מידי. היא בכלל לא היתה טורחת. אבל... אם לך זה לא מפריע, ואתה חושב שיש כימיה וסיכוי לאהבה, אז קפוץ על זה...

עדכון חם מהשטח

היא שלחה לי הודעה שהיא היתה תקועה בעבודה ושהיא תתקשר מחר. שלחתי לה סמס בחזרה ואמרתי לה שהתייעצתי עם כמה אנשים בפורום שאני מבקר בו והם המליצו לי לוותר על כל העניין.

הספרנית

New member
../images/Emo6.gif יא קרוע!

מי? מי המליץ כזה דבר?

מצחיcoolה

New member
נו באמת....../images/Emo31.gif

בזבוז זמן...בזבוז 10 ש"ח...אכזבה?!.... מה עם קצת הרפתקנות אנשים?! נפגשתי עם ה-מ-ו-ן אנשים (הייתה תקופה כזאת. אספר לכם פעם), לא חושבת שראיתי תמונה של מישהו מהם, היה אחד לפחות שפגשתי בלי לשמוע אפילו תאור כללי!!! בלי לדעת גבוה/נמוך, שמן/רזה אפילו. ויצאנו איזה חודש (נראה מעולה). גם אני אגב, מעולם לא הראיתי תמונה לאף אחד ומבין, נראה לי, כמה עשרות של פגישות שהיו לי כ-ו-ל-ם רצו לפגוש אותי שוב. האמת שאת אלה שביקשו תמונה סיננתי עוד בשלב מוקדם. נראה לי כ"כ טפשי להתעקש על זה. וכ"כ לחוץ... אני חושבת שאפשר ללמוד המון מאיך בן אדם מדבר. מהסיפורים שלו. אפשר להבין די הרבה על הביטחון העצמי ומשם, בד"כ, אפשר גם ללמוד משהו על המראה. בקיצור, אם היא מוצאת חן בעיניך (נתחיל מזה שהיא תענה לך לטלפון...), תצא ואם לא אז לא! תמונה? Get over it! מקסימום תעביר שעה-שעתיים עם מישהי שאתה יודע שאתה לא רוצה לראות אותה שוב. עדיין, יכול להיות נחמד! לא?

לא תופס

לפחות לא את נוAה. עד כמה שזה נשמע עצוב, המשיכה הראשונית שלנו היא למראה החיצוני. לפעמים גם דברים קטנים בויזואליות יכולים להוריד לנו. מעבר לזה שבקטגוריה של חיצוניות נכללים הרבה דברים מעבר כמו כל הדברים שנשקפים לנו ממנו, כמו שפת גוף, הליכה, לבוש, טון דיבור ועוד כל הדברים שהוא משדר חיצונית.

מצחיcoolה

New member
בדיוק!!!!../images/Emo24.gif

כל הדברים שתמונה ממילא לא תוכל להעביר!!! אצלי, מעטים האנשים שאני אחשוב שנראים טוב בתמונה. מצד שני, חיוך קטן, העויה מסויימת או שפת גוף, באמת יכולים לשגע אותי לגמרי... בעיני זה משהו ששווה לבדוק. אפשר לבדוק דברים קריטיים בטלפון (אם מישהו יודע שיש לו בעיה עם שמנות/רזות/לבנות/שחורות), אפשר לשאול על זה. וכל השאר...אני בעד הרפתקנות, מקסימום, אפשר להיות מופתעים לטובה... (תמיד עדיף לצפות לגרוע מכל)

נוAה לא חושבת שהיא היתה מוכנה

לקחת סיכון. נכון שתמונה לא יכולה להעביר את הכל, ובטח לא את הדברים החשובים שרשמת, אבל היא בהחלט יכולה לתת כיוון. כמו שאומרים - תמונה אחת שווה אלף מילים! בעזרת התמונה אפשר לעשות סלקציה ראשונית. כמובן שגם שיחות ברשת/בטלפון יכולות להוות אינדיקציה נוספת לגבי הבחור.

forestdevil

New member
אז אני אספר לכם קצת על הרפתקנות...

השבוע נכנסתי לאתר היכרויות (לאחר שלא הייתי שם המון זמן) כי קצת התחיל לשעמם לי... (הסמסטר עוד לא התחיל) וראיתי תמונה של בחורה מדהימה, וגם הפרטים שהיא רשמה היו מעניינים. התחלתי לדבר איתה במסרים והאמת, היה נחמד. לאחר מכן קיבלתי את הטלפון ודיברנו... אני חייב להגיד שמשהו באופן הדיבור שלה היה מאוד מוזר. ואני אדם שמרגיש... אבל אמרתי לעצמי שאם אני אהיה שפנפן אני לא אגיע לכלום בחיים וקבענו להפגש, וחוץ מזה הצטרפתי לפורום הזה לא מזמן ואני חייב לשמור על איזה שהוא מינימום של הרפתקנות בחיי, לא? קבענו להפגש במקום הומה אדם כי היא פחדה שאני אתברר כסוטה או משהו, ולכן הצעתי מקום באמת מוצף באנשים שאני מכיר. הגעתי למקום וצילצלתי אליה (עידן הסלולריים תודה לאל), היא אמרה שיש שם יותר מידי אנשים והיא נלחצה...
בהמשך הדרך, כשהיא נוסעת למקום אחר קבענו על מקום מפגש אחר (ואני כקילומטר מאחוריה) כי היא מאוד נלחצה, וכך במשך עשרים דקות הגעתי למקומות שציינה שבהם היא נמצאת וכל פעם הסבירה לי שהייתה חייבת לזוז משם. הבנתי שמשהו אצלה דפוק. לבסוף היא נעצרה, אמרה שאין לה כח לנהוג יותר. תודה לאל... איפה את? שאלתי בחרמנותי... "נמצאת במקום X". "אני מגיע" אמרתי. הגעתי ושאלתי איפה היא נמצאת בדיוק. היא אמרה שהמשיכה הלאה במקום בו זיהתה אותי פונה פניית פרסה. "או קיי, לא מתאים לך המראה שלי ולכן המשכת?" (כמובן שראתה תמונות) "לא" הסבירה, "דווקא מתאים לי מאוד, אבל שרון שאיתה חשבת שדיברת היא חברה שלי... ואני נשואה." אז הייתי מאוד נחמד, אמרתי לה שלא מתאים לי קשר עם אישה נשואה, וחוץ מזה היה נחמד אם לא הייתה גוררת אותי מחוץ לבית ומסיעה אותי בכל גוש דן כדי להזכר בזה. כוס אמק! עכשיו אני ממש עצבני. מהיום אני סומך על החושים שלי. ההרפתקנות כל כך מיותרת לפעמים...

אתה בטוח שזה אמיתי? ../images/Emo12.gif

זה נשמע כאילו זה לקוח מאיזה סרט פיספוסים
אלוהים ישמור! כל הכבוד על הסבלנות שלך. נוAה כבר היתה מאבדת סבלנות בפעם הראשונה היא ברחה, והיתה עושה מהר מאוד אחורה פנה! אם בכלל היתה גוררת את עצמה מלכתחילה לסיטואציה כזאת...

forestdevil

New member
אמיתי אמיתי שבא לי להקיא! ../images/Emo67.gif

ותודה לכל מי שטרח להמשיך ולקרוא את ההודה הארוכה הזו... סליחה, לא התכוונתי.

מצחיcoolה

New member
וזה למרות התמונה...!../images/Emo123.gif

מחזק את תפיסתי שצריך לסמוך על החושים... אני לא אגיד שלא היו מקרים שנפלתי (תרתי משמע, האמת) אבל חלק מהפגישות היו כזאת חוויה, שזה היה שווה את ה"אכזבה" בלגלות שאני לא רוצה לזה המשך

מצחיcoolה

New member
טוב, זה סיפור ארוך האמת,אבל קורע!

על פעם שלא רק שנפלתי עם המראה (האמת שממש לא היה כזה גרוע. פשוט לא הטעם שלי), אלא שנפלתי באמת! מגשר! כמעט עד המים!
באמצע בליינד דייט! וזה לא נגמר בזה... זה היה בליינד דייט לספר לנכדים
[אתה רואה גל, מה אפשר לפספס אם פוסלים לפי מראה? יש חוויות שהן יותר מלמצוא בן זוג]

מצחיקולה אמיתית את....לא תופס, לא

תופס! יותר מפעם קרה לי שמהסיפורים ששמעתי, הבטחון שהופגן חשבתי שאני הולכת לפגוש נסיך.... ואת כבר מבינה לבד שפגשתי נסיך...
רק לפני הנשיקה..... אי אפשר ללמוד כלום מהסיפורים. נאדה! מצד שני מסכימה איתך לגמרי שאפשר קצת לשחרר את סיר הלחץ. ואם הוא ממש מודאג שידאג לחבר טלפוני. שמתקשר אחרי שעה ושולף אותו... <אני עשיתי את זה לא מזמן והיא שכחה להתקשר. איזה באסה...>

bar666xp

New member
אתה מכיר את הדואר יש המצאה כזאת

פותחים/שוכרים ת.ד. ואין לה תמונה דיגיטלית אז שלחי רגילה לת.ד. בלה בלה וסגור עיניין.

למעלה