אתה כועס עליי?
"בולשיט מצוי" זה משהו שעוד לא ראיתי אותך כותב. אתה אינך ביולוג, אבל "יש לך זיקה ואהבה לביולוגיה מילדות". אהה. אוקיי.. תודה. יש לך תואר במחשבים? וחוץ מזה ביולוגיה למדת לבד? "למדת לשם שמיים מן הסתם יותר כימיה... וכו'" - אממ, קודם כל, אתה נורא מאכזב אותי עם היהירות שלך , אתה אפילו לא יודע מי הוא, ולפי הקרדנצ'יאלז שלו, יש לו הרבה יותר רקע ממך , וביולוגיה זה אפילו לא ההתמחות שלו (יש לו מעל לתואר ראשון, לידיעתך. ועד כאן עליו כי אני באמת לא רוצה לערב אותו בזה, הוא מעדיף שלא לבזבז את זמנו על כך) אתה לא יודע מי הוא, אבל משום מה אתה *כן* יודע שלמדת יותר כימיה וביולוגיה ממנו, למרות שאינך ביולוג ואתה אוטודידקט (או שעשית קורסים של זה באו"פ, שזה נחמד ביותר, אבל אתה עדיין יודע פחות ממישהו שלמד ביולוגיה ספציפית באוניברסיטה .) אני מגדיר אותך כטרול כי אתה מתעלם מהדברים שאנשים מפנים אלייך שאין לך מענה עליהם, או שאתה מפטיר אותם בleaps of faith. את הדיון המדעי אתה מעדיף להשאיר למדענים, ואת העבודה המסיונרית שלך אתה עושה באמצעות nomenclature ביולוגי מבלבל (על כך יש לי להודות לך, כי את לימודיי הטרום-אקדמאים, שכן אני *כן* הולך להיות ביולוג, מאוד האצת במהלך כתיבת חלק מהשקרים הגסים שפרסמת, כי הלכתי לבדוק בעצמי, ואני יושב ליד ספר ביולוגיה בזמן שאני כותב את ההודעה הזו) אתה בא לכאן להטיף לרוב שאינו בקיא במינוח ביולוגי. ואתה מסרב להציג דיון מדעי אמיתי עם אנשים שהם כן בקיאים בכך (ואם יש להם תואר, אז כנראה בקיאים יותר ממך) ואתה פוטר את עצמך מהעצלנות\פחדנות הזו משום ש"אין לך עניין בקהילה המדעית כי הם כולם שקרנים" אז כן, אתה נכנס נאמנה לנישה של טרול. אומר רק את מה שאתה רוצה ,לא מוכן להתפשר על דברים עקרוניים כמו התמודדות ממשית עם הטענות שלך. אפרופו, יש 4 חברי פורום לפחות שזכורים לי בע"פ שהגדירו אותך ככה. אני מעדיף לא למסור את שמותיהם , אבל אני מוכן לבקש מהם רשות ולחזור אלייך עם זה. לא שזה דווקא מה שהופך אותך לטרול, אבל עדיין, הצגת את זה כמו שיש רק אחד, וזה לא נכון.