דת וAll Else Being Equal

Wakamusha

New member
אני לא יודע, אולי נפרדתי ממישהו אחר

אני לא כל כך בטוח לגבי אנשים שמדברים על עצמם בגוף שלישי כדי להבהיר דברים. אם כבר, זה מסרבל דברים. כן, נפרדנו, אבל זה לא אומר שאני אעמוד בצד בזמן שאתה כותב שקרים גסים. אני שואל את עצמי אם אנשים חוץ מרון סי, אתה ואולי מולקי חושבים כמו שאתה חושב. מצד שני, אינני נמצא כאן כל כך הרבה זמן , אולי זה עוד ישתנה. מה שבטוח, זה שאתה שקרן, וכל מי שיתסכל על הודעות שאתה לא כתבת יווכח בזה. We're on to you אתה פשוט כותב שטויות גמורות כדי להציל את הקייס שלך, אבל כבר אין לך קייס. אף אחד לא מקשיב לך יותר. אף אחד. אתה מדבר אל עצמך.

טוב, אתה צודק.

זו אכן בעיה בילט אין בפורמט של הפורומים בתפוז שהם פתוחים לכל. אני אישית גורס שאמנם ראוי לכתוב באופן שהדברים יובנו למכנה משותף מה שיותר רחב, אך אין להתחשב בכך שלעיתים מזדמנים לכאן דמויות בנאליות בעלי הבנה דלוחה ועולם מושגים פנימי מהדיוטא התחתונה ביותר האפשרית.

IshMaElf

New member
../images/Emo6.gif"תן לי לפרוש בדרכי"

שכחת כבר איך בכית כמו כלבה קטנה?

Wakamusha

New member
:\

חשבתי להתלונן אבל לא נראה לי שהיו עושים משהו בנידון.. הוא כותב כאן כבר המון זמן ולא עשו לו הרבה. למרות שעכשיו אני מבין למה הוא משנה את הניק כל הזמן.. זה בעייה להשתמש בניק שלך כשאתה חסום.

MOOLKI

New member
ילד.....

אם אין לך מושג על מה אתה מדבר (ואני רואה שאין לך מושג על מה אתה מדבר) עדיף שלא תדבר.

Wakamusha

New member
ילד? אתה מבוגר ממני בשנתיים

מה גם שמי בדיוק מינה אותך לחונך שלי? אני לעומתך לפחות הבאתי איזשהן מובאות כדי לבסס את טענותיי. אתה סתם בא לכאן כמו איזה בריון ואומר לי מה לעשות. כשתהיה מנהל הפורום הזה , אני אציית למה שתגיד לי. אם אתה חושה שאין לי מושג על מה אני מדבר, תבסס את זה.. תביא ציטוטים שתומכים בפגוש, תביא ציטוטים של הליגה למען הטרול, מבחינתי. אבל תביא משהו. ואל תתנשא מעליי ("אין לך מושג על מה אתה מדבר").. לפחות אם אתה מעוניין בתגובה.

MOOLKI

New member
כן,ילד.לא בגלל הגיל אלא כי אתה

פשוט מתנהג כמו ילד "אם אתה חושה שאין לי מושג על מה אני מדבר, תבסס את זה.. תביא ציטוטים שתומכים בפגוש, תביא ציטוטים של הליגה למען הטרול, מבחינתי. אבל תביא משהו. ואל תתנשא מעליי ("אין לך מושג על מה אתה מדבר").. לפחות אם אתה מעוניין בתגובה." אתה מגיע לכאן ביום בהיר אחד ומחליט מי טרול ומי איכותי. ומה עוד?הפכת את כל היוצרות. חבר יקר, אני כאן שנה בערך ואין לך מושג על מה אתה מדבר ועל ההיסטוריה של הפורום. מה אתה רוצה?תקציר? אין לי כוח.זה לא מספיק חשוב לי.

Wakamusha

New member
אם זה לא מספיק חשוב לך

ואתה לא מוכן להסביר למה אתה צודק, איך אתה מצפה ממני להאמין לך? אתה סתם בא לפה ומתבריין אליי. לא שזה מזיז לי, זה בעיקר מוריד מכבודך.. אבל זה בהחלט לא משכנע אותי בכלום. (תכף תגיד לי שגם סתם כתבת את זה כי לא רצית שאני אשתכנע.. ואז אני בכלל אתפעל מזה שאתה כותב דברים בלי שום מטרה whatsoever. ) כל מה שיש לך לביסוס טענותייך זה "שאתה פה הרבה זמן" אוקיי, הציטוט שהבאתי היה מלפני חצי שנה. והאנשים שדיברתי איתם עליו נמצאים בפורומים יותר זמן ממך.. לא שזה משנה משהו כמה זמן הם או אתה נמצאים פה. עכשיו בוא נחדול מהויכוח העקר הזה. אני כבר השתכנעתי בטרוליותו של פגוש, ואין לי עניין בלריב איתך (או עם כל אדם אחר) , הייתי רוצה לחזור לשרשורים שבהם אני לא מתווכח עם דמגוגים פלצניים בלי סוף. ואני אשמח אם נוכל להשתתף בפורום כך ביחד.

MOOLKI

New member
טוב.

"ואתה לא מוכן להסביר למה אתה צודק, איך אתה מצפה ממני להאמין לך?" אתה יכול להאמין ואתה יכול שלא.אני דובר אמת. "אתה סתם בא לפה ומתבריין אליי. לא שזה מזיז לי, זה בעיקר מוריד מכבודך.. " מה שתגיד גבר... " אני כבר השתכנעתי בטרוליותו של פגוש, ואין לי עניין בלריב איתך (או עם כל אדם אחר) ," אני לא יודע מה לומר לך...

Wakamusha

New member
אתה יודע

נתקלתי בעוד 3 חברי פורום שאמרו את זה עליו. אני אמצא את זה נורא פואטי אם אני אגלה שבאמת יש קונצנזוס נגדו, וכולם מכירים את הטריק הזה שאתה מדבר עליו. דווקא לא יצא לי לריב עם שועל יותר מדי למרות שהייתה לא התבטאות מעצבנת פעם אחת (לגבי הספרים, אם אתה זוכר. זה היה קצת מרגיז. ) אני יודע שבטח אין לך כוח, אבל מעניין אותי לדעת מה יש לך להגיד על מה שהוא כתב לך עכשיו (תגיד לי בפרטי)

sshender

New member
כן. מה שנקרא מחב"ת טורבו

אתה צודק. באמת אין לי כוח. מיציתי אותו אי שם בסביבת יולי. בקשר לשועל, אתה באמת רוצה שאני אלנקק (לא נשמע טוב
..) אותך לכמה מהפנינות שלו? אתה עוד עלול להתחרט על כך. (אגב, חלק גדול מהם נמחק בגלל תכנים לא הולמים לאחר כינון הסדר). עוד פרט משעשע עליו. השועל טוען ללא הרף שהוא איננו "מושון האגדי" (הטרול שהרס את הפורום בזמנו, ושאהב לספר על אורגיות זואופיליות של חברי הפורום שלא היו לרוחו), אלא שהוא נופל פעם אחר פעם באופן הכי פאתטי למלכודת ומפליל את עצמו שוב ושוב בצורה כמעט אנקדוטלית...

Wakamusha

New member
תקשיב, קיבלתי חום כבר

תרפרף קצת על השרשור. הוא משקר, מסלף עובדות ומעלה פרובוקציות איומות, הוא פשוט מקלל לפעמים, אני יושב בבית שלי וקורא פוסט של מישהו שקורא לי "בול עץ", "אתאיסט נבוב" וכו'. פשוט דמגוג נוראי. אני לא יכול לסבול את זה. אני מקווה שאנשים לא באמת לוקחים אותו ברצינות (כמו שחברי פורום כבר אמרו לי)

יותר מדיי וודקה סרגיי?

הסיבה לטינה שלך כלפי מושון ידועה לכמעט כולם כאן.זאת הפריצה לניק שלך שעשתה ממך בדיחה מהלכת עם התגובות המסכנות והמטומטמות שלך תוך כדי ההשתלטות על הניק שלך. אם אני לדעתך מושון ואני לא חכם במיוחד בלשון המעטה,מדוע מושון על שלל כינויו הכניס לטאגליינס 6 או 7 הודעות ואתה בדיוק אפס? האם אתה יכול כמושון לפרוץ לניקים בכל פורום שיחפוץ כמו שעשה לך ולישמעליף? במה בדיוק מתבטא השכל האדיר שלך?בהודעות חסרות המשמעות שלך,או בהיותך כותב מגילות מפגרות בפורום סביב השעון? אם היית חכם אפילו טיפה,היית יודע שפשוט אי-אפשר לקשר אותי למושון.למעשה אי-אפשר לקשר אף אחד למושון,כי מושון התחיל כאדם אחד,אבל אח"כ נוספו מתחזים למושון.כי מושון האמיתי לבטח השתמש בפרוקסי. הניק מושון מעולם לא היה קיים בתפוז.מושון הוא אגדה.חיזיון תעתועים.

MOOLKI

New member
חבוב,

"נתקלתי בעוד 3 חברי פורום שאמרו את זה עליו" "כמו שחברי פורום כבר אמרו לי" אולי חלאס לחזור על זה? ואם 5 חברי פורום יאמרו ההיפך, תאמין להם? זה פורום של אתאיסטים VS תאיסטים ולא של אספני בולים. ברור שצד אחד "יגנה" את הצד השני. "אני אמצא את זה נורא פואטי אם אני אגלה שבאמת יש קונצנזוס נגדו, וכולם מכירים את הטריק הזה שאתה מדבר עליו." הקונצנזוס היחיד שיש כאן בפורום זה בנוגע לשועל.דתיים ואתאיסטים כאחד.

למעלה