דר' קמינסקי

kees

New member
ביקורת על המנהלות רק במסרים? לאן נעלמה הדמוקר

הדמוקרטיה?
 

WTR

New member
מה הקשר? יש דברים לרשום ע"ג הפורום

ויש דברים שמקומם במסרים. בכל פורום, לא משנה מה שמו או מספרו, הביקורת כלפי ניהול הפורום היא במסרים בלבד!
 
אין שום דמוקרטיה בנושא הזה

ביקורת על ההנהלה במסרים או בפורום משוב. לא על גבי הפורום.
 

Tanya האחד

New member
דר' קמינסקי, אסה וכד'

הייתי מטופלת במרפאה של דר' קימינסקי בחולון במשך 5 שנים וכבר אז הייתהי לי הרגשה שהרופאים אלו רואים קודם כל את הכסף ואחר כך את החיות. מאז הפסקתי לבקר שם, היום הייתי צריכה לפנות לרופא בלילה כי גור פודל שלי מקיא ולא חש בטוב. בין היתר דיברתי עם דר' אסא שאפילו סירב לקבל אותנו וייעץ לי לקחת אותו לבית דגן בטענה שאם אין לי רכב , זה לא משנה לאן לקחת אותו. אם בשביל מישהו זה רופא בשבילי -לא!!!
 
רוצה להגיב על כל התת שרשורפלצת שנותר

למרות שלא קראתי כל מילה ומילה בו. לעולם לא אתיימר לקבוע על מי לחיות ועל מי למות, בין אם הוא מנסה את מזלו ברחוב ובין אם הוא בכלוב מחכה שיאמצו אותו. להמית את אלה או את אלה מטעמים "הומאניים" זו מפלצתיות שנהוגה ע"י אדם שהכינויים שהושמעו כאן כלפי נילי בהחלט הולמים אותו (ולא רק בגלל שהוא מחזיק ממית כלבים במשרה מלאה שהורג 50 כלבים ביום, גם, בין היתר, משום שהוא לא מניח לאלה שכן רוצים לעזור לעשות משהו וברשעות רבה רוצח וגם יורש). אבל, למרות שהמתה של כלב שאיננו חולה סופני לא מקובלת עלי בשום מקרה שהוא בחיים אבל בחיים לא אוציא כלב מהרחוב ואמסור לעמותה בה הוא צפוי לבלות כלוא שנה+ ולעד אעשה כמיטב יכולתי על מנת לשכנע אנשים מודאגים לתת אוכל ושתיה לכלב ברחוב, לנסות לחפש בתים אומנים, לקחת לימי אימוץ, לעקר/לסרס אבל בשום אופן לא למסור לעמותה. המוות לא עדיף בשום מצב, אבל עדיף להיות לפחות חופשי כאשר אנשים נחמדים שמים לך אוכל ומים מאשר להמסר אחרי שנתיים בכלוב (או להיות זה שהרדימו כי העמותה קולטת כל כלב ואף פעם לא אומרת שאין מקום). אני מכירה בחשיבות פעולת העמותות בעבור מקרים קיצוניים יותר (כמו כלבי לטרון) וכמובן בעבור צמצום אוכלוסיית כלבי הרחוב - אבל לא במחיר פגיעה בהם. אצלי יש חוק - אם הזקתי, אינני עוד שייכת למצילים אלא הפכתי לכזו שצריך להציל מפניה. לכן לעולם לא אקח כלב שאני לא בטוחה שאני יכולה לשפר עבורו את המצב.
 
לא יודע

אתה יכול להמסר אחרי שנתיים בכלוב, למשפחה טובה שתפצה אותך על כך עשר שנים ויותר. אם כי אני מסכים שיש התלבטות לא קלה.
 
בוודאי

וכמו שכבר אמרתי - אין לי שיג ושיח עם מי שטוען שעדיף שכלב כזה טוב מותו על חייו. אבל מראש, אני בשום אופן לא אכניס כלב למצב כזה.
 

DannielR

New member
../images/Emo45.gif חברה שלי אמיצה כלב לאחר ששהה

למעלה מ 7 שנים בכלוב של אחת העמותות. כלב מהמם
 
אולי די לריב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo122.gif חלאססס

יום שישי היום תרגעו טיפה!! תדברו במסרים
סופה"ש מהנה שיהיה לכם
 

SUMMER8

New member
אם אתם כ"כ לא אוהבים את הוטרינר הזה

למה אתם משרשרים עליו עמוד שלם ?????????????? תפסיקו עם זה... את 15 דקות התהילה שלו הוא כבר קיבל ומה שאתם עושים כאן זה מסע יח"צנות (בלי קשר אם זה לחיוב או לשלילה). אז כמו שנוי אמרה: חלאססססס, היום יום שישי... תדברו על משהו יותר מעניין.
 

the shraga

New member
אז...

איטזה משחק קטלני היה אתמול הא? אבל בינינו ליברפול שיחקה זבל!
 

מאמוש

New member
טוב, אני כבר לא יכולה שלא להגיב..

ניל"י.. מה גורם לך לחשוב שצריך להרדים כלבים שחיים בכלוב
העמותות שלא מרדימות עושות מצווה לבע"ח בזה שהם אוספים אותם
עדיף שהם יהיו בחוץ
בקור
ברעב
בכל הסכנות שעורבות להם שם
אם ילדים וילדות יכולים להבין את זה אישה עם ניסיון חיים יכולה גם להבין זאת
אני לא מבינה מה הרעיון מאחורי זה; יכולים לתת צ'אנס לחיה האומללה, לקחת אותה לימי אימוץ שתמצא בית חדש אבל ישר בלי טיפת רגש להרדים
מאז שאני חברה בפורום אני משתדלת לקרוא את כל הודעותייך והתגלית לי כאוהבת כלבים אז מאיפה באה התושייה לאמר מילים כ"כ חזקות: "להרדים כלב שגודל בכלוב." (זה בערך מה שאמרת.)
להרדים כלב.. את קולטת מזה בכלל
לרצוח נשמה
אני לא מדברת על כלב שמרדימים בגלל בעיות רפואיות רבות שנמשכות כבר הרבה זמן והכלב נפטר בשיבה טובה; אני מדברת על כלבים שככה סתם, מרדימים, אפילו לא נותנים להם אפילו הזדמנות
אני נדהמתי לקרוא את מה שרשמת
קחי את מה שרשמתי לתשומת ליבך למרות שכבר את ההערכה שלי אליך איבדת.
 

shirili

New member
../images/Emo45.gif בנוגע להרדמות אני גם הבעד

יש בהמון עמותות כלבים שבחיים לא יצאו משם ואני פשוט לא מבינה מדוע הם תופסים מקום של כלבים שיש להם סיכוי טוב יותר. כמו כן אני בעד הרדמות אבל זה צריך להיכלל בתמונה אחת גדולה שהיא בעצם חוק שכל כלב מעורב או ללא תעודות חייב יהיה להיות מעוקר או מסורס ומי שלא יקבל קנס של מעל 20000 שח!! במידה ויהיו עיקורים וסירוסים לא יזרקו כל כך הרבה חיות מחמד כמו היום וההרבעות הטיפשיות שפוט לא יהיו יותר. זה מקטין את אוכלוסיית הכלבים והחתולים למספרים זעירים לעומת מה שיש היום. בנוסף צריכה להיות משטרה שבודקת לפחות אחת לשנה את תנאי המחיה של כל בעל חיים שנמצא בבית או בכל מקום בארץ. כמובן שכל אחד שרוכש כלבלב יהיה חייבת בשיעורי אילוף בסיסי או לפחות שישלם מראש על האילוף ואז הוא יחליט אם הוא רוצה או שלא. כלומר אם הוא לא רוצה אז הוא שילם סתם. המון חיות מחמד חיות בתת תנאים וזה ממש לא הוגן. אם יהיה פרוייקט כזה אני אברך את האדם אשר הקים אותו. בכל מקרה לחיות בכלביה מסריחה את כל החיים ניראה לי כמלחמת קיום אחת גדולה. אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים פה זה פורום פתוח ואפשר לכתוב את הדעות האישיות ולזה הפורום נועד. אני לא מבינה מדוע כולם מתנפלים על אדם אשר הוא עם דעות שונות מאשר רובכם.
 

מאמוש

New member
עדיף להרדים מאשר לתת הזדמנות../images/Emo35.gif

אם ככה את חושבת, מי אני שיעצור אותך..
 
למעלה