דר' קמינסקי

ניל´´י

New member
דר' קמינסקי

דר' קמינסקי הינו הוטרינר שלי לכל הקשורו ניל´´י ו 10:35 | 24/05/07 לניתוחים.... לשאר אני הולכת לדר' אסא במרפאה של דר' קמינסקי בחולון... דר' קמינסקי הינו האורטופד מספר 1 בארץ!!! הוא ותיק הוטרינרים בארץ, למד בארה"ב עוד לפני הקמת בי"ס לוטרינריה בארץ... הוא מומחה מספר 1 בארץ לכל הקשור לציפורים, לגבי חיות אקזוטיות אחרות אינני יודעת... כמי ששנים הצילה כלבים וחתולים בחולון, עוד בתקופת רות וולטשנסקי, לולא דר' קמינסקי שעיקר וסירס חלק מהאסופים ללא תשלום ואחרים בתשלום מצחיק לא יודעת איך הייתי עומדת בנטל הכלכלי... הייתי אוספת נקבות הרות שחיו בלהקה ליד בית המטבחיים בחולון, הוא היה מעקר ומחזירה אותן חזרה ללהקה... אדם בעל שיעור קומה, לב רגיש, אשיות נפלאה, נכון שלעיתים אינו חביב על הורי חיות המחמד, אבל תשאלו את עצמכם מדוע, מספיק להיות שם יום אחד בכדי להבין אותו.... ישנן שלוש מרפאות, האחת בקרית אונו, השניה בחולון והשלישית ברח' שנקין בת"א. לסיום, אני אגיע אליו גם מקצה הארץ!!!! לא מחליפה את צוות המרפאה של קמינסקי... סבתא ניל"י....

בסקר שנרך בין וטרינרים רקבע חד משמעית

שהאורטופד מספר אחד בישראל הוא ד"ר יונתן שני. את כלקוחה יכולה לומר שקמינסקי הוא מלך העולם אך וטרינרים חולקים על זה.

ואפרופו מומחים

ובצר לי אין הרבה וטרינרים הרשאים להתהדר בתואר מומחה,נפתח מרכז חדש בכפר סבא הנקרא "חוות דעת" שמטרתו הוא לסייע ללקוחות/וטרינרים בפתרון בעיות. ד"ר יונתן שני הוא המומחה לאורטופדיה וכירורגיה,ישנו שם מומחה בעל שם עולמי לרנטגן פיענוח ,אולטרהסאונד והדמיית C.T. (ישנו מכשיר C.T. במקום),מומחית בעלת שם לקרדיולוגיה ועוד מס' מומחים. המרכז אינו מרפאה רגילה ומחזיק אך ורק מומחים,המרכז אינו מקבל למשל טיפולים רגילים,קרי חיסונים ועוד כהנה וכהנה אלא רק מקרים אשר וטרינר "רגיל" אינו יכול להתמודד איתם.

ניל´´י

New member
יכול להיות, למרות זאת אני מחזיקה בדיעה

שדר' קמינסקי הינו הוט' מספר אחד בארץ, בפרט בנושא האורטופדיה.... אבל לא אתווכח איתך או עם כל אחד אחד, זכותו של כל אחד להחזיק בדעתו, זה היופי בדמוקרטיה... סבתא ניל"י....

לבריאות

דעתך שלך היא וטובה היא עבורך,דעתך כמובן נמדדת כמגדלת כלבים,אני דיברתי על דיעה של אנשי מקצוע.

avia4pets

New member
מה הקשר לתחרות? אני ממליצה על ד"ר שני שכל אחד

ימליץ על מי שטוב בעיניו.

clever cat

New member
ד"ר קמינסקי, מה עמדתו בנוגע לחתולי רחוב?

ומדוע היא בא לתמוך בצער בעלי חיים ת"א ועירית ראשון לציון כשהיה דיון בנושא הגבלת האכלת חתולי רחוב? מי שבעלי חיים אחרים חשובים לו (כולל חתולי רחוב) שיחשוב על מה שכתבתי.

תגובה לדר קמינסקי

באו אני אספר לכם כמה דברים על אותו דר' לפני שנתיים בערך הוקמה בקרית אונו ועדה למען איכות הסביבה בה היו חברים תושבי העיר שעיניין בעלי החיים קרוב לליבם וטרינרים וחברי מועצה המטרה של הועדה הייתה בין היתר לעגן בחוק בקרית אונו עיקור וסירוס חתולי רחוב על חשבו ןהעירייה והקמת תחנות האכלה מסודרות. בראש המתנגדים(ולא היו הרבה כאלה) עמד דר' קמינסקי שטען שעיקור וסירוס חתולי רחוב מאריך את חייהם וזה פוגע באקולוגיה גורם להשמדת זנים שונים של זוחלים וציפורים (ממש ג'ונגל פה) אני מאוד רתחתי ועניתי לו שלא החתולים משמידים את הטבע אלא אנחנו בני האדם והבניות המפוארות. האדם הזה שאמור לאהוב חיות צריך לשמוח על כל הזדמנות להאריך את חייהם ולא להצטער על כך. בנוסף אני חושבת שהוא נהיה מטחנה של כסף ושלא שווה לו להתאמץ אז הוא מפסיק פשוט ככה אני יכולה לפתוח פה כמה קרים שהוא התרשל בעבודתו ממש כך. לחברה שלי מתה הכלבה בגלל שהוא היה לפני סגירת המרפאה ביום שישי ואמר תחזרו יום ראשון ,ממש פרט שולי שהכלבה סובלת מהלב והוא ידע על כך לא נורא ההתקף לב יכול לחכות עד יום ראשון. הכלב של חבר של אחי (וכל מה שנאמר פה ממקור ראשון) נדרס ונפגע ברגל טופל אצלו חודשיים ועלה אלפי שקלים אחר כך לא היה שווה להתאמץ והוא הציע בקרירות לבעלים להרדים את הכלב כי הפגיעה ברגל לא תשתפר,היום הכלב יכול להשיג אותו בריצה תודות לדר' אלבגלי מיהוד שאמר שהכ יסתדר עם מעט סבלנות,דבר שהלוואי וקמינסקי היה ניחן בו גם היום ולא רק פעם בימים היפים שלך סבתא נילי ואל תכעסי על הדברים אני אומרת אותם בכאב כי גם פעם בילדותי הוא היה וטרינר מספר אחת אבל היה יש אנשים שמיצו את עצמם.

clever cat

New member
כל הכבוד לך שעמדת מולו

את אוהבת בעלי חיים אמיתית

אני מסתייגת

מהמרפאה הזו מאד. שנים היינו מטופלים שם והם פספסו את הסרטן של הכלב שלי בגדול, עד שגילינו שיש דבר כזה בית חולים לחיות, כבר היה מאוחר מדי. לטיפולי יום יום וחיסונים הם בהחלט מקסימים.

ניל´´י

New member
שזיף, לקמינסקי הגעתי לאחר שוטרינר אחר

מחולון טען כי לכלב שלי ישנה סתימה של בלוטת הרוק, כל הטיפולים שנעשו לא פתרו את הבעיה עד שהגעתי להתיעצות עם קמינסקי, אז בהמלצת העמותה לכלבי נחיה, הוא רק ממבט מבלי לקחת דגימה אמר כי זה סרטן של הריריות, ישר ניגש לעורלה וגילה שגם היא מלאה גידולים, כל חלל האף ועוד... לו הייתי מגיעה אליו כמה חודשים קודם, ניתן היה להקל על חיו של רוקי שלי... כך שאת רואה, כל אדם טועה, מי שלא עושה לא טועה, גם אצלנו קמינסקי פיספס, למרות זאת אינני מחליפה אותו בוטרינר אחר כשזה קשור לאבחנה, ניתוחים ובפרט לניתוחים אורטופדים.... סבתא ניל"י....

DannielR

New member
תגובה לשתיכן ../images/Emo24.gif

וטרינרים הם בני אדם וכמו כל הרופאים גם הם לפעמים עושים טעויות (שעולות בחיים), לי יש וטרינר שאני לעולם לא אחליף אותו הוא הציל לי את הכלבות לא פעם, אבל אני יודעת על כמה אנשים שממש לא היו מרוצים ממנו. כל אחד והבחירות שלו, אחד מרוצה מוטרינר X השני יהיה מרוצה מ Y. (פאק נראה לי ב. הדביק אותי בזיוסופיה
)

אפרתs

New member
../images/Emo45.gif

הניסיון והתוצאות מדברים בעד עצמם. ובנוסף, במרפאות הללו עובדים עוד רופאים מצויינים ומקסימים , מקצועיים ללא דופי.

yaelhar

New member
לכל איש מקצוע

ווטרינר במיוחד תמיד יהיו עליו דעות לכאן ולכאן. הכרתי ה-מ-ו-ן וטרינרים, לא הכרתי אחד שהדעות עליו היו אחידות: תמיד יש מישהו לא מרוצה, מישהו שהוא טעה במקרה שלו, מישהו שלא אוהב את השקפת עולמו או סתם חוסר כימיה. לדעתי במקרה שמרוצים מהוטרינר ושבמקרה שלכם הוא מצליח, אפשר וצריך, כמובן, להמליץ עליו בכל פה אבל לא להעלב כאשר מישהו מביע הסתייגות, מכל נימוק שהוא. אני בטח לא מחדשת לך אבל ככה זה!

למעלה