אתה רוצה ציטוטים?
כן , התעצלתי לעשות להם קופיפייסט כי לא היה לי כוח. אבל אני יכול לכתוב לך ציטוטים. הוא לא ניצח בכלום, כולם פשוט ויתרו על לדבר איתו בהגיון. אוקיי, אז הפעם אני לא אתעצל: 1.deathcaster: "אתה מורח, כנראה אתה אדם מאוד משועמם. לא אחסוך ממך הערות כי איני חייב לך כלום, ולענייננו, נכון אין שום ראייה לאבולוציה במגילה שלך ובמגילה שקדמה לה, אבל גם אין שום הוכחה לאלוהים. לא כל עמידות מושגת ממוטצית נקודה, זה כמו שתגיד לי שג'וק חסין לחומר הדברה בגלל מוטצית נקודה או שאדם חסין לפגז תותח בגלל מוטצית נקודה, והאנלוגיה הזו לא באה סתם, כי פעילות של פניצילין או או צפלוספורין אפשר להשוות לפגז "מטען חלול" של טנק "לכל אמונה תפלה תוכל לקרוא תאורייה אם תרצה" - נכון , גם לאמונתך אני קורא תיאוריה, בעצם אני קורא לה מעשייה, מעשייה נפלאה, אך עדיין מעשייה. "אתה מראה סימני אינטלגנציה...." - ואתה מראה סימני התנשאות מחד ועילגות מאידך. תרד מהעץ שעלית עליו או שמא עלי להזכיר לך את עונשו המקראי של מי שסובל מ"חטא הגאווה" ? " 2.McBlack " בכל מקרה, מה שניסיתי להגיד פה הוא שנסחפת עם המשפט הנ"ל, לא הבנתי איך חצי מהדוגמאות שלך מתקשרות לנושא (לא הולך לי טוב עם שפות תכנות), ובטח שלא הבנתי איך הן מוכיחות את המשפט האחרון. יש אינספור פירושים שניתן לתת להיווצרותו של זן, אתה יכול לבחור בדרך האל ע"מ להצדיק את העניין, אבל בעיניי, בכל אופן, זה לא הופך אותה לדרך הנכונה והמוכחת. רחוק מכך. " 3.בליעל (מהתגובה האחרונה שלו. הוא קיבל על הראש גם לפני זה) "" "האם חלקת על משפט זה? לא." כן, אלא שאתה טוען ללא ביסוס וללא שמץ של ידיעה שלא ניתן ליצר מערכות פלא ולעבור ממערכת פלא אחת לשנייה, בשינויים קטנים הדרגתיים. "קל וחומר בגנים שהם משפטים ארוכים יותר ומדוייקים יותר." מכיוון שהאנלוגיה שלך קלוקלת, המסקנה אינה נובעת ממנה. "א. כפי שהדגמתי, לא ניתן לעבור ממערכת פלא ממוקצעת למערכת פלא ממוקצעת בשינויים קטנים הדרגתיים אלא רק בקפיצות שהסתברותן הרנדומלית היא אפסית." לא הדגמת זאת, אלא סתם הפרחת מילים באוויר בתקווה שהם ירשימו משהו. "" 4. אפילו שועל מדבר: "פגוש בדב שכול הוא האדם היחיד בעולם שהצליח להכניס זוג או שביעייה מכל חיות העולם לתיבת העץ הרעועה של,וכל זאת דרך חישוב הזוי לחלוטין.הצעתי לו להגיש מועמדות לפרס נובל על החישוב המדהים אך איני יודע מה הוא עשה בסוף בקשר לכך... הבעיה האמיתית היא שהוא מאמין בלב שלם שזה קרה בדיוק לפי החישוב שלו והוא מוכן להתווכח על כך לילות שלמים. " 5.sshender " מה שנקרא מחב"ת טורבו אתה צודק. באמת אין לי כוח. מיציתי אותו אי שם בסביבת יולי. " 6.ממומחי הפורומים בתפוז שאני מעדיף להשאיר בעילום שם (הוא לא ירצה לבזבז את זמנו בהשתתפות בויכוח עקר כזה) הגדיר אותו כטרול 7.WolverChenus הגדיר לי אותו כטרול באופן פרטי (לא בפורום, אבל הוא משתתף בפורום) אני מניח שיש עוד, אבל אני חושב ש7 דוגמות זה טוב בשביל התחלה.