דרסג' כמה שאלות

rafells

New member
תגיד

לא דיברנו כבר פעם שתפסיק לעשות את עצמך מומחה גדול בדברים שאתה לא מבין בהם שום דבר. ממתי בחו"ל לא צריך דירוג בשביל לרכב גרנד פרי. לא רק שצריך דירוג אלא שצריך לצבור 10 נקודות בכל רמה ובzz צריך 10 בקל ו10 בקשה לפני שאפשר לרכב פ.ס.ג. מעט מאד רוכבים אם בכלל רוכבים ללא מאמן. אפילו לנבחרות יש מאמנים.

Saint Marko

New member
לא זכור לי שאני חייב לך משהו

אני מדבר ב100 אחוז ידע, מאנשים דיברתי איתם והם אנשים עם מספיק נסיון הן של תחרויות והן של רכיבה בשביל לומר לי על זה, שהתחרו בארץ ובחו"ל וכן הם התחרו ברמת גראנד פרי.... אז תחסכי ממני את המילים האלה שלך בנוגע לדברים שאכן קיימים. ולא זכור לי שאמרתי שהם רוכבים בלי מאמן, אם את מתחילה כבר עם הדברים שלך. ואם את כל כך יודעת אז למה את לא מגיבה ותורמת מידיעותך הרבות והמחכימות לשאר חברי הפורום חסרי הידע והנסיון ביחד אליך.

rafells

New member
מזל שדיברת איתם

אח"כ שהתברר לך שזה לא נכון יהיה לך את מי להאשים. האם לא אתה כתבת שרוכבים שמגיעים לרמה כזאת יש להם מספיק נסיון לרכב לבד? האם זה לא אומר שהם רוכבים בלי מאמן? בארץ יש היום 3 אולי 4 רוכבים שהתחרו בחו"ל ברמה של גרנד פרי בדראסז', ומשום מה יש לי הרגשה שהם לא בדיוק טרחו לשוחח על זה איתך. אבל מה הבעיה להדיד זה תמיד יותר קל מלעשות. ואני לא מגיבה כי אני לא אומרת בפומבי דברים שאני לא 100% בטוחה בהם. ולכן אני מגיבה רק כשאני יודעת מה שאני אומרת או כשמרגיזים אותי.

fliperit

New member
את די רעה, את יודעת?

שאלו כאן שאלות, והוא היחיד שהיה מספיק חביב בשביל לענות עליהן. אם אין לך תשובות לשאלות ששאלו, את מוזמנת להישאר מחוץ לדיון...ובינתיים, מבחינתי הוא אמר מה שהוא יודע, והוא יודע מה שנכון.

rafells

New member
זאת בדיוק הבעיה

שהוא עונה דברים לא נכונים על סמך דברים שהוא שמע ואז אנשים שלא ממש מבינים חושבים שככה דברים עובדים. אין לי בעיה אם זה שהוא אומר שהוא חושב או שלפי דעתו, יש לי בעיה עם הצגת הדברים כאילו אלו הן העובדות.

fliperit

New member
אוקי

אבל במקום לבוא ולהגיד לו "לא דיברנו כבר פעם שתפסיק לעשות את עצמך מומחה גדול בדברים שאתה לא מבין בהם שום דבר" ולהיות ביץ', את יכולה להגיד "לפי מה שאני יודעת......." וככה גם יהיה נעים בפורום וגם אני אלמד...כי מה שאת עשית- את גרמת לי לחזור לשאלה הראשונה שלי (שהוא כבר ענה עליה)- אבל לא ענית לי. חבל.

ה צ י ף

New member
בחול יש אנשים שבכלל לא מענין אותם

הסוס הוא קונתה תסוס והוא רוצה רק תפרסים וכל זה ויש כאלה שאפילו לא מבינים בסוסים שם זה כמו מכולת רק עושים כסף

גחצי

New member
הרוכבים הם ברמה גבוהה מאוד

הם מתחילים לרכב כילדים ממש עם מאמנים טובים, וילד בן 13 שם יכול להגיע לרמה של מאמן. וזה ממש משתלם לבעלים של הסוס: הוא קונה סוס ברמה X ילד לוקח את הסוס למקצים מתקדמים והדירוג של הסוס עולה לרמה Y - וכך מוכרים אותו בהרבה יותר כסף...

ה צ י ף

New member
אני יודע חול זה חול למשל תראי

תמסלול מרוצים שם קודם כל יש מלאאאאאאא ובמקום להיפגש בבית קפה לדבר עסקים ניפגשים במרוץ סוסים חח לפי הסרטים זה ככה וגם היה פה איזה אחד שסיפר על זה שאבא שלו משהו עזבי... פה כולה יש אחד והוא גם כן נראה כמו הגינה שלי חחח את רואה ערבים ניכנסם בלי לשלם בלי כלום מהגדרות בכלל יש חורים בגדר והיו כאלה הרבה גם אני אני אבל אני לא ערבי חס וחלילה קיצר הבנת מה הכוונה שלי?

ה צ י ף

New member
ועוד שאלה מכירים תמרוץ חיביות הזה

בווסטרן? יש דבר כזה בארץ? והבנתי שרק בנות מיתחרות בזה לא? עם אפשר פשטים על זה קצת חוקים וכל מיני כאלה ואיפה אפשר ללמוד את זה בארץ עם אפשר

fliperit

New member
פעם רק בנות היו מתחרות בזה.

היום גם גברים יכולים.מרוץ חביות הוא אחד מ-3 תחרויות הזמן בווסטרן (מרוץ המפתח, סלאלום ומרוץ חביות)במרוץ חביות צריך לרוץ מסביב ל-3 חביות בזמן הקצר ביותר. המסלול שבדוגמא הוא אחד משניים אפשריים (כל מתחרה מחליט בעצמו איזה לעשות). המסלול השני בדיוק הפוך בכיוונים (כלומר, מתחילים שמאלה) למיטב ידיעתי, אין בארץ אנשים שעוסקים בזה ברצינות.

HaDaSoOsA

New member
האמת שדוקא../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

יש חווה אחת שמתעסקת ברופינג וכאלה אז אולי גם בזה.. החווה ברמות.... אין לי תמספר, נראה לי (ממש ממש לא בטוח אבל נראה לי) שניצן פלג מרכז את זה.. תנסה לברר אם אתה רוצה...

HaDaSoOsA

New member
חחח זכרתי שזה אחד../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

מהם אז ניחשתי ניצן כי לא זכרתי מי מהם זה...
חחחחחח

TauraMan

New member
אני חייבת לעשות את זה פעם.../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני לא חושבת שיש תחרויות כאלה בארץ, חבל... ג'ס המתוקה

lions queen

New member
לב|אין תחרויות כאלה בארץ..

ובאמת חבל כי זה ממש נחמד.. חחח ניסיתי את זה כמה פעמים בעבר..
יש גם סרט על זה.. היה היום בערוץ 2.. "הזדמנות שנייה" אם מישהו מכיר..

דווקא יש.

בתחרווית של הILQHA אם יהיו יותר משתתפים...אז זה יהיה מקצה קבוע. עכשיו זה רק מידי פעם שיש זמן.

למעלה