ד י ל מ ה . . . . .

Turambar

New member
אולי אם אתה לא שם תמונה

היא לא תירק עליך. אבל גם יש 10000 גברים על כל 7 בחורות באתרי ההיכרויות. לעומת זאת עובדה שגל מצא את עצמו משוחח עם בחורה ללא תמונה... אז השאלה היא האם אתה תירק לכיוון שלה. והכללה של מה בחורות מחפשות... נו. אתה הרי יודע שכל אחת מחפשת משהו אחר. אז לגיטימי לרצות לראות תמונה. אבל לא אני סיפרתי כאן על הכוסית שלא רצו לצאת איתה...

מי שמחפש יותר מזה

לא בהכרח לא מתעניין במראה חיצוני. בכל אופן, לדעתי אפשר להפגש בלי תמונה, אבל רק במקרה שהמפגש קרוב לבית ואין לך בעיה לקצר אותו אם בת הזוג לא נראית. אני, כשפגשתי אנשים מאכזבים, התביישתי לחתוך אז סבלתי כל הערב.

Turambar

New member
אבל... אבל...

כמו שאמרת - כשפגשת אנשים מאכזבים... מאכזבים זה לא רק חיצונית. ולגבי הפנימיות התמונה ממילא לא אומרת כלום. ואם כבר דיברו ויש נושאי שיחה וכו', ומתאכזבים חיצונית... אז מה כל כך נורא להעביר שעה עם מישהו נחמד? בגלל הבעסה שזה לא זה?

כן...כי עם כל ההתייפיפות של היופי

הפנימי שכולם מחפשים, המראה החיצוני הוא שקובע בסופו של דבר אצל 99% מאיתנו. ואם אפשר לחסוך ערב עם איזה כונפה, אז למה לא? מה אכפת לי אם היא מעניינת? לא באתי לשם לחפש שיחות נפש.

Hendrixon

New member
הצעה../images/Emo42.gif

אם דיברתם בטלפון ויש עניין להיפגש כי "הקלקתם" (אחרת אני לא מבין בשביל מה בכלל להפגש), אז תסכימו מראש שנפגשים (בהנחה שאתה אוסף אותה, זה רק יעשה את הכל פשוט), ובמידה ולמישהו לא מתאים העניין, אומרים במקום יפה שלום וכל אחד חוזר לחיים שלו בלי צורך לשחק אותה נחמד במשך שעה שעתיים.

Turambar

New member
זה לא התייפייפות

ולא אמרתי שזה לא מה שאתה מחפש... אם זה המצב, אל תפגש איתה. זה הכל.

תראה, החיצוניות לא מספיקה לקשר

ואפילו בשביל זיון אני מציבה קריטריונים מינימאליים. אבל אצלי, החיצוניות היא מעין כרטיס כניסה. אחר כך יש חושבים, מבדקים, עניינים, אבל עם אדם שלא מושך אותי חיצונית אני לא מתקדמת לשלב הזה. אז אני לא יכולה לבחון פנימיות דרך הרשת, אבל אם יש קריטריון שאפשר לברר בלי מאמץ, עדיף לעשות זאת קודם. במקרה שלי, האנשים היו לא מושכים חיצונית. מכאן, כל השאר היה לא רלוונטי. אני לא מחפשת דרכים להרחיב את המעגל החברתי שלי, בטח לא בצ'אט. לכן, מבחינתי זה היה ערב מבוזבז.

Turambar

New member
סבבה, כל מה שאני אומר זה...

שלכל אחד יש הקריטריונים שלו, והוא עושה את החישובים שלו.

tokit

New member
נשמה..

דבר איתה. אם יש כימיה.. יש פגישה. אם אתה מרגיש כבר בטלפון שמשהו פה לא בסדר, נתק מגע. פשוט תגיד לה שאתה לא נפגש ללא תמונה. כמעט כל מי שפגשתי ללא תמונה היה אכזבה. היו הצלחה או שתיים בלבד.. יש שאלה שאני נוהגת לשאול את חסרי התמונה והיא אם מסובבים אחריהם את הראש ברחוב. כמובן שגם פה יכול להיות שהם דימיינו שמישהו הציץ לכיוונם, אבל הרוב היו הוגנים. אם היא תתחיל לגמגם לך בטלפון, כבר יש לך מדד על המראה החיצוני שלה. מכסימום.. עוד דייט גרוע. רק אל תישבר מזה..

tokit

New member
מה שנקרא.. NEXT..

אצלי אחלה, מחפשים כרטיסים לבוסטון וניו-יורק לתחילת דצמבר.. שופינג לקריסמס..

../images/Emo2.gif

כפי שכבר הראו פה,אני לא חושבת שתיאור עצמי יעבוד פה טוב אם אכן חשוב המראה החיצוני. תיאור מפורט-הדגימו בתמונה את חסרונותיו. לתת לעצמך ציון-ומה אם זה מישהו עם עודף\חוסר ביטחון עצמי? לשאול אם מסתובבים אחריו- יש כאלה שלא שמים לב לזה, ואלו שכן-מה,אני מחפשת חתיך עולמי?

tokit

New member
זהו בדיוק..

גם בטחון עצמי משפיע על המראה, על מה שהבן אדם מקרין. לדעתי, את הראש מסובבים לא רק אחרי חתיכים עולמיים, זה משהו מעבר לזה, ואת זה אני רוצה לדעת. חוץ מזה, אנחנו שונים. אצלי זה עבד והוכיח את עצמו.

נכון לא רק חתיכים עולמים

גם כאלו שמקללים אותך קללה עסיסית תסובב את הראש אחריהם\ן, או כאלו שנותנים לך חבטה בעורפ... לא רק חתיכים עולמיים זוכים למבט שני וסיבוב ראש.

מעושן

New member
בזמן הזה יכולת

לצאת איתה לראות אם היא בסדר או לא, לחזור הביתה להתקלח ללכת לספריית וידאו לקחת סרט בDVD להכין פופוקורן זה כמובן אם לא יצא כלום. אם יצא משהו אז יש אנשים יותר מוכשרים ממני לכתוב מה היית יכול לעשות. בקיצור כמו שנייק אומרים JUST DO IT

למעלה