ד י ל מ ה . . . . .

bar666xp

New member
לא בימי הביניים השתמשו בציפורים ו..

ברצים כיום הדואר נוסע ברכב ממוזג ואפילו טס באוירון שיוווווו איזה חידוש....... נכון עוד לא הגיע לצפון החידוש הזה אהההההההה טוב טוב סתם בא לי מצב רוח כזה. והאמת למה חשוב לך כל כך איך היא ניראת ??? ומקסימום איך אמרו את זה כאן כבר (SHELLUSH אם אני לא טועה) מקסימום ביזבוז של 10 ש"ח על כוס קפה...ושעה או שתיים. מקסימום יהיה לך עוד סיפור לכתוב בפורום זה או אחר

forestdevil

New member
לא לא לא! לא שווה ולא נעליים.

שמע לי אחי היקר. אם אתה מרגיש שזה מיותר אז אתה צודק, אל תעשה "בשביל" אחרים. לשלוח תמונה בדואר זה נשמע לי כבר קצת מוגזם, לפני עידן האינטרנט לא היו אתרי הכרויות ולא פורומים של הכרויות, זוהי פריוולגיה של הדור שלנו. ועם הפריוולגיה הזאת מגיעה גם האפשרות לראות עם מי אתה מדבר לפני הפגישה. תחשבו מה היה קורה אם התמונה שתישלח בדואר הרגיל (דיי טרחה יחסית לאינטרנט) לא תמצא חן בעינייו? איך היא יצא מזה יפה? באינטרנט יש את האופציה לתת לזה לדעוך לאט בלי לקטול מיידית. לא שזה הדבר הכי יפה לעשות אבל לרובינו (לץ פייס איט) לא נחמד להגיד לבן אדם שלדעתנו הוא לא נראה טוב... אז גל, עזוב אותך מטרחות מיותרות... יש המון נשים עם תמונה (שזה באמת לא בעייה היום) באינטרנט, ויותר מהן, יש המון נשים בעולם האמיתי... ואתה צריך רק אחת... (מקסימום שתיים...) זהו.

bar666xp

New member
סתם שאלה....

אתה יודע כמה זמן קיים האיטרנט ??? היה ועוד יש אפילו BBS מכיר דבר כזה ? אבל מה קשה להגיד למישהי/ו את/ה לא מושך/ת אותי חבל לשנינו על הזמן ביי. וביכלל לדעתי האישית אם גל היה מחפש את ""האחת"" הוא לא היה חושב על איך היא ניראת. אני מסכים שזה (הדואר) לא ממש מהיר ולא נותן סיפוק מידי אבל דיי קצט טיפ-טיפונת הגזמנו לא ? נ.ב. ואני אגב מהאנשים שכל מה שאפשר לשלוח בדוא"ל ולא בדואר יעדיף את הדוא"ל.

למעלה