דר' קמינסקי

טון טון1

New member
שריון, כובע פלדה ומגן.....

בדוק הלבוש מימי הביניים, איפה שהאידיאולוגיה שלך היתה צריכה להשאר. היום אנחנו חיים בחברה נאורה, קידמה, הומניות, מכירה את המושגים ??????? צאי מהעבר וברוכה הבאה לעולם המודרני.

clever cat

New member
ניל"י../images/Emo31.gif

מה שכתבת פה פשוט מזעזע. איך בנאדם יכול לכתוב דברים כאלה. אז מה כלב שלא מרוויחים עליו וממסחרים אותו לא נחשב? להרוג אותו? זה בהחלט מזכיר ימים אפלים.

ira87

New member
חוסר בושה וחוסר כבוד

הן כלפי הכלבים שאגב באשמת מפלצות אדם נוטשנים יושבים שם, והן כלפי מתנדבים שאגב רק כדאי שדעי ימשיכו בפעילותם וילחמו על חייו של כל כלב. כל פעם מחדש את והסוגנות שלך מבעירה פה בפורום אש. די כבר, לא נמאס לך???? תתביישי.

toomuchdogs

New member
ניראה כי דר" קמינסקי שהרעפת עליו שבחים

מתהפך במיטתו כרגע....הצלחת!!!!

אפרתs

New member
תאמיני לי שכל הדיון הזה לא היה מטריד אותו

מבלי להתייחס למרבית תוכן הדברים בשרשור, לד"ר קמינסקי יש קהל לקוחות גדול ומרוצה. לכל אדם יש זכות לביקורת על פועלו של בעל מקצוע כזה או אחר. הניסיון שלי עם ד"ר קמינסקי (ובלי קשר שאני עובדת במרפאה שלו) הראה לי שהוא מיומן, נאמן ומסור לעבודתו. הוא מציל הרבה כלבים, פועל ותורם גם לחיות בר ולא רק כלבים וחתולים, בעל אידיאולוגיה חזקה למען ציפורים וחיות בר אחרות ואולי בגלל זה נשמע קיצוני כנגד חתולי רחוב. בפועל הוא מטפל במקרים קשים, בין היחידים באזור שמקבל לטיפול מסור גם ציפורים מכל המינים, קיפודים ושאר חיות בר, גם חתולים וכלבים בעלי בעיות אורטופדיות וסיבוכים יותר מורכבים יטופלו ויאובחנו באופן מיטבי ככל שאפשר וגם מקרים יותר נדירים במסגרת האפשרי לו במרפאה, מציל גם חיות שהיו מוגדרות במקומות אחרים כחסרות סיכוי וכו'.. כן, גם אם הן הגיעו מהרחוב. הוא התומך הראשי בעיקור וסירוס של חתולי רחוב וחיות בית בכלל. נכון שגם אני מסתייגת מכמה דברים שבהם הוא דוגל או פועל אבל מכאן ועד להשמיץ אותו ואת המרפאה שבו עובדים רופאים נוספים שהם (לא ממש צמחוניים אגב
) מצויינים, מקצועיים ונאמנים לחיות הרבה יותר מאשר לכסף..( איזו שטות לכתוב אחרת).. יש הבדל ולדעתי נעשה פה עוול גדול אבל כאמור, ד"ר קמינסקי לא היה מוטרד מביקורת שכזו, רובה ככולה לא ממש בונה ונשענת בעיקר על כעס אידיאולוגי ותו לא. מהצד אגב זה נשמע כמו הוצאת דיבה והכפשת שמו של אדם ובעיניי זה לא ראוי. יש בהחלט מקום לביקורת אבל ביקורת דרכה להשמע בצורה אחרת. אנשים מביאים חוויות פרטיות שבהם היה פישול ואולי אף התרשלות (וכמובן שזה דורש הוכחה ולא סתם לזרוק מילים) וזה לגיטימי אבל בשרשור הנ"ל היו גם השמצות בוטות וחבל.. בכלל התפתח פה דו שיח בין ניל"י וכל השאר דבר שלא קשור לנושא ההודעה המקורית לדעתי וזה מוסיף לעוול ולכיעור שנוצר פה בשרשור.

clever cat

New member
אידיאולוגיה זה הדבר החשוב יותר בעיני

חבל שאת לא רואה מעבר למה שאת רואה בעיניים

אפרתs

New member
בעינייך שלך

ובעיניי וטרינר הוא פחות איש של אידיולוגיה אלא יותר איש של מעשים ורפואה. את יודעת כמה רופאים של בני אדם מסתובבים בארץ עם אידיולוגיות שבוודאי היו מחרפנות אותך ולוּ כי הן שונות משלך??.. האם תחטטי בפחי האשפה שלהם כדי למצוא מסמכים שאולי ירמזו במה הם דוגלים ומאמינים לפני שתלכי לטיפול אצל אחד מהם בשעת מצוקה וחולי?.. גם אם התשובה שלך חיובית, קשה לי להאמין שכך נוהגים מרבית האנשים וכל עוד הרופא מיומן ומקצועי בעבודתו אין להטיל בו דופי כזה מרחיק לכת רק בגלל אמונה ואידיולוגיה.. אגב, זה לא קשור למראה עיניים כלל ואינני יודעת עד כמה את מכירה באמת את הד"ר ופועלו וכמה את ניזונה משמועות ורכילות.

clever cat

New member
לא צריך לחטט בפח זבל

אני לא חתול רעב ומיואש את מה שאני צריכה אני מוצאת באינטרנט וזה ממש לא רכילות עלי זה משפיע אם עליך לא זה לא בעיה שלי

enbalush

New member
זה לא נכון ואני אביא לך דוגמה

היתה לי גורה יונקת שהיתה חולה, תת משקל ומיובשת ורזה מאוד, זה היה שבת וחיפשתי וטרינר שיציל אותה, וטרינר אחד אמר לי שאין מה לעשות ואני רק דוחה ת הקץ היא תמות ממילא ורצה להמיתה, זה וטרינר שמאוד נחשב ועשה כל מיני התמחויות בחו"ל, לא הסכמתי והלכתי לוטרינר אחר שעשה כל מה שאפשר והיא אושפזה אח"כ בבי"ח והגורה חיה! הוטרינר הראשון המית המון המון חתולים במשך תפקידו כחלק מהעבודה שניתנה לו, ודעתו שאת חתולי הרחוב צריך להמית, אני חושבת שלדעה הזו יש המון תוקף כשמדובר בהצלת חיים.

habubnik

New member
נכון שאני לא הולכת לחטט בפחי זבל של רופאים

א-ב-ל, אם רופא מצהיר בעצמו שהוא בעד המתה או הרעבה של חתולי רחוב, אני בטח לא אלך אליו עם חתולת הרחוב שלי. הוא יכול מצידי להיות הוטרינר הטוב ביותר עלי אדמות (ובמקרה הזה אין לי שמץ איך הוא מבחינה מקצועית), אבל כמו שלא אלך לרופא שמצהיר שהוא שונא נשים, לא אלך לרופא ששונא חתולים (או בעד הרעבה שלהם).

ניל´´י

New member
חבובניקית, הוא לא בעד!!!

הוא בעד האכלה אבל בדרך אחרת, הוא בעד פיזור אוכלוסית החתולים לא באמצעות הרעבה או המתה... סבתא ניל"י....

zooom360

New member
יש גם פלסטינאים שמטופלים ע"י רופאים ישראלים

יהודים, ולפעמים האידיאולוגיה שלהם היא שונה משלהם, אבל יש להם ברירה??

toomuchdogs

New member
אפרת יקרה....

למה שאני כתבתי בהודעתי שאליה הגבת - בעצם, רק המשפט האחרון שלך מתאים..... אינני מכירה את ד"ר קמינסקי ומעולם לא שמעתי עליו....לא אמרתי עליו מילה אחת לטובה או לרעה. ניסיתי להפנות את תשומת ליבה של נילי - כותבת השבחים וההודעה הראשונה למה שהיא פיתחה מהשרשור הזה...לא ממש יצא לה טוב...

ניל´´י

New member
אפרת, אסא ויפה צמחונים....

לגבי השאר את צודקת בהחלט, לא קרה שנזקקתי לו והוא לא הגיע ולא חשוב מתי ובאיזו שעה. סבתא ניל"י...

../images/Emo124.gif../images/Emo196.gif נמחקו פה הודעות ../images/Emo70.gif

אני מזכירה לכמה גולשים פה להתרענן בתקנון הפורום, כל ביקורת על מנהלות הפורום במסרים בלבד או בפורום משוב. הודעה בנושא על גבי הפורום - תמחק. בנוסף, שימרו על תרבות הדיון, נמחקו פה כמה הודעות של גולשים שונים עם אזהרות חסימה.

למעלה